Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarvím všechny,jsem tu nový tak se rovnou zeptám -před dvěma roky jsem vyměnil stab.tyče na zadní nápravě (ty kovové)vše bylo do nedávna v pohodě a zase se to ozvalo ale k tomu přibylo plavání zadku .Je možné že to spolu souvisí ,nebo je tam něco jiného Dík za odpověd.

Odesláno

pokud mas na mysli ty vodorovne tycky ( ono by se spravne mely oznacovat jako tycky geometrie, pac slouzi prave na stelovani geo u zadni napravy, stabilizacni jsou ty kratke svisle) tak ano, je to jednoznacna pricina plavani zadku.

zjisteni zda jsou spatne je jednoduche, uchopit kolo (prave) v poloze 7h10min (leve) 5h50min a zalomcovat, pokud je tam vule, tak vymenit tycky udelat geo a melo by to byt cajk

ovsem dalsi pricina muzou byt i spatne spodni cepy v tehlici, resil jsem zde

[upravil dne 11/1/12 18:16 od Ferry]

Odesláno

ano to jsou tycky geometrie, ty vodorovne, tycky stabilizatoru maji cep na obou stranach a jsou kratke, cca 15cm, tyhle maji ke 30cm

Odesláno

ale musel, takhle jsem to udělal a geo jsem se stejně nevyhnul. Ta tyčka může být nepatrně kratší či delší a v tom úhlu to udělá hodně

jinak jeden čep šel vyndat dobře, bylo vymlácené uložení u toho čepu a druhý blbě - WDčko pomohlo. Tam byl vymlácený čep na druhé straně

[upravil dne 11/1/12 18:57 od punkac]

Odesláno

Kolo má zase vůli ,dal jsem tam na radu jen ty obyč. mám tam dát febi vydrží déle protože auto mám šest let a jsem moc zpokojen ale že mě to odejde za necelé dva roky znova to mě mrzí .Budu muset ještě rozdělat brzdy na zadku nějak se sekla i když jsem jí neměl zabržděnou a ted když je studená tak přibržduje po pár metrech je vše zase v pohodě .Ale dal jsem na auto nové zimní pneu a ve předu jsou jak nové a v zadu už sjeté na jeden mm a mám na nich najeto tak 7000km ale jsou sjeté pěkně rovně .co to může dělat?

Odesláno

dej tam Meyle, sezenes treba u www.mjauto.cz nebo kup od Godzily tady na klubu MOOG

nic jineho tam nema cenu davat, vyhazovani penez

Odesláno

Charlie1

šroub není excentrický, ale je v excentrických podložkách, někdy drží v tyčce tak, že pomůže jen flexa...,po výměně tyček to chce geometrii, nebo musíš dělat v pneuservisu:)

post-12085-14109621778593_thumb.jpg

Odesláno

Ja som si vsimol ze zadne pneu mam na vonkajsej strane uplne zjazdene, na vnutornej este 2mm vzor. To sposobi len zla geometria. Tak som hned objednal tycky geometrie, pri pokuse ich vymenit som zistil ze tie skrutky nedostanem proste von (ani zbijacka nepomohla :D)

Tak som ich chcel kupit a tam nastal problem, nikde ich nemaju, peugeotu na ne zlyhal dodavatel :grr

2 mesiace som jazdil jak s kostitrasom a zhanal som skrutky, vcera sa mi to konecne podarilo a pred pol hodkou som uspesne vymenil tie tycky + rovno aj predne capy riadenia, zajtra skocim na geo a horsa testovacia jazda na dialnicu :)

Napisem ako sa zmeni spravanie auta, ale uz teraz ked som to nahodil len od oka je to poznat ze je to lepsie:mrk

Odesláno

stale nechapem ako sa tam steluje geometria ked tie tycky su na pevno

este by ma zaujimalo de zozeniem na slovensku tie meyle hd a ono je to bez skrutiek ci ako???

[upravil dne 11/1/12 21:41 od Relic77]

Odesláno

ty zadni tycky geo se od Meyle v provedeni HD nedelaji, soucasti dodavky je pouze matice cepu, srouby s excentrickou podlozkou jedine v peugeotu

vetsinou je spatna jak ta podlozka tak sroub, takze je lepsi sehnat nove

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...