Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Je tu toho dost o ruční brzdě,pohledej.Odcházejí prachovky na bovdenu,voda a marast zateče a drží jak čert.Sundat lanovody,vylít,vyčistit,promazat,přetěsnit.Max. 20min. práce a klid na nějaký čas zaručen.

[upravil dne 25/1/12 19:46 od Petr V.]

Odesláno

Jo mám taky,

ale vyměnil jsem bowdeny a dělá to dál ,je to problém na brzdovém třmenu páčka na třmenu se nevrací zpět. zkus po tom až bude ručka viset oddělat celý popelník a vzít za bovdeny jestli jsou volné vůbec nemusíš pod auto a je jasné že to je na třmenu , pokud budou volné tak to není v bowdenech a musíš pod auto a zjisti která páčka se na třmenu nevrací .čeká mne také rozebrání třmenu a vyčištění , a nebo potom opravdu v zimě nezatahovat ručku. 307 mám od roku 2003 jako novou a už jsem se na ní dost naučil čus bus autobus

[upravil dne 26.1.2012 16:01 od Mirek4568]

[upravil dne 26.1.2012 16:03 od Mirek4568]

Odesláno

ahoj zrovna tento tyden sem s rucni brzdou byl v autorizovanem servise peugeot tam mi rekli ze v zimne rucni brzdu vubec nepouzivat nebo zamrza voda odpojily lanka nechali to odmrazit a rucka zase funguje ale uz ji v zime nebudu vubec pouzivat:papa

Odesláno

Mít funkční lanovody je dobrý, ale může stát, že přimrznou pakny k bubnu, nebo destičky ke kotouči . . . ajeto. :roll:roll:roll

Dva podkládací klíny to jistí, :mrk ty když přimrznou ....:D:D:D

[upravil dne 2/2/12 14:38 od Bohumil]

Odesláno

ja vždy při přezouvaní na zimní lanka odpojím vytřepu z nich vodnate svinstvo a napustím do něj nějaky olej většinou hydrauliku, gumove čepičky naplacam vazelinou a zatím nebyl problem ;)

Odesláno

tak jak píše kolega, v létě sundat bovdeny prolít třeba brzdovou kapalinou a v zimě OK, ale jesli zjistíš již v létě ža lanko chodí v bovdenu zle je lepe ho vyměnit cca 350,- kč, též jsem tak poslední 2 zimy laboroval že to rozchodím, ale v zimě vždy ten co chodil hůře zamrzl.

Odesláno

Zdravim.

Když jsem měnil letní pneu za zimní,tak jsem se snažil injekční stříkačkou s jehlou natlačit brzdovku do bovdenu ručky.Od té doby mi ručka nezamrzla a je to práce na 5minut.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...