Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rozloučení....něco končí, jiné začíná.

Recommended Posts

Odesláno

To je legrace, když si někdo plete slova KONSTRUKTÉR a DESTRUKTÉR :D

Nad tím \"konstruktérem\" jsem si smíchy rozlil víno.

Odesláno

Jako konstrukter jezdim na jednani po cele cr... :D jestli lidi jako ty muzou neco konstruovat, tak se nedivim, ze most ve Studence spadnul. Btw nemel si v tom prsty? :D

Odesláno

A víš, že mi to je jedno? Já s tím od začátku počítám.... Že někdo hold nesnese, když někdo napíše pravdu a svůj názor. Já nejsem řiťolez jako půlka lidí tady... Vidí admin a mažou vazelínu na ruce....

Odesláno
tu je tolik lidí že tu začnu něco prodávat :D :D ..mám na prodej jedny angel eyes na 206 ... a nějake nd ...:DD::D

:D:D:D:potlesk:potlesk:potlesk

mam na predaj umyvacku riadu :D

Odesláno

Konstruktér spletitých historek, tak maximálně, a ani ty mu pořádně nejdou, už v rámci jednoho tématu se mu ty vykonstruované historky rozsypou jak domeček z karet....

Odesláno
A víš, že mi to je jedno? Já s tím od začátku počítám.... Že někdo hold nesnese, když někdo napíše pravdu a svůj názor. Já nejsem řiťolez jako půlka lidí tady... Vidí admin a mažou vazelínu na ruce....

Ale hovno.....

Odesláno

Kreslím jednoúčelové stroje.. A bacha na mě, pro TOKAIRIKU, dělá díly do Fordu a Toyoty, jsem udělal linku na výrobu skříňky airbagů....

Odesláno
Kreslím jednoúčelové stroje.. A bacha na mě, pro TOKAIRIKU, dělá díly do Fordu a Toyoty, jsem udělal linku na výrobu skříňky airbagů....

to snad ani neni pravda:fnuk:fnuk:fnuk

Odesláno
Jo tak proto bacha na mě. On nam vyhrožuje nějakýma airbagama vadnejma:D

Kua, a nedělal jsi linku na implantáty do koz?

[upravil dne 6/1/12 23:08 od Radek Hurvajz]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...