Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

na co má vliv snížený podvozek na jaké části?které se nejrychleji odrovnají?např.: náprava, ramena apod...má někdo nebo měl nekdo sníženy podvozek? konkretně tlumiče ta technix přední i zadní jsou kratší o 2cm než původní. mám v plánu si je dát na své auto, ale nevím jestli je to dobré měnit, abych pak s tím neměl větší problemy.diky za rady a nazory

Guest Kamik-N
Odesláno

Stavitelný podvozek nebo pevný? Dále záleží i na motorizaci jinak já mám Stavitelný podvozek na doraz seštelované dolů najeto už 7 tisíc předtím tam byl pevnej a mám těžkej motor HDi 2,0 zatím dva roky bez výměny teda měnil jsem stabilizátory

Odesláno

No...auto bude perfektně sedět v zatáčkách, na rovnym povrchu je svezení úplně super. Ale po městě bude jízda celkem nepohodlná, zvlášť ještě jestli máš nějaký nižší profil pneumatik, je cítit každý kamínek.

Odesláno
Tazatele spíše zajímá, zda nebudou nějaké díly třeba na nápravě trpět více než při standardním podvozku...

Přesně tak:) co může v brzké době odejít.

Odesláno

Ramena-konkrétně kulák-a protože je to jako celek s ramenem, musíš je vyměnit celé.. Pak taky kosti stabilizátoru. Horní uložení tlumiče.. atd. (:

Odesláno

To co si vypisal mi odchadza aj pri mormalnom ulozeny a nie este pri znizenom asi to je celkova nemoc tychto 206. Kulak myslis asi cap pri kolese tory sa neda vymenit. Rozmyslal som o uprave ako je na tusim 307 ze sa ten cap da vymontovat a nahodit novy.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

jestli chceš aby to něco vydrželo tak ber pevný sám ho mám od KW,

vpředu 30mm/v zadu 15mm

a nemůžu si stěžovat - cena je sice okolo 10 - 12K ale je to zase kvalita, testoval sem to po polní cestě(polo tankodrom) - přiměřená rychlost a neškrtl sem nikde.

TA taky nejsou úplně špatný, je to něco mezi kvalitou a cenou aneb za málo peněz hodně muziky(na ježdění po dálnici, občas někam dál, po městě) jsou dle mě celkem slušnou volbou. Za 5500, - komplet podvozek...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...