KapriQ Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 To praveze neviem ale myslim si ze asi nie, ta lamda je kde presne ona je v kat ? Rozmysal som dat kat do..pred a dat tam rezonator... Neviem, mozno je normalna ta spotreba ked chodim fakt 2km trasy 4x za den ... hm ? Citovat
Ferry Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 to KapriQ: s tou lambda sondou jsem to psal spise k tomu dotazu od Grava s jeho 405 na to tvoje poskakovani to skutecne klidne muze zrat treba 13litru, ten motor se nema sanci ani zahrat Citovat
KapriQ Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Aha,no sak to...ale v lete to asi nebude tak brutalne papat nie ? tam sa zohreje motor hned,alebo ako by ste mi poradili nejaku fintu na taketo kratke trasy ? Citovat
Ferry Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 jak jsem psal, chodit pesky nebo jezdit busem, na tyhle kratky trasy jina finta neni v lete se to ohreje sice trochu rychleji, ale stejne i tak necekej spotrebu min nez 10 litru Citovat
John_Ice Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 přesně jestli nechceš aby ti to žralo,tak jedině pěšky a nebo elektromotor...auto je na ježdění a né na popojížky,tím ho kurvíš Citovat
KapriQ Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 No len som strasne zlenivel a urcite lepsie ist autom tie 2km ako peso a mrznut 20 minut v takejto zime jak hovado ... keby chodil bus ... lenze v tomto meste ziadny bus nechodi to je taka vacsia dedina takze to je problem Citovat
John_Ice Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 To su genialne rady,fakt... inak kolko to stoji? Poradil ti at tam bouchneš LPG to není dobrá rada??? a kolik to stojí to si můžež najít na netu je hodně firem a záleží jakej chceš systém...může to dělat 20 000KČ a taky i 35 000kč Citovat
John_Ice Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 ale počítej že nezůstaneš jenom u větší spotřeby...počítej co nejdřív i s výfukem...tam se kondezuje voda a nemá čas se vypařit tak ti to zrezne na troud Citovat
Vítek1 Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 jestli by mu to na to lpg vubec preplo po 2 km! Citovat
John_Ice Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 jestli by mu to na to lpg vubec preplo po 2 km! záleží jak se mu to ohřeje...dávaj tam cca 30°C na vodu a potom se to přepíná a nbo manualně,že to nastartuješ a potom zmáčkneš spináš a máš to takže bych v tom neviděl problém...já LPG nemám ,ale už 2 měsíce scháním informace a jsem už rozhodnut na 99%,že ho tam šoupnu,jenom mě štvou ty garáže(ale ty se daj taky obejít) Citovat
victory Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Garáže .. je to prasárna, ale já jsem sundal veškerý nálepky LPG, a jezdím tam taky. Na západě se do podzemek s LPG může, jen u nás ne. LPG je super věc, nejlepší značka kvalita/cena je podle mě BRC. Jinak LPG na tyhle kraťounký pojížďky v zimě žere ještě víc než benzín, protože motor je studený a LPG se nedokonale odpařuje a opět kondenzuje na stěnách . Citovat
John_Ice Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Garáže .. je to prasárna, ale já jsem sundal veškerý nálepky LPG, a jezdím tam taky. Na západě se do podzemek s LPG může, jen u nás ne. LPG je super věc, nejlepší značka kvalita/cena je podle mě BRC. Jinak LPG na tyhle kraťounký pojížďky v zimě žere ještě víc než benzín, protože motor je studený a LPG se nedokonale odpařuje a opět kondenzuje na stěnách . další dobrej postřeh jo a koukám že něco scháníš koukni na todle a dodělat LPG http://peugeot.sbazar.cz/peugeot-406-2-2tsi-16v-exklusive-top-stav-praha-9-o5006075.html [upravil dne 3.1.2011 12:40 John_Ice] Citovat
Durko Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 tak sa pridám aj ja s mojou 1,8 16V. pri mojej kludnej jazde a lahkou nohou tu spotrebu neriesim , no sak ma nepredbehne do prdele fiat no nepodrad do trojky plny kotel. (a to je potom zvuk) Citovat
Charlie 1 Odesláno 18. září 2011 Odesláno 18. září 2011 ted mám průměr na 3500km 8,5L(9,7LPG) při průměrné rychlosti 50km/h na pneu 205/50/16. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.