koblih69 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Banky mi normálně funguji,, certifikáty se importují OK. Můj důvod zkusit FF byl v tom, že IE zobrazuje nekorektně některé webservery PLC, které potřebuju vzdáleně spravovat. Ostatní prohlížeče jsou OK, pak jsem zjistil, že IE k ničemu nepotřebuju. Líbí se mi tuny pluginů, neseká se to, jsem spokojenej parchant ... a když jsem na linuxovým PC, má tu stejný prohlížeč [upravil dne 18/1/12 20:00 od koblih69] Citovat
Edison Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Já jsem na FF přešel, když jsem objevil jeho portable verzi. Supr to mít na klíčence a tím pádem všude, kam jsem přišel mít SVŮJ prohlížeč, se svými doplňky, oblíbenými a vůbec. Navíc o nějaké personalizaci si MSIE může nechat jenom zdát. Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 5 min tu nie som a pozerám, že žabomyšie vojny. Citovat
koblih69 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Jaképak války, to byly jen náměty na zlepšení. Každej používá co ho baví, ne Citovat
Edison Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 NE!!! Co mu chodí a co mu vyhovuje... ;-) Citovat
MotoMoto Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Přesně tak, co komu vyhovuje. Problém je že když používáš jedno a pak dorazíš ke klientovi co používá něco jiného tak jsi víš kde. Ale předci jenom uživatelů IE je nejvíce. Jinak pro ty co ještě nepochopili naše zkratky i když myslím, že i když se ptali tak už vědí, že IE je Internet Eplorer a FF je FireFox. Krásnou zimu. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Tak URL sa snáď dá zapísať do oboch? Citovat
Edison Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Mno.. ono když pak přijedu do francie a potřebuju na mail, a někdo mi posílá nějaký fajl... tak najít na webovym rozhraní našeho serveru (kterej pochopitelně akceptuje jazyk podle místa připojení) jak uložit fajl... Ufff... Proto jsou dobré nějaké ty portable edice... Citovat
KingSpade Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 prošel jsem si všemi prohlížeči..a nakonec zakotvil u Maxthonu...to jen tak, že jsem si nevšiml že by ho tu někdo zmiňoval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.