Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dle Service Boxu ma mit i ta moje 306 buhviproc spodni deflektor narazniku alias \"lizo\" ... kdyz jsem si naklikl cenu u Peugeotu vylezlo neco pres 1.600,- s DPH ... To si tam radeji necham co mam ted a nebo se poohlednu po vrakacich apod :) Je fakt ze to Gti lizo by bylo decentnejsi na tomhle se mi uz od zacatku ne uplne 100% libily ty otvory ...

Odesláno

jj v Peugeotu jsem se taky ptal kolik vyjde originál, a když mi řekli cenu tak jsem se jen pousmál a odešel :D otec si chtěl zase koupit origo poklice na zimu, tak taky zašel do Peugeotu a hned mu padly jedny do oka za 1200Kč, ovšem když zjistil, že je to cena za jednu poklici tak si to hned rozmyslel :D

Odesláno

chalani, mohli by ste mi posunúť nejaký obrázok toho lízatka? A ako sa tam uchytáva? Tiež sa snažím mať auto v origo, okrem tých fólií, tie tam proste patria a verím, že by to tam proste zapáslo.

Inak sa to lepí, alebo montuje?

Ďakujem

Tie peniaze, čo ja viem, je to blbosť, ale hreje na srdci :)

Odesláno

Takhle (pousmat a jit) jsem zatim reagoval skoro pokazdy .. :) co si tak ted vzpomenu mam za posledni cca rok origo z Peugeotu jen hadici odvetrani klikove skrine (pres predsedu) a predtim nejaky stefty a W5W zarovicky tzn samy maly polozky ..

Mimochodem mas fakt pekny svetla ale kdybych do nich sel taky a nekde se s nima ukazal hned bude jasny kde jsem vzal inspiraci :(:D

Odesláno

Ivkopivko12tka: nevím jak je uchycené originál, ale já ho mám přišroubované cca osmi šrouby s podložkama a drží perfektně, a to už jsem s ním olíznul několik patníků a výjezdů z podzemních garáží :D

Stibto: ono stojí za to se mrknout do serviceboxu kolik stojí nové Cyclony :D to mi tehdy opravdu spadla brada :D co se týče světel tak se klidně inspiruj ;) navíc k tvé barvě si myslím, že by to sedělo :) doposud jsem je naživo na žádné jiné 306 neviděl, jinak já se taky inspiroval u oldy jenže ten jezdí se svou 306kou ve Švýcarsku, takže se asi nikdy nepotkáme :D

Odesláno

Cenu Cyclone dle SB radeji nechi vedet je mi jasne ze by to za 4 kola byla 5ti ciferna castka takze F*CK OFF :D

Nene, svetla mam v poradku, takze menit se nebude - to leda ze bych jooo nevedel co s penizkama. Ale jak vyplyva z meho vlakna tahle sezona (a mozna i pristi) je servisni, resi se veci, ktere \"musi byt\" takze neni a nebude penez nazbyt :roll

Odesláno

To ja musím zaklepat na dřevo, protože mi zatím vše funguje jak má. Jediné co ještě chci před zimou stihnout je vyměnit olej. Jen doufám, že když byl teď přes léto klid, tak že se něco nevy.ere přes zimu. :ticho

Odesláno

OK, já občas potřebuji trochu více místa a klasická bedýnka v jednom rohu je občas moc velká, natož hrombedna uprostřed kufru :D

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...