Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem tu sadu taky koupil. Paráda. Líbí se mi, že mají vše hezky v kufru. 

20210325_144706.jpg

Odesláno

Tyto oplastované ořechy používám pro momenťák. Pro rázový utahovák používám ty, co jsou u utahováku. Mají totiž menší vnější průměr než ty oplastované a pokud tím utahovákem nekvedláš, tak díru v disku nemůžeš poškodit.

Odesláno

U nás v Lídlu vůbec nedostali PARKSIDE® Sada ořechů k rázovému utahováku PSS 3 A1, 3dílná. Při dotazu, mi bylo odpovězeno, že sadu vůbec nedostali.

Odesláno

Je to možné. Oni to na prodejnách moc neovlivní ty dodávky a pak jsou na ně lidi zlí... ☹️

Odesláno (upraveno)

Chtěl jsem PARKSIDE® Sada ořechů k rázovému utahováku PSS 3 A1, 3dílná objednat společně s aku utahovákem, ale nebylo možno, jelikož byla v e shopu nedostupná. Proto by mě zajímalo, zdali lze zakoupit v prodejně Lídl. U nás bohužel nemají.

@Charlie 607 u nás v Lídlu měli utahováků dostatek.

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

Koukám že na eshop jsou skladem. Je to lepší koupit tak než jezdit po kraji. 

Odesláno

ja mam od jineho vyrobce , v cerne krabce a pouzivam jen for hyundai 21 , zbytek je netknuty . A nedavno jsem si koupil basu na koleckach a tam je to v supliku tak kdyby nekdo chtel tak mu tu krabku s puvodni 21 necham za Jacobs Velvet 😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...