Guest Džůny Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Nedávno mi začalo něco cvakat u pravého světla. Celkem hlasitě a rychle, netuším co to může být. Je to slyšet jen zvenčí. Setkal se s tím někdo? Co tam může cvakat? Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Mohl by přeskakovat motorek naklápění. Zřejmě uvnitř, v převodu. Příčin může být několik: Počkozený vlastní převod. Nezkoušel jsem to rozebrat, tak jak to vypadá uvnitř nevím. Ale spíš bych to viděl na nějakou zábranu ve světlometu, takže se správně nenaklopí. Pak se ten motorek snaží a snaží a uvnitř to začně přeskakovat. Zkusil bych sejmout zadní víčka světlometu, překontrolovat uchycení žárovek, uložení vodičů, připojení konektorů na žárovky... Citovat
Guest Džůny Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 To je dobrý nápad, to mě vůbec nenapadlo. Můj první tip byl blinkr... mrknu na to. Díky, pane Edisone. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Klasika, ventil odsávání benzinových par z nádrže, je chladno tak cvaká, je umístěn pod pravým blatníkem, pohledej na foru, je tu toho dost;) [upravil dne 28/1/12 16:31 od Radek Hurvajz] Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Ha... to zase nenapadlo mě... ;-) Jestli to nebude tím, že světlo mi zacvakne... semo tamo, ale tohle ne... [upravil dne 28.1.2012 16:32 od Edison] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 No jo, to je jesný spojení Světlo+žárovka=Edison Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Nebo taky elektrika + křeslo = Edison!!! :-[ :-DDD Citovat
Guest Džůny Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Už jsem to téma pročetl. Obalil jsi nakonec permoníka izolací () aby mu necvakaly zuby, nebo ses na to vykašlal a cvaká ti to dál? To já jen jestli se do toho mám vůbec pouštět. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 No on už obalenej byl, takže jsem se na to vykašlal ať si cvaká Citovat
Butrus Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Permoníka mam obalenýho (už jsem to tak koupil) a stejně cvaká. Čim větší kosa, tim hlasitěji cvaká. Zajímalo by mě, jakej bordel by dělal bez obalení. Citovat
mmartinkovic Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 A nefunguje naklapanie svetiel len pri zmene vysky svetla ? Potom by to malo cvakat len vtedy, ked menis vysku svetiel, nie ? Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Ono může i mimo \"nastavování\". A to dokud se světlo nenastaví do správné polohy, a táhlo od motorku na světlo je v pořádku. To tam pak něco překáží a akční moment se přenáší až do převodovky, kde je mimochodem snímač polohy (podle kterého to pozná, že je světlo - přesněji výstup motorku - v nastavené poloze - odpovídá velikosti napětí nastaveného kolečkem - tam je zase jen odporový dělič). Můžeš si to zkusit i bez světla, když ten motorek vyndáš a pohyb táhla něčím zablokuješ a změníš polohu kolečka. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 mmartinkovic četl jsi to celý??, mě přijde že snad ani ne:bojim Citovat
mmartinkovic Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Sak som sa len pytal, a pokial ide o citanie, tak pisem az po celom precitani a bola to len otazka, tak ako napisal Edison pre vysvetlenie. pokial mas pocit ze to je to odsavanie par benzinu, tak mu napis ako to najde a pod. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Vždyť to tam má. Jinak jedna technická, uprav si prosim podpis podle nových pravidel, děkuji Citovat
linomaniac Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 aj mne cvaká keď je zima, šak keď to tak má byť, tak nech cvaká Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.