chuck11 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Nevím co se stalo ale najednou mi začl blbnout pravý blikač.Dám blinkr v pravo 3x blikne pak už nic ,když vynuluju a dám ho znovu tak zase 3x a pak nic.Levý jede v pohodě. Je to na 406 bez mux Včem by mněl být problém:myslim [upravil dne 26.1.2012 16:48 od chuck11] [upravil dne 26.1.2012 17:11 od chuck11] Citovat
chuck11 Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 jj mám na mysli páčku ,nevím jestli na blikaní není nějaké relé či co Citovat
Edison Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Řídící jednotka vozidla. Prostě elektronika, která se stará o všechno.. Možná že v ní je zacvaklý cyklovač, ale to už nevím... Snad někdo další. Citovat
chuck11 Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 Když vynuluju tak nebliká,chová se uplně normálně.Chybu dělá v tom,že jak dám blikat do prava tak jen 3x blikne a pak přestane,v levo blikaá normálně Citovat
chuck11 Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 Pak jsem dneska skusil vymněnit páčku a ta samá závada.Jenže jsem přišel na tyhle věci když nebyl nastartovaný motor a byl jsem v klidu v garáži: 1)když dám ten levý blikač tak všechny žárovky svítí jen jakoby z poloviny ani to ne-boční není skoro vůbec vidět,že bliká oproti pravé straně 2)když už blikne tak někde přibližně v prostředku pod přístrojovkou v momentu jak blikne něco jakoby zavrní(nevím jak to popsat,ale jde ten zvuk přibližně z těch míst,je to jemné a strašně blbě se to odposlouchává) 3)dokonce i jak je aktivní subwofer v pohotovosti bez rádia a zapnu levý blinkr tak se to i ozývá v subwoferu dokud bliká blinkr v okamžiku bliknutí Nemůže to dělat ciklovač(přerušovač), který dělá to přerušované blikání a kde se v autě nachází.Nebo je snad někde špatná kostra,ale co jsou potom ty zvuky pod palubkou,když u pravého blikače který neblne to žádné zvuky nedělá Jsem už z toho naprášky:bojim ,to auto se začíná nějak srát:( Citovat
dýzl Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Možná blbost,ale mně na xantijce zlobil blikač,tak to dělala oxidace v konektorech zadních světel.Zkus je nejprve vyčistit nebo alespon prostříkonou kontaktolem .To je to nejjednodušší a nejrychleší.když to nepomůže tak alespoň vyloučíš jednu možnost. Citovat
chuck11 Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 v tomhle by mnělo stačit vyndat žárovku postupně od zadu až dopředu a mezitím zkoušet blikač jestli dál blbne To,ale i tak nevysvětluje ten podivný zvuk z pod přístrojovky Citovat
chuck11 Odesláno 27. leden 2012 Autor Odesláno 27. leden 2012 nevíte kde se nechází ten ciklovač? Citovat
berla2,0hdi Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Něco podobného jsem už viděl na berlingu 03, tam to dělal pravý blikač jakoby svítil jen polovičním svitem a nešel vypnout nakonec se zjistilo že to dělá občas když hodně pršelo tak asi po nějaké době se to projevilo stačilo vyfoukat tu skříňku s pojistkama pod palubkou příčina byla v tom že majitel si nechal měnit čelní sklo u nějakých garážníků a nejspíš mu tam zatékalo, né moc ale vlhko tam měl, tak snad to pomůže Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Přerušovaš, Cyklovač je pod palubkou na levé straně u řidiče. Když odloupneš boční víčko palubky tak tam je přidělaný ke konstrukci palubky aby byl lepe slyšet, šedá kostka jako relé. Jinak to vidim na kostru, nebo blbej kontakt někde na konektoru Mě blbla páčka tak že při vypnutí to neustále rychle cvakalo, po vyčištění páčky je pokoj [upravil dne 27/1/12 15:44 od Radek Hurvajz] Citovat
chuck11 Odesláno 27. leden 2012 Autor Odesláno 27. leden 2012 Radek Hurvajz ----ten problém jsem mněl kdysi taky,ale po několika čištěních a vracení se problému se páčka vymněnila za druhou. Takže říkáš,že ciklovač je šedá kostka jak odloupnu boční víčko palubky -mrknu nato dík za info Citovat
chuck11 Odesláno 29. leden 2012 Autor Odesláno 29. leden 2012 tak dneska jsem prošel všechny konektory nepřišel jsem na žádnou závadu nebo šlus,skoušel jsem to i z odpojenýma konektorama a blblo to i tak :( Radek Hurvajz --to relé jsem vůbec nenašel němáš nějaké foto Citovat
banan1987 Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 no drzim palce.. podobny problem ma aj moja znama.. ale teraz v zime sa do toho pustat nejdem.. jej to tak blika na obidve strany.. dufam ze tu zavadu vyriesis.. Citovat
chuck11 Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 Je možné že ta 406 nemá relátka(cyklovače na ty blinkry),ale řídí to BSI jednotka:myslim:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.