Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já vám do toho nechci kafrat pánové, ale není náhodou hydrodynamický měnič dimenzován pro určitý výkon? Pokud vím tak převodovky budou asi stejné, ale měnič si myslím, že ne. Opravte mě, pokud se mýlím... :myslim

Odesláno

Schreek : ha a jsem tak kde jsem byl včera :( Za kolik jezdíš ? Koukám že máme stejný kočár, já jezdím za 7,6- 8L mám tak 70% provozu město.

A kolik papá někomu v automatu po chipu ?

Odesláno

vasek407: Spotřeba je dost proměnná, na delší trasy kolem 7 l, jinak s těma popojížděčkama kolem a kolem mám tak 7,5 l na sto a to mám v háji EGR. Po jeho výměně očekávám ještě snížení spotřeby... Každopádně když mám bojovou náladu tak jezdim kolem osmi :D

Odesláno

Schreek: to je dobrá otázka. Podle toho co jsem našel, tak to byly odlišnosti převodovky TF-80SC pro použití v různých autech. Ten měnič ??? Ale zrovna u toho by se výrobci nevyplatilo vyrábět více verzí :myslim

Odesláno

Menic je rovnaky. Respektive vsetko je rovnake okrem staleho prevodu, ten je rozdielny podla typu motora. Mam jedneho znameho na prevodovky a ten mi hovoril, ze takuto istu prevodovku uz robil v Opel Zafira, v jednej C5 a jedno Volvo S60 a vsetky boli uplne rovnake, aj menic bol ten isty. Celkom tu prevodovku chvalil, jedina vec ktora je nachylnejsia je hydroblok, ten sa neda rozobrat a repasovat, takze sa musi menit cely a cena cca. 900€. Inak ked som sa pytal, ze nahodou keby sa uplne vysypala, tak kompletny repas (menic, lamely, hydroblok, olejove cerpadlo) by vysiel na cca. 2500€. Uzavrel to tym, ze holt japonske prevodovky su na repas najdrahsie. Na porovnanie, kompletny repas prevodovky v BMW5 cca. 1700€. Takze radsej tuk, tuk, tuk. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...