koblih69 Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Omlouvám se za téma mimo, snad nebude nikomu vadit. Kolegyně je v trochu složité osobní situaci a potřebovala by nejakou práci domů na přilepšenou. Přepisování Textů, Tabulky, PP prezentace... Případně i jinou práci, kterou může dělat doma. Pokud by někdo o něčem věděl a nebyly to šaškárny typu herbalife... tak bych byl velmi vděčný za tip. Ideálně na delší dobu... Je spolehlivá, pracovitá, takže určitě nezklame. Díky moc Citovat
Péťa Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Nechá se sehnat plnění e-shopů. Kamarádka to dělá, taky potřebuje peníze. Citovat
koblih69 Odesláno 8. leden 2012 Autor Odesláno 8. leden 2012 Super nápad, to už dělala takže to by jistě šlo, díky za tip Citovat
sloters Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 A jakpak se k takové práci dostat?Manželka je na mateřské a něco by se nám také hodilo. Citovat
Dadadavid Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Mraky jsem jich prohledal,ale často narazíš na nesmysly,nebo ještě hůř podfu©k... Taky bych si rád něčím takhle na doma přivydělal,ale chci od někoho zkušenost,že přímo ta konkrétní firma je už ověřená...Nějaký,že pošlu v obálce předem kilo,nebo že napíšu a nikdo se mi neozve,tak to ať si strčej za klobouk,stokrát jsem už na to narazil... [upravil dne 9/1/12 19:48 od Dadadavid] Citovat
Péťa Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Víš co je největší problém? Je milión ženskejch na mateřský, milión nezaměstnaných, milión studentů,... A 70% z nich by řeklo, že klidně e-shop plnit bude (dá se to dělat po večerech, v noci, při přednášce,...). Jednoznačně poptávka převyšuje nabídku a tak si každý ten svůj obchod hlídá Moje Martina jeden zdědila od kamarádky, která už toho má tolik, že nestíhá. To je nejspolehlivější způsob, jak se k té práci dostat. Většinou si to ty holky dohazují mezi sebou. Citovat
Guest Alpinka Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 .....jen tak jsem mrkla na s-prace http://www.sprace.cz/nabidka-prace/animals-shop/vkladani-dat-do-internetoveho-obchodu--chovatelske-potreby-o1190079.html Citovat
Edison Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Taky na to koukám... To by bylo něco pro mou přítulku... ;-) Jako typ práce. Citovat
Dadadavid Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Už jsem tam napsal a přítelkyně taky Citovat
Gargamell Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Ne, že bych neměl práce dost v práci, ale co je to \"plnění eshopů?\" Teda nevim, školy nemám, pro ženy jako přilepšení dobré, ale pokud chlap musí hledat něco podobného, tak je asi něco špatně, ne? Spíše bych uvažoval o změně zaměstnavatele... To jen názor, mnoho zdaru. Citovat
pkr Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Žena dostala nabídku na takovou práci, tak by mě zajímalo, jak se zhruba pohybuje adekvátní odměna. Abych byl trochu v obraze. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.