Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rozloučení....něco končí, jiné začíná.

Recommended Posts

Odesláno

To je tu banda.....někdo neumí pít, tak si vylije víno? Ach jo.... Že vy už nevíte co s tím chlastem, že? Ještě že nepiju....

Odesláno
Kreslím jednoúčelové stroje.. A bacha na mě, pro TOKAIRIKU, dělá díly do Fordu a Toyoty, jsem udělal linku na výrobu skříňky airbagů....
Jo tak proto bacha na mě. On nam vyhrožuje nějakýma airbagama vadnejma:D

Kua, a nedělal jsi linku na implantáty do koz?

[upravil dne 6/1/12 23:08 od Radek Hurvajz]

Já? Neeeee....

Odesláno

Ty kráso,to je nálož tady,nestíhám číst,to je fofr jak naskakujou příspěvky.Ale zase zábavný čtení při pátku,jsem si vzpoměl na časy,když mi rodiče četli pohádky na dobrou noc a to už je sakra dlouho :D

Odesláno

Vy si stejně na ty Moravě žijete, mimo obce máte chodníky a když potkáte srnu tak berete obrubníky.. Tady kolikrát chodník chybí i ve městě :D

Cituji:

Hbitě a ladně mi skočila do cesty. A jak byla čerstvá námraza, já lehce zpanikařil a strhnul jsem řízení na stranu. Naštěstí jsem to zbrzdil co to šlo a místo nárazu do srnky jsem to napakoval na obrubník...

Jinak jsem dopadl dobře, stočit to na druhou stranu tak jsem omotaný kolem stromu, ono když jsem jel mimo obec skoro 80km/h, nebyl by to příjemný náraz, nejen do stromu, ale do srnky?

Odesláno
vazeni... 780 klikov... za necelu hodinu !!! fakt rekord...

Debata ohledně koupi Lexusu měla větší úspěch...mnohem větší. Jde vidět, jaké tu jsou ovce, nic proti tobě...

Jeden vůl se namotá a zbytek jde s ním,....jinak to napsat nejde, hlavně, že já jsem ten blbec, ale zatím jste to vy, co se tak hloupě chytáte :D

Odesláno

:D:D

Vy si stejně na ty Moravě žijete, mimo obce máte chodníky a když potkáte srnu tak berete obrubníky.. Tady kolikrát chodník chybí i ve městě :D

Cituji:

Hbitě a ladně mi skočila do cesty. A jak byla čerstvá námraza, já lehce zpanikařil a strhnul jsem řízení na stranu. Naštěstí jsem to zbrzdil co to šlo a místo nárazu do srnky jsem to napakoval na obrubník...

Jinak jsem dopadl dobře, stočit to na druhou stranu tak jsem omotaný kolem stromu, ono když jsem jel mimo obec skoro 80km/h, nebyl by to příjemný náraz, nejen do stromu, ale do srnky?

Odesláno

Asi to nikdy neúpochopim sem na foru 5 let a nikdy sem zadnej ban a neco podobneho nedostal.... Asi to bude tim ze se umim chovat. JInak Taky toto tema nechapu jestli ses chtel vybrecet mel si jit k mamince na raminko a ne sem, nikdo na tvoje vylevy fakt neni zvedavej. Kazdej kolik zaslouzi ty konstruktere jednoucelovejch stroju s A6kou....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...