Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Banky mi normálně funguji,, certifikáty se importují OK. Můj důvod zkusit FF byl v tom, že IE zobrazuje nekorektně některé webservery PLC, které potřebuju vzdáleně spravovat. Ostatní prohlížeče jsou OK, pak jsem zjistil, že IE k ničemu nepotřebuju. Líbí se mi tuny pluginů, neseká se to, jsem spokojenej parchant :papa

... a když jsem na linuxovým PC, má tu stejný prohlížeč ;)

[upravil dne 18/1/12 20:00 od koblih69]

Odesláno

Já jsem na FF přešel, když jsem objevil jeho portable verzi. Supr to mít na klíčence a tím pádem všude, kam jsem přišel mít SVŮJ prohlížeč, se svými doplňky, oblíbenými a vůbec. Navíc o nějaké personalizaci si MSIE může nechat jenom zdát.

Odesláno

Přesně tak, co komu vyhovuje. Problém je že když používáš jedno a pak dorazíš ke klientovi co používá něco jiného tak jsi víš kde. Ale předci jenom uživatelů IE je nejvíce.

Jinak pro ty co ještě nepochopili naše zkratky i když myslím, že i když se ptali tak už vědí, že IE je Internet Eplorer a FF je FireFox.

Krásnou zimu.

Odesláno

Mno.. ono když pak přijedu do francie a potřebuju na mail, a někdo mi posílá nějaký fajl... tak najít na webovym rozhraní našeho serveru (kterej pochopitelně akceptuje jazyk podle místa připojení) jak uložit fajl... Ufff... Proto jsou dobré nějaké ty portable edice...

Odesláno

prošel jsem si všemi prohlížeči..a nakonec zakotvil u Maxthonu...to jen tak, že jsem si nevšiml že by ho tu někdo zmiňoval ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...