Přejít na obsah

deny.zb

Uživatel
  • Počet příspěvků

    207
  • Registrace

O uživateli deny.zb

  • Datum narození 13.1.1986

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Děčín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

deny.zb's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

4

Popularita

  1. Ahoj, Vím že je to hloupé psát na Peugeot club ohledně škodovky, ale i tak to zkusím. Měl jsem do teď Peugeot 307 1.6HDi a naskytla se mi možnost Octavie. Co se týče Peugeota jezdil jsem vždy ke Strakimu a byl jsem max spokojený. Potřeboval by jsem tedy někoho podobného jen na škodovku :-D Jen by jsem potřeboval poradit kdo by mi auto prohlédl. Chtěl bych se optat kde by se v Děčíně a okolí dal sehnat někdo šikovný kdo by mi prohlédl Octavii II 1.6TDI. r.v 2011 Mám jí zatím půjčenou a uvažuji o její koupi. Jen by jsem potřeboval někoho kdo tomu opravdu rozumí a celé by mi to projel. Předem Vám díky za info.
  2. deny.zb

    Nové rádio místo RT3

    Já mám normálně ten malej monochrom displej :-)
  3. deny.zb

    Nové rádio místo RT3

    A co takhle dát tam rádio z 308 které má už i bluetooth? To by nešlo???
  4. Ahoj, Chtěl bych se optat zda je nějaká varianta za co by se dalo vyměnit stávající rádio RT3 a CD changer v 307. Teď tam mám sestavu viz. foto. Zajímalo by mě zda by se to dalo vyměnit za něco modernějšího. Aby se k tomu dal připojit telefon atd. Tady se sice dá také připojit telefon, ale je to už takové malinko starší řešení :-D Předem Vám děkuji za nápady.
  5. deny.zb

    Motor 2.0 HDi 110kw

    Moc Vám děkuji za odpovědi. Jde mi hlavně o to, že autem jezdím hlavně do práce sám. Jezdím cca 20km a to cestou do práce cca půlku z kopce :-). Jde o to zda se mi auto s takovým motorem vůbec vyplatí pořizovat.Většinou fakt jezdím sám a jestli jedeme s rodinou 3 do roka někam na dovolenou dál naložený tak zda to prostě není zbytečný mít takový auto s 2,0HDi když to z 90% používám sám na dojíždění 20km do práce. Teď mám 1,6HDi a jsem v celku spokojen, ale nevím zda ten diesel je pro mě tou správnou volbou při pořizování nového auta. Dokáže mi na tohle někdo odpovědět :-) za každou případnou reakci budu rád. Děkuji
  6. deny.zb

    Ztráta vody

    Tak nakonec jsem musel vyměnit i čidlo :-( ale už to funguje.
  7. deny.zb

    Ztráta vody

    Ale v tom případě by ta nádržka v tu chvíli musela být prázdná. Nekontroloval jsem to v tu chvíli kdy se to rozsvítí, ale když pak dojedu do práce tak nádržka je pořád na max. Žádná voda tam nechybí :-(
  8. deny.zb

    Ztráta vody

    Ale ta hladina je tam pořád stejná. Pořád je tam stejná hladina.
  9. deny.zb

    Ztráta vody

    A neodvzdušňuje se to nějak samo??? Nemůže to čidlo hlídat i nějakou teplotu? Dělá to fakt jen když je to úplně studené.
  10. deny.zb

    Ztráta vody

    Ještě teda jedna informace. Teď se mi stává že když je auto úplně studené tak se mi po cca. 0,5km rozsvítí kontrolka že je málo chladící kapaliny. Po chvilce kontrolka zhasne.A už se nerozsvítí.Nádržka na vodu je normálně pořád stejně plná. Včera když jsem přijel tak jsem znovu jel po cca. 2,5h kdy motor asi ještě nebyl úplně studený a kontrolka se nerozsvítila. Nevíte čím to může být???
  11. Chtěl bych se optat zda tu někdo nemá zkušenost s tímto motorem v 308SW r.v. 2012. Mám možnost toto auto koupit a proto bych se chtěl optat na zkušenosti. Doteď jsem měl 307 1.6 HDi 80kw r.v. 2006 Předem Vám děkuji za informace.
  12. deny.zb

    Ztráta vody

    Tak informace čím to bylo. Bylo to tím výměníkem, který tekl přesněji byl prodřený od plechového krytu výfuku. Výměník vyměněn a auto jezdí.
  13. deny.zb

    Ztráta vody

    No tak to bude muset max. dát jednu cestu do servisu.Horší je že vsichni makaj až po novém roce :-(
  14. deny.zb

    Ztráta vody

    A teď teda servis.A bez vody teda nejezdit? Co se může ještě vše stát?
  15. deny.zb

    Ztráta vody

    A myslíš že ta voda teda teče z toho výměníku? Vin: VF33E9HZC84443600
×
×
  • Vytvořit...