Edison Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 tu s tim odpočítaváním máme taky v Přerově u nádraží... a pak máme ještě takovy semafory kde ti naskočí červená pokud jedeš víc jak 50km/h.Těhle s radarem pár je. Jed to ale pěkně nahouby. Jsou místa, kde to zastaví oba směry. Navíc to zastaví i řidiče, kteří za nic nemůžou, jenb jedou za tím hříšníkem.. Kterej to už zná a klidně too profičí. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 taktak, to je v moste hned nad temito svetly, taky radar, kterej ti sekne cervenou, a bez kamery = kdyz nejsou pobliz benga a jedu 60, tak nebrzdim a projizdim Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 na oranzovou se nejezdi a mas pri jizde do krizovatky prizpusobit rychlost jizdy a predpokladat, ze tam padne oranz a cervena. Takhle zemrel kluk na masine v kyjich, jel jel a padla oranz, mel dve moznosti, dobrzdit co pujde a riskovat, ze to probrzdi, nebo to prolitnout. Bohuzel tam taky priletel jeden nedockavec. Od ty doby tam jso na klandru ty kytky Jestli myslis toho frajirka jak tam hned potom mu visely ty kytky horely svicky a byly tam kousky motorky a downhillovyho kola tak ja slysel ze letel tak 130 a ten ridic auta ho chudak ani nemel sanci zahlidnout .... Takze asi tak .. Citovat
Pinďa Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 tu s tim odpočítaváním máme taky v Přerově u nádraží... a pak máme ještě takovy semafory kde ti naskočí červená pokud jedeš víc jak 50km/h. Jo máš pravdu, v Přerově se to používá už 2 roky u nádraží a ten semafor na rychlost (40 km/h) je Prosenicích. Citovat
Jimmy106 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Těhle s radarem pár je. Jed to ale pěkně nahouby. Jsou místa, kde to zastaví oba směry. Navíc to zastaví i řidiče, kteří za nic nemůžou, jenb jedou za tím hříšníkem.. Kterej to už zná a klidně too profičí. jo takovy semafor mame vedle ve vesnici a vzdycky kdyz za mnou nekdo jede, tak se bavim tim, ze pak pridam, projedu na oranzovou a on musi stat... :D vzdycky mi to udela desnou radost Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 na oranzovou se nejezdi a mas pri jizde do krizovatky prizpusobit rychlost jizdy a predpokladat, ze tam padne oranz a cervena. Takhle zemrel kluk na masine v kyjich, jel jel a padla oranz, mel dve moznosti, dobrzdit co pujde a riskovat, ze to probrzdi, nebo to prolitnout. Bohuzel tam taky priletel jeden nedockavec. Od ty doby tam jso na klandru ty kytky Jestli myslis toho frajirka jak tam hned potom mu visely ty kytky horely svicky a byly tam kousky motorky a downhillovyho kola tak ja slysel ze letel tak 130 a ten ridic auta ho chudak ani nemel sanci zahlidnout .... Takze asi tak .. jj, to je on, letel dost rychle Citovat
Bigbadjohn Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Scratch: Zv Tvého příspěvku v 15:51 to ovšem vypadá, jako by to byla chyba toho řidiče v autě a jak vidno, tak nebyla. Stibto řekl: Medvede to nejsi sam,u nas na devitce tohle mame na vice mistech,podle me je to jen spatne nacasovane a na zmenu se ceka az se tam nekdo zabije .. Pokud jsi tím myslel tu doplňkovou zelenou šipku, tak ta není ze zákona bezkolizní, jak tu už někdo napsal, ta umožňuje odbočené vpravo pokud nikdo nejede ze směru kde mají zelenou. V Praze to je bohužel udělaný všude bezkolizně a tak si na to lidi zvyknou a pak s tím jinde mají problémy. Citovat
FrantaCV Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 V Kladně na příjezdu od Libušína je taky takový umravňující semafor. Trvale svítí červená aby řidiče zbrzdila na 50-ku a pokud jedeš v normě, tak k němu dojedeš naskočí zelená. Ačkoli zrovna v Kladně dneska nějakej blbec smetl na přechodu dvě holky, které přecháxely na zelenou, ještě jim vynadal a ujel. Obě skončily v nemocnici. P.S. Tu fotku na začátku jem tam dal jen ze jajímavosi - setkal jsem se touto signalizací prvně - jinak blikavá zelená mi přijde praktičtější už proto, že upozorňuje na nadcházející změnu z větší vzdálenosti. To ustanovení vyhlášky že na oranžovou je možné projet křižovatku v případě, že nebudu schopen bezpečně zastavit většnou skončí zmuchlaným kufrem od toho co si za nou myslel, že to ještě stihnu. Citovat
Gargamell Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Ja myslím, že odpočet je super. Když přijedu k semaforu, vím, že za minutu tam skočí zelená, tak klidně vypnu motor. Halíře dělají talíře:P Citovat
FrantaCV Odesláno 10. leden 2012 Autor Odesláno 10. leden 2012 To mi připomíná jedno rčení - \"Brambora k bramboře UNO je na dvoře\" Jen to co za minutu ušetříš vypnutím \"Volnoběhu\", dvakrát spotřebuješ při startu. Tahle ekonomika \"Start/Stop\" funguje až tak po třech a více minutách. [upravil dne 10/1/12 21:34 od FrantaCV] Citovat
Edison Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 mimochodem... taková otázka: K čemu je dobré vědět, za jak dlouho naskočí zelená? Ono... tím startováním spotřebuješ víc paliva, než kdyby to běželo. ;-) Nepomůže to vůbec ničemu.. Leda tak závodění jak kdo dovede odstartovat. Pak přijde i nadbytečná oranžová... Prostě tohle je fakt naprosto jen o plýtvání penězy... [upravil dne 10.1.2012 21:36 od Edison] Citovat
Gargamell Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Kromě toho startu asi k ničemu. Nebo třeba aby si se přestal dloubat v nose a připravil se k výjezdu. Vím, že s tím startováním je to ošemetné. Ale nechce se mi věřit, že to má efekt až po třech minutách... Ale možný to je. Já z toho mám vždy dobrý pocit, že ostatní v koloně nemusí dýchat moje splodiny. Vždy si říkám, kdyby tu ted všichni měli vypnuté motory... hned by ta Praha byla třeba čistější Citovat
Edison Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Aby ses přestal dloubat? Od toho je tam oranžová... A při přechodu z R na G i to je více méně zbytečný. Myslím, že startování je nenekologičtější a nejneekonomičtější režim motoru, jaký může být, pokud k tomu celý systém není přímo zkonstruován. Citovat
koblih69 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Neprošel jsem všechny příspěvky tak jenom takovej výkřik do tmy a opakování toho co bylo napsáno - lebí se mi Rakouský způsob, tohle jsou vyhozený peníze. Jediný smysl mi to dává pro pořádání Street race Citovat
Medvěd Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Neprošel jsem všechny příspěvky ....... To sis dovolil skoro dost, ne? Za kolik si myslíš, že to máš? My se tu pánovi rozepisujeme, předkládáme mu pohádky na zlatém podnose a on to ani nečte? :D:D:D:papa Citovat
Edison Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 A nezapomeň napsat čtenářský deník!!! Jinak za 5!! :-DD Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 BigBadJohn: ja napsal, ze tam taky vletel jeden nedockavec, oba tam vlitli na oranzovou, dle svedku, tak kde je chyba. Ja u toho nebyl ridic motocyklu jel rychle a nedobrzdil, druhy zase jel tak, ze brzdil na cervenou, padla oranzova, tak se rozjel, nestatna nahoda , cimz nepopiram to, ze 130 na tuhle silnici opravdu nepatri... Citovat
Edison Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Chyba je tam, kde byla červená... To na jednom určitě byla. [upravil dne 10.1.2012 22:02 od Edison] Citovat
koblih69 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 A nezapomeň napsat čtenářský deník!!! Jinak za 5!! :-DD No tak jsem to přečet. Postupně jsem byl stále zklamanější, protože jako Rakousko, tak vyhozený prachy bylo řečeno. Vkládal jsem tedy naději do své geniální myšlenky se \"street race\" no bohužel na 3 straně mě Edison vyvedl z omylu. No musím uznat, že jsem svým příspěvkem nepřinesl nic nového a objevného pro čtoucí masy, ale aspoň by se to dalo uznat jako shrnutí ne? no nic už mlčím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.