Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

Tu co je na tom videu mám z Lidlu,i s tou sadou na broušení,je super,baterka vydrží dost dlouho,jediný minus je,že nabíječka nemá automatické vypínání,takže to chce ohlídat.

Odesláno

Tak snad se podaří sehnat i tu mašinku :roll

Wapka by mněla ještě být tak jsem zvědavej ;)

OLDA-můžeš hodit realné foto:papa

[upravil dne 24.2.2014 20:58 od chuck11]

Odesláno

Kupoval jsem nějake s...č v Baumaxu, Stála 450,- k tomu byla pixla s nástavci, celý v hliníkovým kufříku dokonce s takovým tím pružným bowdenovým nástavcem + svěrkou ke stolu... Mám jí už XY let a drží...

Odesláno

Ona má Li-on baterku, takže tam pořád bude tak cca 50% , a nabitý je to za půl hodiny, aspoň takhle to mám u malýho aku šroubováku Parkside. A tohle je docela specifický náčiní, takže to použiješ vesměs jen plánovaně, stejně jako já tu na 220V, ale tahle na baterku se mě líbila, nemám rád pořád všude tahat kabely.

Odesláno

Tak podařilo se mi sehnat v druhém Lidlu i tu brusku ;)

Wapku sem pořídil taky;) zatím mně na ni štvě, že na přívodu co našrobuju mosaznou rychlospojku(místo origo plastové-která se zachvíly vychodí-přehazuji to s normální koncovkou na vodu) pro přívod vody jak ze staré wapky tak i novou se při zastavení z místa spoje stříká voda i když je v té mosazné rychlospojce stopka na vodu-jen není řešena jehlou jak na té plastové :(

Na staré wapce mi ty mosazné v pohodě drží vodu a nic neprosakuje a nestříká.

A druhá věc škoda že nádobka na jar ji čerpe jen s nízkotlakým kartáčem jinak nebere

post-3960-14109635723042_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Co jsem koukal nawapky karcher tak nic moc v manuálu 20minut prace a pak 2 hodiny se musí počkat aby se to neupeklo chladit...je to rada 2-4.....

To ze je plastové čerpadlo tak proto...?

Uvazuju o Michelinu od Milan+ Mate ji někdo?

• O 1 měsíc později...
Guest minimaxa
Odesláno

Na chalupu k občasnému odsekání omítky a sem tam seknout do cihly to bude stačit. Na \"bourací\" práce je to slabé a odkecáš to.

Guest Scratch
Odesláno

myslim tim na vybourani tech \"betonovych\" podlah, a v případě odkecani to vratit :D

Guest Scratch
Odesláno

ok, tak tomu udelam papa....je fakt, ze moje vrtacka skill ma vyssi vykon :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tradiční akce \"Auto kosmetika\" v Lidlu: http://www.lidl.cz/cps/rde/SID-FA13361E-F1AE9678/www_lidl_cz/hs.xsl/nabidka.htm?id=184

Z vyzkoušeného doporučuju:

- sprej na pneu

- chain cleaner - čistím s tím všechno - výborný odmašťovač ve spreji

- čistič disků ...

- leštící pasta na škrábance W5

Co nedoporučuju:

- pasta na ruce - meje mizerně

- anti rust spray - je to nějaký \"silikonový olej\" a moc to neuvolňuje...

- oleje jsou za ty peníze drahý...

[upravil dne 2/5/14 21:50 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...