narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 narcotic: Važ slova, já Tě řídit viděl! no koment..
Pe.Tr Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 i kdyby měl bmw je mi to jedno , podnešnim večeru bude mit stejně ban . ať si ho užijou jinde
podolak2 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 tu je tolik lidí že tu začnu něco prodávat :D ..mám na prodej jedny angel eyes na 206 ... a nějake nd ...:DD:
oddie Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 To je legrace, když si někdo plete slova KONSTRUKTÉR a DESTRUKTÉR Nad tím \"konstruktérem\" jsem si smíchy rozlil víno.
mathas Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Jako konstrukter jezdim na jednani po cele cr... jestli lidi jako ty muzou neco konstruovat, tak se nedivim, ze most ve Studence spadnul. Btw nemel si v tom prsty?
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 A víš, že mi to je jedno? Já s tím od začátku počítám.... Že někdo hold nesnese, když někdo napíše pravdu a svůj názor. Já nejsem řiťolez jako půlka lidí tady... Vidí admin a mažou vazelínu na ruce....
Marcel00 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 tu je tolik lidí že tu začnu něco prodávat :D ..mám na prodej jedny angel eyes na 206 ... a nějake nd ...:DD: :D:D:potlesk:potlesk:potlesk mam na predaj umyvacku riadu
oddie Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Konstruktér spletitých historek, tak maximálně, a ani ty mu pořádně nejdou, už v rámci jednoho tématu se mu ty vykonstruované historky rozsypou jak domeček z karet....
bubakkaja Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 A ja to ani nestiham cist.Nejdriv jedna stranka ctu pak najednou 3 a ted uz 4.Tady to zije.
Přema Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 A víš, že mi to je jedno? Já s tím od začátku počítám.... Že někdo hold nesnese, když někdo napíše pravdu a svůj názor. Já nejsem řiťolez jako půlka lidí tady... Vidí admin a mažou vazelínu na ruce.... Ale hovno.....
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Kreslím jednoúčelové stroje.. A bacha na mě, pro TOKAIRIKU, dělá díly do Fordu a Toyoty, jsem udělal linku na výrobu skříňky airbagů....
podolak2 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 a slivovicu nechcete někdo??? slezeme se tu přišti tyden a pokecame zase s hyenou a budeme popijet co?
Marcel00 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Kreslím jednoúčelové stroje.. A bacha na mě, pro TOKAIRIKU, dělá díly do Fordu a Toyoty, jsem udělal linku na výrobu skříňky airbagů.... to snad ani neni pravda:fnuk:fnuk:fnuk
mathas Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Doprdele ja se mam ucit statovedu na zkousku a ne tady trcet a cekat zase na nejakej joke
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Kreslím jednoúčelové stroje.. A bacha na mě, pro TOKAIRIKU, dělá díly do Fordu a Toyoty, jsem udělal linku na výrobu skříňky airbagů....Jo tak proto bacha na mě. On nam vyhrožuje nějakýma airbagama vadnejma:D Kua, a nedělal jsi linku na implantáty do koz? [upravil dne 6/1/12 23:08 od Radek Hurvajz]
Recommended Posts