jack Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Zdravim mam 406 1,9TD rok 98 a mam problem, ze mi startuje docela dlouho tak 5s nez chytne a nekdy i skytne po nastartovani jako ze chce chcipnout,ale pak bezi porad v poho. Nevim zda li to muzou byt z.svicky ci nejakej filtr.Diky moc za jake koliv rady. Citovat
rimmer Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 muze byt zasr. naftovy filtr...vlozka stoji tak 100-200 korun, tak nejprve vymen pak uvidis Citovat
oddie Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Zkus před startem nejdřív napumpovat balónkem. Jestli se to zlepší, máš někde nějakou netěsnost, pokud to bude stejné, je to něčím jiným. Nejjednodušší první krok... Citovat
Bret Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 Nevím jak žhavíš, ale mi se osvědčilo počkat až rozpojí relé žhavení (charakteristické klepnutí) a pak teprve startovat. Kontrolka zhasne, ale žhavení pokračuje do rozpojení relátka. Citovat
jack Odesláno 19. duben 2005 Autor Odesláno 19. duben 2005 Díky za rady, jeste jsem zapomel ze kdyz to chytne tak to pak hned skoro zase chcipne,TROCHU PRIDAM a je to pak v poho, pak jede jak milius:) musim se do toho pustit. pekne v dilne vymenit filtry nafty a vzduchu, zmerit zavici svicky, jestli je to jako u VW tak by do nich melo teci tak 8-15A proudu. Jina jsem spokojenej se 406. mej te se Citovat
-vlado- Odesláno 19. duben 2005 Odesláno 19. duben 2005 caff...nooo ja som na tom podobne..605/2,1TD..ak nastartujem tak to ma tendenciu zhasnut,musim troxa plynu pridat a je to vpoho..ja mam podozrenie na ventily,ma to hned po starte nepravidelny chod...ale po nejakej minutke uz ide bez problemov... Citovat
jack Odesláno 19. duben 2005 Autor Odesláno 19. duben 2005 Jak ventily, co s tim maji spolecneho. Kdyby preskocil remen tak to bude cukat a blbnot porad a spotreba velika. Spis mi to pripada na chybu v aut, sitici. No juknu na to a dam vedet jak to dopadlo. Cus Citovat
jack Odesláno 20. duben 2005 Autor Odesláno 20. duben 2005 tak jsem vcera vymenil naftovej filtr a uz startuje jako fik. Zmeril jsem si i zhavici svicky a ty byli v pohode. jinak ted mi u 406 1,9TD vysla spotreba 6l pri normalni jizde. Cusik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.