Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na jaře já budu muset ventilátor opět vyndat a promazat, vrže. 

U tebe bych viděl, že ta osa bude suchá a zvenku se ti tam dostala vlhkost a zamrzlo to. Tudíž by mohlo pomoci vysušení a namazání, poté by se tam vlhkost neměla dostat.

Ale když se ti rozjede, měla by normálně fungovat regulace, nebo nefunguje? 

Přístup nemám rád, je nad nohama spolujezdce. Sundáš plastový kryt, který tam je jen nacvaknutý a pak koukáš na ventilátor. Drží na 3 nebo 4 šroubech T20. Samozřejmě do něj vede i kabel. Nerad jej vyndavám, protože tam je blbě vidět a ležím u toho vzhůru nohama. 

Odesláno

Při vytahování ventilátoru se musí vytáhnout i ten kastlík u spolujezdce nebo stačí jen ten spodní kryt?

Zamrznuté si myslím že to nebude, protože to dělá i při teplotách nad nulou (třeba i v podzemních garážích).

Pokud se ventilátor rozjede tak regulace funguje normálně (všechny rychlosti, i režim auto), ale pokud se nerozjede tak nefunguje regulace v žádné poloze :D

Odesláno

Tak to vypadá na ten konektor. 

Stačí vyndat jenom ten plast nad nohama spolujezdce a pak už na něj uvidíš. Kaslík ven nemusí. Já ani nevím jak :D

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Jelikož je už doma nástupce za 306ku, tak tímto toto vlákno asi pomalu končí :(   Je, ale pravda, že poslední dobou jsem neměl vůbec čas vlákno aktualizvat...

Odesláno

Žádný upgrade už neproběhl. Jen jsem opravil ten vadný ventilátor topení. Musel jsem koupit novou řídící jednotku ventilátoru.

Jinak i do třetice jsem zůstal věrný značce a koupil znovu Peugeota :) Tentokráte vysněnou 307CC :)

Odesláno

307 se mi spis vic libi po faceliftu ale proti gustu  ... :)  Jen doporucuji pak pripadne pro prehlednost zalozit nove vlakno v prislusne sekci, nepokracovat zde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...