mark001 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Dobra vec je ze ak si clovek v rychlosti nevsimne co mu tam palubne PC vypisal, da sa to kedykolvek pozriet stlacenim tlacidla CHECK (nachadza sa medzi budikmi) Citovat
508GT Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Mal som tlak v pneu 2.2, namiesto predpisanych 2.6 a system ma napriek tomu neupozornoval na podhustenu pneu i napriek evidentnej \"makkej\" jazde. Netusite od akej hodnoty to zacne signalizovat? Citovat
Judes Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Ono si to kontroluje v určitých intervaloch ale ak hodnota klesne pod, teraz neviem presne 2.2 alebo 2.0 tak to zahlási hneď. Písalo sa to niekde v sekcii 407. Citovat
Mike407 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 U 407 by to mělo hlásit pod 2,2 podhuštěné kolo a pod 1,8 defekt. Jestli jsi měl 2,2, tak to bylo buď těsně nad hranicí, kdy to hlásí a nebo ti může trochu proměřovat manometr. Běžná přesnost manometrů bývá +-5% (obvykle to tam je i napsané), a to už dělá při 2,2 rozsah od 2,09 do 2,31. Každé měření má nějakou přesnost a v tomto případě to s tou přesností nebude zas tak žhavé a to se týká i těch snímačů v kolech. Citovat
Timbuto Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Nevím jak to funguje,ale na zimákách nemám čidla a poruchu to začne hlásit až za 30 minut jízdy:myslim Citovat
merlin99 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 systemu chvilku trva kym zbada ze senzory su off... Citovat
Timbuto Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 systemu chvilku trva kym zbada ze senzory su off... 30 minut,to je pecka:super.Myslím,že by to měl poznat dřív. Citovat
stefano Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 Aj podľa toho, že sú kovové ventilky. Citovat
Pavelbbk Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Díky, mrknout na ventilky mě příjde praktičtější než luštit VIN Citovat
stefano Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 Keď máš GT, tak máš kovové ventílky. Citovat
junkerák Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Tak ono já jsem primárně ani po Peogeotech nekoukal a navíc jsem auto chtěl kupovat až na jaře příští rok. Jen jsem si stanovil určitá finanční a výbavová kritéria a koukal po nabídkách. A tohle auto mě prostě zaujalo natolik, že jsem nečekal a vzal ho (auti je necelý rok staré a má najeto 4500 km). A proč benzín? Důvodů je několik. Roční nájezd cca 15k km, zakořeněné předsudky vůči naftě a fakt, že naftu bych s takovouto výbavou a stářím koupil min o 100k dráž.. Gratuluji k autu a přeji šťastné užívání. Podle popisu co uvádíš to auto asi znám, světle modrá metla, prodejce - Essox, nemám pravdu? Tuhle konkrétní koupi jsem taky vážně zvažoval, ale pořád řeším danou motorizaci a taky moje pověrčivá manželka nemohla překousnout původ auta (asi víš co myslím), já osobně bych to neřešil. Důvody proč chci jít do benzínu jsou skoro stejné jako u tebe. Zajímalo by mě, jestli jsi nějak do hloubky řešil motor 1,6 THP? Mám teď v merku další 508 s tímto motorem, ale pořád se nemůžu rozhodnout. Poptával jsem se u několika prodejců, jedni říkají nebrat a druzí zase říkají, že pokud se motoru věnuje potřebná péče, neměl by to být problém. Je to asi 50:50. Škoda, že tady na fóru jsou jen HDI-čka. Diskuzi v sekci 5008 jsem samozřejmě pročítal, ale ještě by mě zajímaly zkušenosti majitelů 508. 508 jako taková se mně moc líbí (i manželce) a tak nechci kvůli motorizaci přecházet k jiné značce. Citovat
hawk_eye Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Díky! Ano, je to ono auto.. Původ auta znám a na koupi to nemělo vliv. Jak jsem psal, vyhovovalo vstupním parametrům, bylo za slušnou cenu a navíc od prodejce, který předsdtavoval jakoustakous jistotu, že by auto mělo být ok.. Motor jsem řešil, informace byly rozporuplné - dokonce jsem se někde dočetl, že 1.6 THP má neodstanitelnou konstrukční chybu a z toho důvodu ho stahují s prodejů... no na druhou stranu, třeba v německém ceníku je u 508ček stále. Navíc ho koncern PSA používá doteď (Citroen skoro u všech modelů..). Takže spíš si myslím, že u Peugeotů byl stažen pro nezájem kupujících.. Citovat
hawk_eye Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Měl bych ještě jeden dotaz - zvažuji prodloužení záruky koupí některého z produktů Optiway. Má s tím tady někdo zkušenost? Citovat
ozzy1 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Ta 1,6 THP je od září 2012 opět v nabídce,konstrukční závada byla údajně odstraněna. Optiway je tuším cenově nejvýhodnější na dva roky. Citovat
Hajra Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Hm, taky premyslim nad Optiway v te variante kde jsou ceny garancnich prohlidek v cene. Nejlip mi to vychazelo u 3 let/90 tis km. ale vzhledem k tomu ze ten zaplaceny interval je 30 tisic to asi nekoupim. prodejce mi na to zadnou slevu neda protoze jsou jen zprostredkovatel a udajne z toho maji 500 kacek jinak slovaci davaji na 508 4 roky zaruku (pokud to nebyla pouze doacasna akce) Citovat
508GT Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Máme 2 roky zo zákona + 2 roky formou Optiway Záruky. Konkrétne ja mám 4r alebo 100 000km. Citovat
Timbuto Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Jak poznám že tam ty čidla mám ? Stačí zmáčknout mezi budíky check a ukáže se ti jestli jsou gumy ok.Jinak já mám na 17 zimákách kovový ventilky a čidla jsem nedával. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.