Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim mam 406 1,9TD rok 98 a mam problem, ze mi startuje docela dlouho tak 5s nez chytne a nekdy i skytne po nastartovani jako ze chce chcipnout,ale pak bezi porad v poho. Nevim zda li to muzou byt z.svicky ci nejakej filtr.Diky moc za jake koliv rady.

Odesláno

Zkus před startem nejdřív napumpovat balónkem. Jestli se to zlepší, máš někde nějakou netěsnost, pokud to bude stejné, je to něčím jiným. Nejjednodušší první krok...

Odesláno

Nevím jak žhavíš, ale mi se osvědčilo počkat až rozpojí relé žhavení (charakteristické klepnutí) a pak teprve startovat. Kontrolka zhasne, ale žhavení pokračuje do rozpojení relátka.

Odesláno

Díky za rady, jeste jsem zapomel ze kdyz to chytne tak to pak hned skoro zase chcipne,TROCHU PRIDAM a je to pak v poho, pak jede jak milius:)

musim se do toho pustit. pekne v dilne vymenit filtry nafty a vzduchu, zmerit zavici svicky, jestli je to jako u VW tak by do nich melo teci tak 8-15A proudu.

Jina jsem spokojenej se 406.

mej te se

Odesláno

caff...nooo ja som na tom podobne..605/2,1TD..ak nastartujem tak to ma tendenciu zhasnut,musim troxa plynu pridat a je to vpoho..ja mam podozrenie na ventily,ma to hned po starte nepravidelny chod...ale po nejakej minutke uz ide bez problemov...

Odesláno

Jak ventily, co s tim maji spolecneho. Kdyby preskocil remen tak to bude cukat a blbnot porad a spotreba velika.

Spis mi to pripada na chybu v aut, sitici.

No juknu na to a dam vedet jak to dopadlo.

Cus

Odesláno

tak jsem vcera vymenil naftovej filtr a uz startuje jako fik.

Zmeril jsem si i zhavici svicky a ty byli v pohode.

jinak ted mi u 406 1,9TD vysla spotreba 6l pri normalni jizde.

Cusik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...