deny.zb Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Zdravím.Potřeboval bych poradit hrozně pomalu se mi navýjí přední pás na straně u řidiče.Zřejmě unaven.Nevíte co by mu pomohlo zpět k životu?? Jde o Peugeot 307 r.v 2006 restile Citovat
švícko87 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Nevím,jak to má přesně tvoje auto.Ale většinou je ten naviják,resp. jeho hřídel obalena chuchvalci smetí,prachu,bordelu...a pak to nechce navíjet.Rozeber,očisti,lehce mázni a určitě zase bude plnej elánu Citovat
deny.zb Odesláno 11. leden 2012 Autor Odesláno 11. leden 2012 Teď jde o to rozebírání jak to tam je udělané.ale nejspíš se na to budu muset nějak mrknout.Každopádně díky za reakci Citovat
marzi732732 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Ještě jedna taková rada ikdyž možná trošku . Mě se pásy také blbě navíjely a problém byl jakoby v místě kde pás drží na sloupku nahoře. Nevím jak to popsat, ale asi víte co myslím, zkrátka to tam moc drhlo, jelikož to tam nebylo správně \"usazené\". Citovat
deny.zb Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 Včera jsem na to jen tak v rychlosti koukal a vůbec nemám tucha jak se k tomu navíječi dostanu.:-( Citovat
Qcko Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Vacsinou je schovana pod plastami B stlpika. Treba ho odstrojit (vacsinou su dole 2 skrutky a horna cas byva nacvaknuta. Kazdopadne s citom sa dostat za to a dole ho uz uvidis, drzi o karoseriu jednou velkou skrutkou. Ak by sito nahodou isiel rozoberat, tak hlavne pozor nech nieco nevyskoci,pretoze potom sa to blbo sklada ked clovek nevie ako to vyzeralo predtym. Citovat
shark734 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 musis odcvaknut plastovy prah prednych aj zadnych dveri a potom odcvaknut spodok B stlpika, potom potiahnut dole....ale myslim ze s tym pasom nic nespravis Citovat
deny.zb Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 Myslíš že s tím nepůjde nic udělat??? Mě to blblo od začátku co to auto mám ale teď už je to nesnesitelný nacvaknu si pás a až po chvilce se došponuje a jde straně stuha a pomalu Citovat
shark734 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 na starej 307 nepomohlo nic, spina sa tam nema ako dostat...jedine, ze by si to mal nejako skrizene, skus vytiahnut cely pas a pomaly ho nechaj namotat kolmo k stlpiku Citovat
deny.zb Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 JJ taky mi to přijde divný že by se tam dostal bordel.Podle mě už jew ten mechanismus nějak unavenej.ale mrknout se na to musím takhle mě to štve.Na druhé straně to funguje normálně. Citovat
macik.83 Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 (upraveno) Ozivim. Dotáhl to nekdo ke spokojenosti? Upraveno 24. leden 2016 uživatelem macik.83 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Vyčistit horní vodítko pásu, usazuje se tam mastnota z ruk atd (jak se šahá po pásu apod) a nasledně celý vytažený pás z obou stran stříknout silikonem, chce to nasadit na spray rozprašovací trysku, a nechat zaschnout, pokud je mechanismus v pořádku tak tohle zlepší navíjení celkem o dost Já teda pásy ještě před tím vyperu v teplé vodě s gelem na jemné prádlo, ale ted v zimě to asi nepujde Citovat
macik.83 Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Díky Radku. Máš tip jaký silikon? Nebo je to úplně fuk? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Normálně silikonový olejik ve spreji, hlavně to jen lehce fouknout. možná by se to dalo stříknout i sprejem co je na vnitřní plasty, taky obsahuje silikon a nějaký přísady Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 prej pomaha i vyprani toho pasu - ze jak je zaspineny tak se zadrhava no Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 ja si precet aze ten posledni se silikonem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.