Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu. Měl jsem dlouhé roky 406 v benzinu a nyní si chci koupit Peugeot 407, měl jsem jednoho vyhlidnuté sw 2006 1,6 HDi. Muj servisák mi říkal, že mu teče servo, od něj je pak potečený plastový kryt po motorem. Má udajně najeto 150000 takže to bude chtít nejspíš rozvody,dále zadní kolo je šišaté takže možná tlumič. Cena je tam 150000. Nevíte prosím, na kolik může přijít oprava

Odesláno

Rozvody sada s vodni pumpou od Bosche cca 5000,- za výměnu jsem platil 2000,- jinak bez pumpy cca o 1300,- méně.

tuším že v Peugeotu chtěli na 2.0HDi 8000,- jen za rozvody. Tlumiče Monroe plynokapal. 3500,-

Odesláno

Záleží co teče, pokud je tím myšleno vlastní řizení tak oprava cca 8000,- pokud vlastní servo tak záleží jak seženeš jiný kus na vrakáči. Doporučuju se tomu vyhnout a nebo dostat tučnou slevu.

Odesláno

Ano je tam aj retaz (no skor retiazka :D). Ved to vidno aj na tej fotke. Ale pri vymene rozvodov mi bolo povedane, ze tato retaz sa meni iba v pripade, ze by zacala rachotit.

Odesláno

To je pravda, ale nemusi sa menit ta retaz, ale len šponovak, ktory ju sponuje. Ten je z plastu a moze sa rozsypat. Mne sa to tiez stalo ale pre istotu som kupil aj retaz. Istota je gulomet. No teraz mi je nahovno, kedze motor je K.O. :fnuk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...