Lucasao Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 mě se taky líbí vše originál a snážím se aby to tak i bylo jediné co, ale není origoš je právě lízo Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Dle Service Boxu ma mit i ta moje 306 buhviproc spodni deflektor narazniku alias \"lizo\" ... kdyz jsem si naklikl cenu u Peugeotu vylezlo neco pres 1.600,- s DPH ... To si tam radeji necham co mam ted a nebo se poohlednu po vrakacich apod Je fakt ze to Gti lizo by bylo decentnejsi na tomhle se mi uz od zacatku ne uplne 100% libily ty otvory ... Citovat
Lucasao Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 jj v Peugeotu jsem se taky ptal kolik vyjde originál, a když mi řekli cenu tak jsem se jen pousmál a odešel otec si chtěl zase koupit origo poklice na zimu, tak taky zašel do Peugeotu a hned mu padly jedny do oka za 1200Kč, ovšem když zjistil, že je to cena za jednu poklici tak si to hned rozmyslel Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 chalani, mohli by ste mi posunúť nejaký obrázok toho lízatka? A ako sa tam uchytáva? Tiež sa snažím mať auto v origo, okrem tých fólií, tie tam proste patria a verím, že by to tam proste zapáslo. Inak sa to lepí, alebo montuje? Ďakujem Tie peniaze, čo ja viem, je to blbosť, ale hreje na srdci Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Takhle (pousmat a jit) jsem zatim reagoval skoro pokazdy .. co si tak ted vzpomenu mam za posledni cca rok origo z Peugeotu jen hadici odvetrani klikove skrine (pres predsedu) a predtim nejaky stefty a W5W zarovicky tzn samy maly polozky .. Mimochodem mas fakt pekny svetla ale kdybych do nich sel taky a nekde se s nima ukazal hned bude jasny kde jsem vzal inspiraci Citovat
Driv3rko Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 možes mi napisat presný názov tých svetiel a cenu za aku si ich kupoval? moc pekne súú. daj vedet dik:) Citovat
Lucasao Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 Ivkopivko12tka: nevím jak je uchycené originál, ale já ho mám přišroubované cca osmi šrouby s podložkama a drží perfektně, a to už jsem s ním olíznul několik patníků a výjezdů z podzemních garáží Stibto: ono stojí za to se mrknout do serviceboxu kolik stojí nové Cyclony to mi tehdy opravdu spadla brada co se týče světel tak se klidně inspiruj navíc k tvé barvě si myslím, že by to sedělo doposud jsem je naživo na žádné jiné 306 neviděl, jinak já se taky inspiroval u oldy jenže ten jezdí se svou 306kou ve Švýcarsku, takže se asi nikdy nepotkáme Citovat
Lucasao Odesláno 3. září 2012 Autor Odesláno 3. září 2012 Driv3rko: světla to jsou original Valeo, ale nějaká limitovaná tuning edice, cenu jsem tehdy usmlouval myslím na necelých 2600Kč Citovat
Stifler Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Origo lízátko je také přišroubované a ani nevim, kolika šrouby, ale neni jich málo... Citovat
Lucasao Odesláno 9. září 2012 Autor Odesláno 9. září 2012 Tak dnes (i přes velké nervy) byl nainstalován zesík Mac Audio Mpx 2000 + subwoofer Blaupunkt GTB 1200SC Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. září 2012 Odesláno 9. září 2012 Cenu Cyclone dle SB radeji nechi vedet je mi jasne ze by to za 4 kola byla 5ti ciferna castka takze F*CK OFF Nene, svetla mam v poradku, takze menit se nebude - to leda ze bych jooo nevedel co s penizkama. Ale jak vyplyva z meho vlakna tahle sezona (a mozna i pristi) je servisni, resi se veci, ktere \"musi byt\" takze neni a nebude penez nazbyt Citovat
Lucasao Odesláno 16. září 2012 Autor Odesláno 16. září 2012 To ja musím zaklepat na dřevo, protože mi zatím vše funguje jak má. Jediné co ještě chci před zimou stihnout je vyměnit olej. Jen doufám, že když byl teď přes léto klid, tak že se něco nevy.ere přes zimu. Citovat
Lucasao Odesláno 16. září 2012 Autor Odesláno 16. září 2012 aktuální podoba zavazadlového prostoru Citovat
MilanF1 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 pěkný, ale dost jsi omezil prostor v kufru Citovat
Lucasao Odesláno 16. září 2012 Autor Odesláno 16. září 2012 většinou jezdím sám nebo s přítelnyní tak kufr stejně moc nevyužívám a batoh se mi tam ještě vleze Citovat
MilanF1 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 OK, já občas potřebuji trochu více místa a klasická bedýnka v jednom rohu je občas moc velká, natož hrombedna uprostřed kufru Citovat
Lucasao Odesláno 16. září 2012 Autor Odesláno 16. září 2012 je pravda, že když jsem to objednával, tak jsem čekal, že příjde trošku menší bedna Citovat
Lucasao Odesláno 24. říjen 2012 Autor Odesláno 24. říjen 2012 díky a tady foto s jedním stříbrným krasavcem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.