Pacho69 Odesláno 26. květen 2017 Odesláno 26. květen 2017 No mě to dělá to, že každých cca 30 minut to najedou ztichne na vteřinu v písničce a pak to jede dál... navíc A2DP v 5008 je dost mizerný (i s basic repráky, s JBL to musí být utrpení) a APTX se nedočkám, tak jsem se vrátil ke kabelu. Citovat
Dejved Odesláno 26. květen 2017 Odesláno 26. květen 2017 Kabel napojim na Ipad ten facha ale na mobil to tez de ? Citovat
Dejved Odesláno 4. červen 2017 Odesláno 4. červen 2017 Telefon se pres USB jen nabiji nelze z nej prehravat. Jak propojit kabel pres kable kdyz mi vypadava BT? Citovat
MJSytic Odesláno 4. červen 2017 Odesláno 4. červen 2017 Ten telefon musíš dát do "USB storage modu", aby se jen nenabíjel, ale umožňoval přenos dat Citovat
TomasARN Odesláno 30. říjen 2017 Odesláno 30. říjen 2017 Viete mi poradit, ci je mozne dosiahnut to, ze ked nastupim do auta s telefonom, ktory ma zapnuty BT a telefon bol predtym s autom sparovany, tak sa hned nepripoji telefon, ale najprv sa opyta HF v aute, ci sa ma sparovat? Staa 308 sa ma najprv opyta a ked chcem, tak potvrdim alebo odmietnem. 508 sa hned paruje, co mi nevyhovuje Citovat
jarokare Odesláno 30. říjen 2017 Odesláno 30. říjen 2017 Na to se tě ptá telefon při párování , jestli chceš automatický připojení nebo ne - buď to najdeš někde v menu bluetooth telefonu nebo smaž to párování a spáruj to znovu , při tom se tě to zeptá určitě Citovat
TomasARN Odesláno 30. říjen 2017 Odesláno 30. říjen 2017 pri prvom parovani sa iba pyta, ci propojit a potom sa pripoji automaticky, v telefone sa mi to zmenit nepodarilo. 308 ma iny system a ten sa vzdy po nastartovani opyta, ci pripojit k telefonu a bud potvrdim alebo odmietnem alebo to ignorujem a preto sa nespoji. Nie vzdy chcem, aby sa telefon pripojil, ale BT mam v telefone zapnute, lebo pouzivam Smartwatch Citovat
jarokare Odesláno 30. říjen 2017 Odesláno 30. říjen 2017 (upraveno) Tak to nevím , když bude čas , tak to zítra zkusím Teď jsem na to koukal a píšou to tak i v návodu Upraveno 30. říjen 2017 uživatelem jarokare Citovat
TomasARN Odesláno 30. říjen 2017 Odesláno 30. říjen 2017 Vyskusam to aj ja este raz, ale nedalo mi moznost vypnut v telefone automaticke sparovania, iba pri prvom parovani sa telefon opytal, ci chcem parovat hovor a media a z toho sa dalo iba vyberat. Citovat
Noves Odesláno 19. březen 2018 Odesláno 19. březen 2018 Zdravím všechny, rád bych se zeptal, zda jste někdo neřešil takový problémek. Mám přes BT připojený tlf XIAOMI redmi 4X, všechno se připojí v pohodě. Ale co mě trápí, při telefonování se zvuk protahuje a vypadává, jako píská ... na začátku v pohodě a spíše s narůstajícím časem hovoru. Asi to zřejmě bude problém tlf, protože předtím jsem měl Samsung S6 Edge a tam telefonování bylo úplně bez problémů. díky Jirka Citovat
MJSytic Odesláno 20. březen 2018 Odesláno 20. březen 2018 Přikláním se k problému MT. Kolegové jsou ze "Šaomi" také už vyléčeni Každopádně asi není nic jednoduššího, než spárovat jiný tel. a zkusit to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.