Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja bych se na spravovani vyprdl za ty prachy se to nevyplati, pokud si to nebudes delat sam tak do toho narves 20 tisic a furt to bude bohuzel bude stara zrezla bourana 205tka :(

Odesláno
Napsán autorem Emiš

ja bych se na spravovani vyprdl za ty prachy se to nevyplati, pokud si to nebudes delat sam tak do toho narves 20 tisic a furt to bude bohuzel bude stara zrezla bourana 205tka :(

a keby to aj predal a prilozil k tomu tych 22tis.....myslis ze to bude stacit na nejake novsie nezhrdzavene auto? ;) A nepocitam vztah medzi nim a 205kou :D:D

Odesláno

GTicko klidně, ale ne ve slušném stavu.. tady se lehce ?uklý a lehce mrtvý GTička prodávaj za 10 - pokud jsou a nikdo je nedorazí na Buran-crossu

Odesláno

jo, ale co chceš dělat s vyšeptaným GTičkem, který kvůli vysoký pojistce nikdo nechce?

A opravovat 15-20 let starý auta ?? Ješte taková, u kterých cena ND se pohybu zhruba 2x tolik než v \"běžné\" sérii?

ad to na krvacení.. ber to tak, že si ještě naposledy zazávodí...to je přece krásný odchod do Křemíkového nebe ;)

Odesláno

Přesně tak když ho miluješ není co řešit vyplatí se to zpravovat vždyt i ta 1,6 dá naprdel nofej fábce a to je co říct na20let starý auto když chcete auto který jede tak jedině peugeot

Odesláno

To Zoby :

\"já jsem teď kupoval výfuk, dveře řidiče, čelní sklo + lak na celé auto a vyšlo mě to na 12 litrů..... \"

muzes mi poradit, kde ti to strikali a za kolik? Ja dal za lak narazniku skoro 2 litry :( , klidne bych si kvuli tomu dojel i kousek dal. THX

Odesláno
Napsán autorem bass15

Přesně tak když ho miluješ není co řešit vyplatí se to zpravovat vždyt i ta 1,6 dá naprdel nofej fábce a to je co říct na20let starý auto když chcete auto který jede tak jedině peugeot

A jéje. Zase srovnáváme jabka s hruštičkami, a neumíme používat rozum, že? To je fakt strašně divný, že o 300kg lehčí 1,6 ujede Fabii 1,2, to by fakt jeden nečekal :/

Když budu chtít auto, co jede, tak si nekoupím takovouhle šlupku, ale např. Lancii Deltu. To jen tak na okraj...

Odesláno
Napsán autorem snowboy

To Zoby :

\"já jsem teď kupoval výfuk, dveře řidiče, čelní sklo + lak na celé auto a vyšlo mě to na 12 litrů..... \"

muzes mi poradit, kde ti to strikali a za kolik? Ja dal za lak narazniku skoro 2 litry :( , klidne bych si kvuli tomu dojel i kousek dal. THX

kitování jsem si provedl sám, lak dělal můj servisák, s plničem na kitovaných místech a s nějakým svařováním CO-čkem jsem za to dal 4500,- ale není o nic moc. zakitoval jsem lišty na zadních blatnících (viz foto v mém profilu) ale jemu jeden blatník stekla jak to bousil tak přitlačil do tmelu a je tam vidět obrys těch důlků pro ty lišty. docela mě to sere. na několika místech je to stačený - musím rozleštit a místy je tam krupice. takže cena odpovídá kvalitě. kdybych nebouchnul zadní blatník, tak bych to ale do laku nedával

[Editován dne 13/5/05 zoby]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...