Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Cvakání od pravého světla?

Recommended Posts

Guest Džůny
Odesláno

Nedávno mi začalo něco cvakat u pravého světla. Celkem hlasitě a rychle, netuším co to může být. Je to slyšet jen zvenčí.

Setkal se s tím někdo? Co tam může cvakat? :myslim

Odesláno

Mohl by přeskakovat motorek naklápění. Zřejmě uvnitř, v převodu. Příčin může být několik: Počkozený vlastní převod. Nezkoušel jsem to rozebrat, tak jak to vypadá uvnitř nevím. Ale spíš bych to viděl na nějakou zábranu ve světlometu, takže se správně nenaklopí. Pak se ten motorek snaží a snaží a uvnitř to začně přeskakovat. Zkusil bych sejmout zadní víčka světlometu, překontrolovat uchycení žárovek, uložení vodičů, připojení konektorů na žárovky...

Guest Džůny
Odesláno

To je dobrý nápad, to mě vůbec nenapadlo. Můj první tip byl blinkr... mrknu na to. Díky, pane Edisone.

Guest Džůny
Odesláno

Už jsem to téma pročetl. :super Obalil jsi nakonec permoníka izolací () aby mu necvakaly zuby, nebo ses na to vykašlal a cvaká ti to dál? :D To já jen jestli se do toho mám vůbec pouštět.

Odesláno

Permoníka mam obalenýho (už jsem to tak koupil) a stejně cvaká. Čim větší kosa, tim hlasitěji cvaká. Zajímalo by mě, jakej bordel by dělal bez obalení.

Odesláno

Ono může i mimo \"nastavování\". A to dokud se světlo nenastaví do správné polohy, a táhlo od motorku na světlo je v pořádku. To tam pak něco překáží a akční moment se přenáší až do převodovky, kde je mimochodem snímač polohy (podle kterého to pozná, že je světlo - přesněji výstup motorku - v nastavené poloze - odpovídá velikosti napětí nastaveného kolečkem - tam je zase jen odporový dělič). Můžeš si to zkusit i bez světla, když ten motorek vyndáš a pohyb táhla něčím zablokuješ a změníš polohu kolečka.

Odesláno

Sak som sa len pytal,

a pokial ide o citanie, tak pisem az po celom precitani a bola to len otazka, tak ako napisal Edison pre vysvetlenie.

pokial mas pocit ze to je to odsavanie par benzinu, tak mu napis ako to najde a pod.

:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...