Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Judes, tvoje svetla sa mi strasne pacia, och krasa sa pozerat do spatneho na teba :)

Čo je na nich také extra? Sú ako na ostatných 407-mách zo xenónom.

ze tak krasne svieta :) uplne super vyzeras v spetnom, no vlastne auto :D

Odesláno

Mě se před cca 2 roky zčervenala výbojka, že jsem široko daleko rychle sehnal jen 8000 K a musím říct, že je mám celou dobu a světlo luxus. JE pravda, že 6000 K je perfekt, ale zvykl jsem si na to a hlavně mě věčně někdo problikává, jelikož si myslí, že mám dálkové. Jsou trochu do modra, no :bacha

Odesláno
Mě se před cca 2 roky zčervenala výbojka, že jsem široko daleko rychle sehnal jen 8000 K a musím říct, že je mám celou dobu a světlo luxus. JE pravda, že 6000 K je perfekt, ale zvykl jsem si na to a hlavně mě věčně někdo problikává, jelikož si myslí, že mám dálkové. Jsou trochu do modra, no :bacha

Já jsem už váhal jestli zvolím 6000k kvůli \"nižší\" svítivosti než 4300k - u tvých 8000k nemáš problém třeba za šera nebo deště?

Odesláno

Jako je to jiné, než u 4300 K nebo 6000 K, ale zase tak strašný to není. Mě se hlavně líbí, že to je trochu do modra. Za šera a deště je to trochu jiné, ale opravdu jen málo. U xenon je výhoda, že to svítí daleko a dobře. Večer kdyžtak nafotím a dám sem foto, jak to vypadá.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravim,

Mohu poprosit o radu , myslel sem si že mam po výbojce, tak to vyměnuju zkusim i trafa jak je tu popsané a nic . Jak výbojky tak trafa jsou zdravá a pravý xenon nesvítí :(

předem děkuji

Odesláno

Tak mam všechny pojistky zdravý... nevíte někdo jak s řídící jednotkou xenonu , jestli se daj prohodit mezi sebou a zkusit je jestli je zdrava ? nebo musim na dia ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...