Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec, přemyšlel jsem o kolech s limcem a nevim jake vybrat a jak hledat (ktere značky a pod...)

(ma to byt na 206tku a velikost 15\")

díky za rady popř. i za nabidky

libi se mi nějaky takovy styl:

2626_0.jpg

nebo

6830691_1.jpg

Odesláno

Mě leží ve sklepě Guttmany s límcem,přemýšlím,jestli udělat střed černou a límce leštěný,nějak se k tomu nemůžu dokopat:myslim

post-984-14109621956637_thumb.jpg

Odesláno
podolak2 : hned ten prvni obrazek co si daval.. to je bombice neskutecna.. jestli mas moznost je koupit, sel bych do nich :roker

ty 1. jsou bomba jsou to RSW 824 ale nikde jsem je nenašel v rozteči 4x108 a jsou jenom 17\"

Odesláno

Nechápu, proč si ti, co sem dávají odkazy aspoň nepřečtou text toho inzerátu. :roll Upozorňuju, že kola s roztečí 4x100 nebo kola ze všech modelů značky Ford NEPASUJÍ na žádného Peugeota!!!

Odesláno

Na 15\" velikost kol jsou kola s limcem podle mě hloupost, rozhodně bych to nedával. Proč? Protože límce opticky zmenšuje kola o 1-2\" a je pěkný jen tehdy, je-li na velkých kolech typu 17\",18\" a víc. Takhle ty alu kola bez pneu vypadají možná hezky, ale až tam dáš 195/50 nebo 1855/55 pneu, bude to hrozný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...