Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Omlouvám se za téma mimo, snad nebude nikomu vadit.

Kolegyně je v trochu složité osobní situaci a potřebovala by nejakou práci domů na přilepšenou.

Přepisování Textů, Tabulky, PP prezentace... Případně i jinou práci, kterou může dělat doma.

Pokud by někdo o něčem věděl a nebyly to šaškárny typu herbalife... tak bych byl velmi vděčný za tip. Ideálně na delší dobu...

Je spolehlivá, pracovitá, takže určitě nezklame.

Díky moc :papa

Odesláno

Mraky jsem jich prohledal,ale často narazíš na nesmysly,nebo ještě hůř podfu©k... Taky bych si rád něčím takhle na doma přivydělal,ale chci od někoho zkušenost,že přímo ta konkrétní firma je už ověřená...Nějaký,že pošlu v obálce předem kilo,nebo že napíšu a nikdo se mi neozve,tak to ať si strčej za klobouk,stokrát jsem už na to narazil...

[upravil dne 9/1/12 19:48 od Dadadavid]

Odesláno

Víš co je největší problém? Je milión ženskejch na mateřský, milión nezaměstnaných, milión studentů,...

A 70% z nich by řeklo, že klidně e-shop plnit bude (dá se to dělat po večerech, v noci, při přednášce,...). Jednoznačně poptávka převyšuje nabídku a tak si každý ten svůj obchod hlídá ;) Moje Martina jeden zdědila od kamarádky, která už toho má tolik, že nestíhá. To je nejspolehlivější způsob, jak se k té práci dostat. Většinou si to ty holky dohazují mezi sebou.

Odesláno

Ne, že bych neměl práce dost v práci, ale co je to \"plnění eshopů?\" Teda nevim, školy nemám, pro ženy jako přilepšení dobré, ale pokud chlap musí hledat něco podobného, tak je asi něco špatně, ne? Spíše bych uvažoval o změně zaměstnavatele... To jen názor, mnoho zdaru.

Odesláno

Žena dostala nabídku na takovou práci, tak by mě zajímalo, jak se zhruba pohybuje adekvátní odměna. Abych byl trochu v obraze.

Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...