Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

Bunda odpovídá ceně, pokud někdo sedne na moto jako spolujezdec 2x do roka tak asi jo. Nicméně když si uvědomím, že manželka kupovala bundu v Polo s úplně jinou kvalitou zpracování a stála 29Euro, tak bych tohle nebral. Nimcéně s ohledem na ceny který za to chtějí prodejci u nás je to asi OK. Ale jezdit v tom standardně se nedá, ochrana skoro nulová, pohodlí průměrné... tak leda na skůtr.

PS abych nebyl příliš skeptický - věci od Lidlu kupuju cekem často protože se mi zdá, že mají dobrý poměr cena/užitná hodnota. Třeba odklápěcí hlemu za tyhle prachy nikde nekoupíš. Ale musíš si prostě uvědomit, že bude vrzat, bude hlučná a nebude tak komfortní. Ale pokud máš brejle, 3km do práce na skůtru a nevadí ti to, tak je to super koupě. ;)

[upravil dne 19/2/14 11:11 od koblih69]

Odesláno
hmm, tak ja nakonec zanedlouho valim do Nemec, tak se tam podivam radsi teda do Polo a Hein Gericke...

Diky Mirku za rady :papa

Nezapomeň na Lojzíka: http://www.louis.de/ vě většině velkých měst sjou všechny 3 obchody a v každém mají něco za zajímavé ceny. Německo má mírně nižší ceny než AT takže raději jezdím taky do DE.

Guest Scratch
Odesláno

kdyz jsem videl kvalitu bundy a rukavic, tak jsem couvnul...... kukla predrazena a tak jsem koupil jen ledvinak...

helmu v lidlu si snad koupi jenom blazen..........

Odesláno

Tuhle nemám, koupil sem před necelým rokem levnější, menší a slabší, ale pokud bych ju neměl tak ju dneska beru na 100%, díval sem se na ňu a paráda, takhle sem jen dnes koupil tu prodlužovací hadicu a kartáč na zem, jak mě odejde ta levná wapka z Lídlu beru tuhle silnější, jednoznačně, Karcher může jít do řitě, jedině tak od 5-6 tisíc a víc, jinak to nemá smysl, a za tyhle peníze ta Lídl wapka je gut.

Odesláno

Prodlužovací hadici i tu čistící jsem bral taky.No nic tak se asi otestuje;)

PS.kde se dá skouknout starší leták potřebuju omrknout jak vypadá taková mikrogravírovací bruska dneska tam byla jen sada všelijakých brousků vrtáků na ni.:papa

[upravil dne 24.2.2014 20:23 od chuck11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...