Šalda Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Tu pastu na ruce mám a jsem s ní spokojen, ale je fakt na ruce od oleje to moc není, ale na klasickou špínu paráda. Citovat
koblih69 Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Jo je to leštící pasta jako třeba Tempo. Jinak na mytí rukou je nejlepší obyč MIO na ruce. Citovat
h4wk3y Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 A potom tam zase bude ta prima rucni bruska (od 8.5) .... Jen tentokrat nasadili docela cenu - 699 za kabelovou, no nevim nevim, koupil jsem vcera proxxona za 570,- se stejnym prislusenstvim.... Citovat
John Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 Pro ubrousky na kůži zas naběhnu jsou lepší o fous jak třeba od SONAXU a jiných značek.A na to občasný otření kožených sedaček když se mi nechce hned impregnovat jsou supr. Citovat
joshiki Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 impregnovanou kůži stačí otřít vlhkým hadrem...nic víc Citovat
John Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 joshiki : ja to vždycky otřu takhle a spokojenost. Za ty peníze co to stojí je to dobrá volba. A hlavně přes zimu když se mi nechce se patlat s imregnováním. Citovat
kocour17 Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 máte někdo vyzkoušenej ten cockpit sprey ? Citovat
čarokněžník Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 jo mam a osobne a za ty prachy nic lepsiho neni Citovat
NutT Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Co ten pohlcovac pachu máte stim zkušenosti? Jinak já dnes nakoupil klasicky spreje na palubku, čalounění, pneu a ve čtvrtek se chystám pro tu sadu kleští pokud budou vypadat obstojně. :-) Citovat
Aluška Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Tak koupeny ubrousky na kůžu, jak bude vhodná chvilka, vyzkouším a kdyžtak je Johnovi omlátím o hlavu Citovat
Mojo2 Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 co ta voda do ostrikovacu? Pouzivam sheron, ale docela zmizel z mist, kde jsem ho normalne kupoval Citovat
John Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Aluška : ok supr... ale vem si štafle na to omlácení Citovat
Guest Džůny Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Já vzal dnes i vodu do ostřikovačů. Snad bude za něco stát, podám report. Citovat
joshiki Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 budu muset nafotit pořádné přípravky na kůži...a ne nějaké ubrousky aspoň uvidíte o co přicházíte Citovat
rhinos Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 co ta voda do ostrikovacu? Pouzivam sheron, ale docela zmizel z mist, kde jsem ho normalne kupoval taky jsem zaznamenal ubytek prodejcu.Maji snad jen v Globusu. Kupuju je hlavne kvuli vlastnosti tekutych steracu.Pokud by mel nekdo typ na jineho vyrobce co tuhle zbytecnost ve vode do ostrikovacu ma tak se zlobit nebudu:D jinak bych jeste potreboval neco na cisteni auta po cestovani s detmi:D:D Citovat
Béďa Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 dneska jsem koupil od W5 čistič na disky a sprej na pneu, tak jsem zvědav jestli mi to ty kola nesežere.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.