oddie Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 No na tu cenu auta myslím, že se překouk v tabulkách... Citovat
striker Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 chichi ) s peugeotem se vyplati bourat ) to oddie... ja to myslel spis jako blbej ftip kterej nebyl vubec ftipnej no Citovat
Emiš Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 ja bych se na spravovani vyprdl za ty prachy se to nevyplati, pokud si to nebudes delat sam tak do toho narves 20 tisic a furt to bude bohuzel bude stara zrezla bourana 205tka Citovat
vlp Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Napsán autorem Emiš ja bych se na spravovani vyprdl za ty prachy se to nevyplati, pokud si to nebudes delat sam tak do toho narves 20 tisic a furt to bude bohuzel bude stara zrezla bourana 205tka a keby to aj predal a prilozil k tomu tych 22tis.....myslis ze to bude stacit na nejake novsie nezhrdzavene auto? A nepocitam vztah medzi nim a 205kou :D Citovat
Emiš Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 To jiste ne nove neporidi, ale neco ve slusnem stavu nebouraneho z nemecka na prestavbu by uz za 25 sehnat mohl. Citovat
striker Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Emis ... neco mozna jo ale ne gticko... Citovat
vix Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 GTicko klidně, ale ne ve slušném stavu.. tady se lehce ?uklý a lehce mrtvý GTička prodávaj za 10 - pokud jsou a nikdo je nedorazí na Buran-crossu Citovat
Bohouš Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Krvácí mě srdce, když to čtu - burancross Citovat
vix Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 jo, ale co chceš dělat s vyšeptaným GTičkem, který kvůli vysoký pojistce nikdo nechce? A opravovat 15-20 let starý auta ?? Ješte taková, u kterých cena ND se pohybu zhruba 2x tolik než v \"běžné\" sérii? ad to na krvacení.. ber to tak, že si ještě naposledy zazávodí...to je přece krásný odchod do Křemíkového nebe Citovat
Bohouš Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Jo je to drahá sranda - to jsem už poznal, ale stejnak si ho nechám dokud to půjde Citovat
zoby Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 na www.ebay.de se objevují gti do 700 euro. řekl bych že i solidní. ale doprava 1000 km tam a 1000 km zpět to trochu prodraží Citovat
bass15 Odesláno 7. květen 2005 Autor Odesláno 7. květen 2005 Přesně tak když ho miluješ není co řešit vyplatí se to zpravovat vždyt i ta 1,6 dá naprdel nofej fábce a to je co říct na20let starý auto když chcete auto který jede tak jedině peugeot Citovat
snowboy Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 To Zoby : \"já jsem teď kupoval výfuk, dveře řidiče, čelní sklo + lak na celé auto a vyšlo mě to na 12 litrů..... \" muzes mi poradit, kde ti to strikali a za kolik? Ja dal za lak narazniku skoro 2 litry , klidne bych si kvuli tomu dojel i kousek dal. THX Citovat
oddie Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Napsán autorem bass15 Přesně tak když ho miluješ není co řešit vyplatí se to zpravovat vždyt i ta 1,6 dá naprdel nofej fábce a to je co říct na20let starý auto když chcete auto který jede tak jedině peugeot A jéje. Zase srovnáváme jabka s hruštičkami, a neumíme používat rozum, že? To je fakt strašně divný, že o 300kg lehčí 1,6 ujede Fabii 1,2, to by fakt jeden nečekal :/ Když budu chtít auto, co jede, tak si nekoupím takovouhle šlupku, ale např. Lancii Deltu. To jen tak na okraj... Citovat
zoby Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 Napsán autorem snowboy To Zoby : \"já jsem teď kupoval výfuk, dveře řidiče, čelní sklo + lak na celé auto a vyšlo mě to na 12 litrů..... \" muzes mi poradit, kde ti to strikali a za kolik? Ja dal za lak narazniku skoro 2 litry , klidne bych si kvuli tomu dojel i kousek dal. THX kitování jsem si provedl sám, lak dělal můj servisák, s plničem na kitovaných místech a s nějakým svařováním CO-čkem jsem za to dal 4500,- ale není o nic moc. zakitoval jsem lišty na zadních blatnících (viz foto v mém profilu) ale jemu jeden blatník stekla jak to bousil tak přitlačil do tmelu a je tam vidět obrys těch důlků pro ty lišty. docela mě to sere. na několika místech je to stačený - musím rozleštit a místy je tam krupice. takže cena odpovídá kvalitě. kdybych nebouchnul zadní blatník, tak bych to ale do laku nedával [Editován dne 13/5/05 zoby] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.