Přejít na obsah

-vlado-

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 605
  • Rok výroby
    1994

Profilové informace

  • Město
    Trnava
  • Stát
    Slovenská republika

-vlado-'s Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. -vlado-

    -vlado- auta

  2. ..tak dnes ranosommal opet problem..starter sa skoro nexcel ani tocit..tak ma to dozralo ze somhned bezal a kupil vsetky prkotiny co potrebujem vymenit..len objednal som aj repasovany starter cca 7000sk+zaruka, tak somzvedavy ci to pomoze ..
  3. tak som vcera pozrel na xvilu starter A....pri startovani tam sem tam pri startovani preleti iskra.pozrel som aj kable a privod z altiku jetesnezavivodom zlomeny..teda asi tak mensiapolka kabla je pretrhana..jhned nad tymjeprivod z motora do xladica tak tonebolo vidno..xvilkusomsa snazil dat ten kabel dolu z altika ale neslo to..je tam nejaka gumenna zarazka, tuvytiahnem a co dalej?ako je tam ten kontakt pripevneny??? a este jedna skusenost z dnesneho rana..2x sa mi nepodarilo nastartovat,tak som zapol baterku na na nabku na max vykon a asik po 4min som skusil nastartovat a auto xytilo okamzite motor sa tusimani neotocil..
  4. no starter sa toci dost pomaly..uz somto tu niekde pisal..
  5. tak, vymenil som zhavkyBOSCH,vymenil som palivove hadice ( okrem malych kuskov pri nadrzi, este som ich neskumal, ale ako sa k nim dostanem??? treba dat von sedackuna tej strane???)a staleto startuje na p...... uz ma napada len starter a palivove cerpadlo.. nexapem preco musim prvz krat tocit a nic a na druhy krat to xiti asipo sekunde..pritom yhavi normalne aj kontrolka svieti..
  6. -vlado-

    Alarm

    ja mam uz druhy krat metu.. a este som nezaznamenal nejaky problem..
  7. a je normalne ze ak zhavim tak baterka klesne na12,4??? dobija mi to okna 14,1 ale vecsinou baterkanema viac ako 13,5..
  8. a estek tej baterke..dobijaniesachova normalne..ak motorbezikontrolkanepreblikuje ani nesvieti, meral som to s multakom a aj pri zapnuti vsekych spotrebicov je vsetko v prijatelnych hodnotach ako tu niekto pred nedavmom pisal..
  9. caffte..ak baterka ma byt v 605 2.1 TD?? manikv obchode pozrel do katalogu a dal mi Vartu Blue dynamic +cadmium sylver E11 12V 74Ah 680A..lenye mne ta baterka pri starte par krat svizne otoci a potom akoby uz mlela z posledneho a to ma necele 2 mesiace.. je to v baterke alebo v niecom inom??a samozrejme mi to blbo startuje..naprvykrat mozem tocit kolko chcem a nic, a na druhy krat to chyti po 3s..a teraz uz vobec..cca tak tyzden..dnes som kupil nove zhavky bosch duraterm ale rovnake som menilpred 15timi mesiacmi, mam novy palivovy filter,spetny ventyl,aditivum v nafte a stalemamproblem nastartovat..nejaky napad???????????
  10. cav..takze opet nejaka somarina..nie je to vazne ale v zime sa bez toho neda zit..proste nejdu mi stierace..teda aby som bol presny idu ale ako sa im zaxce..ak potiahnem packov tak len trosu poskocia niekedy ani to a potom zapnu same odseba aj po piatich min a dokoncia cyklus..poistky som pozeral a nic..tak neviem..packa by mala byt ok..taaaakze??????
  11. je to na alarme...ja mam metu a ked zamknem takmi zablikaju 2*parkovacky...ak odomknem tak mi bliknu len raz a rozsvieti sa vnutri...
  12. -vlado-

    Navigace do P605

    zda sa mi to alebo ten panel upravil tak ze vytiahol ten bazmek s kurenim, potom ten ram v ktorom to jeotocil o 180 stupnov, namontoval toovladanie dolu--nejdu z toho ziadne mexanicke vyvody len kable,takzenemalby to byt velky problem, A POTOM priesto pre ten dysplay v podstate tvori popolnik a radio ktore vyhodil........tot moj laicky nazor...aj ja cem takeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
  13. -vlado-

    super leto..

    aeste som zabudol, ja mam display s teplotou a casom pod vyduxmi a starsie ho mali nad vyduxmi..
  14. -vlado-

    super leto..

    no ja mam za to ze je to uz novy model..mam mensi volant s airbagom, stredovy panel plus kurenie je uz ako pri poslednyx modelox, predne smerovky mam v hmlovkax , mam velky znak ako pri 406ke, male tlacitka stahovania okien pri radicke presne take iste su aj v 607,a pokial viemtak starsi model ma omnoho vecsie..este sa mi zda ze starsie modely mali nastavovanie spetakov pri radicke ,ja to mam uz na madle dveri..tod moje laicke postrehy... no mne povedali ze su tie spojky dve, a k tej cene viacmenejv tom shope kupujem vsetky nahradne diely a su o dost lacnejsi ako ostatny....neviem este skusim niekde zistit.. JOFO kde si to kupoval, nemas nahodou na nix kontakt??????? co ta visla praca v servise??
  15. cafte..tak po dlhej dobe opet problem..s velkym P..povedal som si ze toto leto to damtroxa do kopy tak somzacal platnickami,vymenilsom olej a to som na nom vobec nesetril, zmestilo sa 6 litrikov polosintetiky od castrolu asi 460sk za L, na svoje si dosla aj prevodovka..komplet nove filtre..atd atd..vysledok bol asi taky ze voda sa mi namiesto obvyklych 90 drzi na 85...lLENZE...asi po 50km mi zacalo nieco riadne klepat..nakoniec je to spojka..nova stoji12000+vymena 5-6 000..ale problem je v tomze v 94 rokusa vyrabali dva modely..tym padom aj dva typy spojek..lisia sa velkostou .. TAkze otazka..aku spojku tam mam jja??je to 94, novsi model..
×
×
  • Vytvořit...