Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nelíbil se mi můj obal klíče k P 407, sice ještě sloužil ale gumová tlačítka už na tom byla bídně a tak jsem se poohlížel po novém obalu.

Našel jsem obal zde: http://www.dealextreme.com/p/replacement-folding-3-button-transponder-smart-key-casing-for-peugeot-407-81414 poštovné je zdarma, takže konečná cena je cca 190,- co je ale důležitý je, že je plně zaměnitelný s původním krytem.

Postup výměny:

- rozloupneme původní i nový klíč.

- vyjmeme ze starého klíče plošňák aby se nepoškodil

- z původního obalu musíme sundat znak - aby se nepoškodil doporučuju nahřát fénem a ze strany a ( třeba lámacím nožíkem ) vyloupnout

- z původního i z nového obalu musíme vyjmout samotnou planžetu - tkaže klíč otevřeme tlačítkem, mírně planžetu jakoby zase zavřeme a uvidíme trn ( v červeném kolečku ) , který jí drží v obalu. Ten se musí vyklepnout. Stačí kovová tyčinka vhodného průměru ( hřebíček se zbroušenou špičkou... )

- novou nevyfrézovanou planžetu schováme a do nového krytu dáme tu z původního klíče a zalisujeme zpátky trn

- ještě nevkládáme plošňák, ale napřed mírně ostrým nožíkem ostrouháme malý plastový čudlíček, který drží plošňák na místě, je totiž kónický a rozšiřuje se zbytečně moc, takže je lepší ho mírně ostrouhat aby pěkně vklouznul do otvoru v plošňáčku

- Vložíme plošňák

- secvakneme a se vzrušením ve tváři jdeme vyzkoušet, že to funguje.

Výsledek je na foto. Pouze připomínám, že mnou objednaná varianta má na prostředním tlačítku symbol světla a ne kufru, ale to je mi ukradený.

Tak ať slouží ! :papa

post-25417-14109621802437_thumb.jpg

[upravil dne 14/1/12 19:55 od koblih69]

Odesláno

este by tam chcelo doplnit, ze su dva druhy klucov jeden je 315mhz a druhy je 433mhz. 433mhz ma baterku na plosaku, 315mhz ma baterku na vnutornej strane obalu. A tak obaly fyzicky nepasuju. Inac sa planzeta vybrusit na zamok da (7mm sirka bez drazky na hrane do 407- pozor, su aj 8mm a tie nepasuju) aj sa da sparovat v diagnostike s immobilizerom. Jedine, co nebude fungovat je dialkove ovladanie. 315mhz kluce maju aj vacsiu tendenciu sklopit sa aj cez poistku.

Sam som bojoval s tymito klucmi, kedze som riesil nahradny kluc cez internet a poslali mi namiesto 433mhz klucu 315mhz a potom som v tom mal riadny hokej, kedze som vtedy nevedel ze su dva druhy.

BTW, ja som musel ten trn vyvrtat a aj samotnu planzetu som musel vytahovat silou, a v druhom kluci mi planzeta drzi aj bez toho trnu - musel som ju tam zatlct.

[upravil dne 16/1/12 09:16 od hipisko]

Odesláno

aj moja 407 ma variantu s baterkou na plosaku (433mhz), ale v robote mame nove berlingo(2011) a ten uz ma 315mhz kluc. Takze neviem, ci vsetky nove PSA auta maju 315mhz kluc, alebo len niektore druhy.

Tak ale je dobre vediet, ked bude niekto objednavat kluc/obal, aby si zistil, ktoru variantu ma.

Odesláno

já jsem musel planžetu ubrousit,protože byla široká oproti novější verzi, abych mohl ji tam zastrčit,ještě jsem zakápl ten ,,trn,, vteřiňákem, protože se mi po čase začal vysunovat...

jinak téma o klíčích je i zde ()

ale fotky tam nejsou tak hezké...

Odesláno

na ebay to bolo v ponukem ale dost draho... oplati sa bezkonkurencne ten dealextreme co dal koblih link (Free shipping)...

ak nemas moznost platit paypal mozem ti to objednat, uz som odtial realizoval asi 20 objednavok a vzdy vsetko ok... pride to na tvoju adresu domov.

Odesláno

Ďakujem za ponuku, myslel som že to bude dobré do budúcna a hlavne lacnejšie. Zatiaľ nepotrebujem, mal som tie tlačítka už poškodené ale som si zaobstaral dva nové kľúče aj s elektronikou za dobrý peniaz, ale to už je v tomto vlákne.

• O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...