Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Potřeboval bych poradit hrozně pomalu se mi navýjí přední pás na straně u řidiče.Zřejmě unaven.Nevíte co by mu pomohlo zpět k životu??:)

Jde o Peugeot 307 r.v 2006 restile

Odesláno

Nevím,jak to má přesně tvoje auto.Ale většinou je ten naviják,resp. jeho hřídel obalena chuchvalci smetí,prachu,bordelu...a pak to nechce navíjet.Rozeber,očisti,lehce mázni a určitě zase bude plnej elánu

Odesláno

Ještě jedna taková rada ikdyž možná trošku :xvul. Mě se pásy také blbě navíjely a problém byl jakoby v místě kde pás drží na sloupku nahoře. Nevím jak to popsat, ale asi víte co myslím, zkrátka to tam moc drhlo, jelikož to tam nebylo správně \"usazené\".

Odesláno

Vacsinou je schovana pod plastami B stlpika. Treba ho odstrojit (vacsinou su dole 2 skrutky a horna cas byva nacvaknuta.

Kazdopadne s citom sa dostat za to a dole ho uz uvidis, drzi o karoseriu jednou velkou skrutkou.

Ak by sito nahodou isiel rozoberat, tak hlavne pozor nech nieco nevyskoci,pretoze potom sa to blbo sklada ked clovek nevie ako to vyzeralo predtym.

Odesláno

Myslíš že s tím nepůjde nic udělat???

Mě to blblo od začátku co to auto mám ale teď už je to nesnesitelný nacvaknu si pás a až po chvilce se došponuje a jde straně stuha a pomalu

Odesláno

JJ taky mi to přijde divný že by se tam dostal bordel.Podle mě už jew ten mechanismus nějak unavenej.ale mrknout se na to musím takhle mě to štve.Na druhé straně to funguje normálně.

• O 4 roky později...
Odesláno

Vyčistit horní vodítko pásu, usazuje se tam mastnota z ruk atd (jak se šahá po pásu apod) a nasledně celý vytažený pás z obou stran stříknout silikonem, chce to nasadit na spray rozprašovací trysku, a nechat zaschnout, pokud je mechanismus v pořádku tak tohle zlepší navíjení celkem o dost

Já teda pásy ještě před tím vyperu v teplé vodě s gelem na jemné prádlo, ale ted v zimě to asi nepujde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...