Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak jste spokojeni,pokud nezlobí a jaké vylepšení jste si sami provedli

Recommended Posts

Odesláno
no kdyby někdo potřeboval,ten středový pás na prostřední sedačku,tak mám:papa a dohodě se nebráním

No prave tie stredove mam dva ale zaujima ma ten oddieho stvorbodovy. :papa

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Dnes som sa pustil do vacsej udrzby t.j. zadne brzdy komplet plus lanka aj valceky , predne brzdy vrtane , nasiel som jedine tieto tak vyskusam ako sa budu spravat , zajtra mi este pride spojka (LUK) a popri tom budem menit napravnicu ktoru uz mam doma. :roker

post-33210-14109636735407_thumb.jpg

Odesláno

Na dodavku davam iba ATE dopredu aj dozadu ale na krabici povazujem brzdy sa slabinu tak potrebujem zvacsit ich ucinnost jazdim s nou vela , rychlo a casto dost nalozeny preto som chcel vyskusat vrtane a aj otestovat tuto znacku. Mozno to je krok vedla ale ak to bude zle tak ich vymenim za ATE. ;)

Odesláno
oddie >sem se docetl ze si pouzil pametove rele na cyklovac, z ceho si pouzil a byla nejaka uprava ??

Nebyla žádná úprava, pouze vytáhneš staré relá a místo něj dáš jiné. Je z Felicie - tahle úprava se dělala na hodně starých autech.

Odesláno

OK takze feldackej to zvladnu :mad: nejdriv vyskousim z tatkove felinky pak budu shanet

na facku sem to montoval a do feldy prave taky shanel

ted jeste aby to slo dat kamosovi do puntika II

[upravil dne 6/4/14 21:10 od Havlicek.Lukas]

Odesláno

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Vyměnil jsem rozvody na 806 2,.0 16V a stoupla mi spotřeba z 8l na 11l/100km. Nevíte co by tam mohlo být špatně? Děkuji za rady.

Odesláno

No hele je to auto táty a ten jezdí prostě normálně podle předpisu nevytacito a spotřeba před rozvodama byla 8l/100km a to mi verte a po rozvodech stoupla tak poradte co stim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...