Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak kamarádi dojezdil jsem... Potkal jsem na cestě silničáře... Auto je na odpis... Rána jak z děla. Já mám zlomenou ruku, naražený žebra a krční páteř... chjo a tak dobrej to byl stroj...

post-16388-1410962180543_thumb.jpg

Odesláno

Fuuuuuuuuuuuha, pekna morda, podla toho co pises to musel byt riadny naraz, hlavne je ze sa ti nic horsie nestalo, z toho sa vylizes :papa

Odesláno

Jel jsem asik 40 a zrovna tam je to zůžené... Já se lekl a šlápl na brzdu... No a pak jen náraz a prázdno... Nic si pak nepamatuju... Normálně celej den jsem měl okno... Ani nevím že jsem volal kamarádovi...

post-16388-14109621805721_thumb.jpg

Odesláno

šel jsem řidičovíma dveřma oproti radlici tak jsem to strhnul alespoň takhle... Jináč jsem tu už nepsal... Bylo to v tom místě šíleně namrzlé...

Odesláno

:bojim:bojim

JJ auto si kupis druhe,dnes to uz nema hodnotu, kym bude zdravie, a ruyk s cim tie peniazky vypracujes tak kupis auticko....

Vyzera to dost skaredo :o. Zas ta radlica je dost tvrda a 306-ka celkom mala.Prajem rychle uzdravenie ;)

Odesláno
Auto budeš rušit nebo rozprodávat?
Ještě sám nevím... Ale spravovat to už nebudu... Musím se dát dohromady a pak se ukáže co s tím... Ale asik to rozprodám nebo to prodám celé... :-(
Odesláno

Jak už psali ostatní - plechy koupíš jiný a nějakou dobu bez nich přežít můžeš celkem snadno. Kdyby to bylo obráceně - plechy O.K. a ty rozlámanej, bylo by to mnohem horší.

Odesláno

hlavne ze si o.k. ja som mal buracku v oktobri minuleho roku, auto na odpis, ale mne a otcovi vcelku nic. Je to neprijemne, ako pisu ostatní, plechy kupis, prvorade je zdravie, tak nech sa das cim skor do poriadku..... :papa

Odesláno

Uff, to uz ozaj opravovat nie ... Hlavne ze ty si OK, ja som 40 tke - 50 tke tiez bural s 306, nastastie len do \"fiat ducato\" ktore bolo predsalen mekšie, ako radlica ... Ešte sa to dalo spraviť, lebo auto vyzeralo asi o 50 percent lepšie ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...