Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To praveze neviem ale myslim si ze asi nie, ta lamda je kde presne ona je v kat ? Rozmysal som dat kat do..pred a dat tam rezonator...

Neviem, mozno je normalna ta spotreba ked chodim fakt 2km trasy 4x za den :) ... hm ?

Odesláno

to KapriQ: s tou lambda sondou jsem to psal spise k tomu dotazu od Grava s jeho 405

na to tvoje poskakovani to skutecne klidne muze zrat treba 13litru, ten motor se nema sanci ani zahrat

Odesláno

Aha,no sak to...ale v lete to asi nebude tak brutalne papat nie ? tam sa zohreje motor hned,alebo ako by ste mi poradili nejaku fintu na taketo kratke trasy ?

Odesláno

jak jsem psal, chodit pesky nebo jezdit busem, na tyhle kratky trasy jina finta neni ;) v lete se to ohreje sice trochu rychleji, ale stejne i tak necekej spotrebu min nez 10 litru

Odesláno

No len som strasne zlenivel a urcite lepsie ist autom tie 2km ako peso a mrznut 20 minut v takejto zime jak hovado :D ... keby chodil bus ... lenze v tomto meste ziadny bus nechodi :D to je taka vacsia dedina takze to je problem :D

Odesláno
To su genialne rady,fakt...

inak kolko to stoji?

Poradil ti at tam bouchneš LPG to není dobrá rada???

a kolik to stojí to si můžež najít na netu je hodně firem a záleží jakej chceš systém...může to dělat 20 000KČ a taky i 35 000kč

Odesláno

ale počítej že nezůstaneš jenom u větší spotřeby...počítej co nejdřív i s výfukem...tam se kondezuje voda a nemá čas se vypařit tak ti to zrezne na troud

Odesláno
jestli by mu to na to lpg vubec preplo po 2 km!

:D záleží jak se mu to ohřeje...dávaj tam cca 30°C na vodu a potom se to přepíná a nbo manualně,že to nastartuješ a potom zmáčkneš spináš a máš to ;) takže bych v tom neviděl problém...já LPG nemám ,ale už 2 měsíce scháním informace a jsem už rozhodnut na 99%,že ho tam šoupnu,jenom mě štvou ty garáže(ale ty se daj taky obejít)

Odesláno

Garáže .. je to prasárna, ale já jsem sundal veškerý nálepky LPG, a jezdím tam taky. Na západě se do podzemek s LPG může, jen u nás ne. LPG je super věc, nejlepší značka kvalita/cena je podle mě BRC. Jinak LPG na tyhle kraťounký pojížďky v zimě žere ještě víc než benzín, protože motor je studený a LPG se nedokonale odpařuje a opět kondenzuje na stěnách .

Odesláno
Garáže .. je to prasárna, ale já jsem sundal veškerý nálepky LPG, a jezdím tam taky. Na západě se do podzemek s LPG může, jen u nás ne. LPG je super věc, nejlepší značka kvalita/cena je podle mě BRC. Jinak LPG na tyhle kraťounký pojížďky v zimě žere ještě víc než benzín, protože motor je studený a LPG se nedokonale odpařuje a opět kondenzuje na stěnách .

další dobrej postřeh ;)

jo a koukám že něco scháníš koukni na todle ;) a dodělat LPG

http://peugeot.sbazar.cz/peugeot-406-2-2tsi-16v-exklusive-top-stav-praha-9-o5006075.html

[upravil dne 3.1.2011 12:40 John_Ice]

Odesláno

tak sa pridám aj ja s mojou 1,8 16V. pri mojej kludnej jazde a lahkou nohou tu spotrebu neriesim , no sak ma nepredbehne do prdele fiat no nepodrad do trojky plny kotel. (a to je potom zvuk)

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...