Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak jste spokojeni,pokud nezlobí a jaké vylepšení jste si sami provedli

Recommended Posts

Odesláno

No ale pravdupovediac nie som velmi zastanca podloziek a zhanat ich sa mi vobec nechce. Roztec je v poho takze podlozky by to poriesili. Ale ak mas zaujem o tie kolesa predam Ti ich lacno. :D:D:D

Odesláno

Nedělal bych z toho drámu, taky jsem koupil na Panďuli kola označená 4x98 a když mi dorazily tak to byly 4x100... cena byla OK, takže při prodeji jsem na tom ještě 500,- vydělal a koupil hezčí než tyhle...;)

Odesláno
Nedělal bych z toho drámu, taky jsem koupil na Panďuli kola označená 4x98 a když mi dorazily tak to byly 4x100... cena byla OK, takže při prodeji jsem na tom ještě 500,- vydělal a koupil hezčí než tyhle...;)
V pohode spim pokojne , keby ma v zivote trapilo len to tak to by som bol stastny clovek.:D:papa
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Taky jsem je měl na jednom autě na ND ale skončily na skládce:D

Jinak s krabicí 2.1td jsem byl hodně spokojen ale musela z domu poněvač měla málo na tažné a teď hledám nějakou vhodnou náhradu.A pak že to nikdo nekoupí za ty prachy co jsem chtěl:aut

Odesláno
To existuje? Nechceš mi taky nějaké vyhrabat? Docela by se mi hodily kvůli dětem, i když mám fólie, na přímé slunce to nestačí...

No velmi rad Ti ich kupim ak na ne natrafim ale viac menej to bola nahoda. Zhruba 8 eur ks. Opytam sa ci este dve nenajdu. :papa Tiez mam folie ale nechcel som uplne tmave tak sa mi tie rolety hodia . Uvidim co su zac.

[upravil dne 10/9/12 16:00 od dusan2]

Odesláno

Tak z bocnych roliet sa vykluli zadne aj ked som to telefonicky overoval a tvrdili mi ze ide o bocne ne posuvne dvere. Tym padom ak ma niekto zaujem su na predaj , inak ich dotycnemu vratim uz som to dohodol.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Loni měl pivpvar Brenard AKCI.

Za bečku 30l 11% piva + vstupenku pro 20 lidí na prohlídku pivovaru s ochutnávkou samolepka na zadní okno.

Lidi mi tam nečumí, slunko nesvítí a v noci nemusím ani překlapávat vnitřní zpětné zrcátko.

A zevnitř je ven vidět.

Ladí mi to k barvě auta.

No neberte to! :super

viz. příloha

PS. Tu vstupenku ještě mám. Platí do konce roku. Humpolec mám z ruky. Kdyby někdo chtěl, můžem se domluvit.:papa

post-22626-14109631724993_thumb.jpg

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...