Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Fusion zajtra ti to tam poslem...je to taky plastovy bazmek, vyzera to ako nejaky motorcek, pumpicka a bolo to cele zasrane od nejakeho cierneho sajrajtu, je tam kontakt na nejaky konektor.....taaaak zatial to nexam na vasej fantazii..

Odesláno

neco z prevodovky...kouknu se ale tohle nebo neco velmi podobneho se mi vali ze stare prevodovky...dole by melo byt jeste ozubene plastove kolecko na nahon k tachaci...to je prvni vec co me napadla...kouknu se pak v garazi schvalne

Odesláno

Je to prece cast nahonu tachometru co se strka do prevodovky a snimac otacek pro rychlostne zavisle agregaty (napr. variabilni servo)! :papa

[Editován dne 19/4/05 Dydzej]

Odesláno

..tak pozrem ci to tam je menene..apropo nejde mi taxo,nie stale ale dost casto kasle na mna..otackomer v poho...tak diiik..

:papa a este jedna vec..chcem vycistit xladic ako tu uz raz romo pisal,pomocou sava, ale bojim sa ze budem mat problemy z odvzdusnenim...mali ste nejake problemy po vymene kvapaliny v chladici??

Odesláno

KDE TO JE?????????????????

Já nic nevidím!!!! To je ale bordel!!:(

Pokud je to to, co říká Dýdžej, tak to bych vám mohl potvrdit na 100 procent, ale, když nic nevidím, tak nic, no...

Odesláno

Tak teď už to vidím, dopoledne jsem to neviděl.

...and winner is................

Dýdžej!!!!!!

Ano je to ten bazmek ze kterýho vedou dráty do regulátoru serva. To, co když se do toho bouchne (rychlejc přejedu ostrej hrbol), tak to přestane fungovat. Již několikráte jsem ležel pod autem a čistil to...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...