Y2K Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 ach boze ale co sa stalo s tym autom ma zaujima teda
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Bouračka na sněhu, snažil jsem se uhnout před srnou, bohužel... Schytal to předek, ale srnka je celá, bez zranění..
Marcel00 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Když se ti nelíbí, nečti a nelez sem... Já se slušně rozloučil. Narozdíl od některých, kteří se ani chovat neumí, že? Jak malí.... Máte svoje EGO a kdo je víc, že? to bolo na mna ? uz som sa raz za teba prihovoril, tak bud prosimta aspon na tejto rozluckovej party zdvorily... a k tvojim dalsim a dalsim prispevkom... uz si sa rozlucil a znova sa sem vracas ? stoji to to za to sa takto zhovadit? sa ti divim... zrejme ti nestacilo a chces si nieco dokazat... co uz s tebou... tak sa maj pekne...
mathas Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Joo shreku. Napis sem klidne vsechny teorie jako to auto skoncilo klidne to rozmazavej
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Ano bylo, jen to, že když se ti nelíbí, ať tu nechodíš, zbytek je obecně...
podolak2 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Bouračka na sněhu, snažil jsem se uhnout před srnou, bohužel... Schytal to předek, ale srnka je celá, bez zranění.. to jako fakt??? a kdy???
Schreek Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 narcotic: Mě si řikal že do Tebe někdo tuknul a ujel A ted tu pohádku o Audině jakou ještě \"svět neviděl\" , děkuju
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Ano, ťuknul, jenže to jsem opravil.... Ale pár dní na to jsem se potkal se srnou.
Pe.Tr Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 a tak když je ten patečni večer , schreečku mě to taky moc zajímá
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Audinu mám, pokud nevěříš, nadělám ti fotky,...
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Když se ti nelíbí, nečti a nelez sem... Já se slušně rozloučil. Narozdíl od některých, kteří se ani chovat neumí, že? Jak malí.... Máte svoje EGO a kdo je víc, že?Ty kterej maš zakaz vstupu sem vlezeš proti pravidlům a budeš někomu řikat aby sem nelezl, maš to nějaký pomotaný, nemyslíš? Se nemáš co loučit, my se už rozloučili a ty tu nemáš co dělat
Pe.Tr Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Audinu mám, pokud nevěříš, nadělám ti fotky,... že vím čím to vyfotíš ?
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 MY? Ty ses rozloučil... A ano, auto jsem prodal.
Radek Hurvajz Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Bože, už zase fotky, už nic nefot, nebo ti soused da po tlamě že mu fotíš jeho auto
mathas Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Aha. Takze si jel nak cyp, klouzlo ti to a vzal si to do prikopa. Tu srnku sis fantasmagoricky vybajǐl, protoze si to potreboval nejak ospravedlnit. A dal? blba 206ka... Nic nevydrzi. Jooo takova audi: snih nesnih, srnka nesrnka odhodlane brazdi dalnice jako korab sire more...
narcotic Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Audinu mám, pokud nevěříš, nadělám ti fotky,... že vím čím to vyfotíš ? Ano, foťákem... Jasně, Samsungem, určitě tím co jsem našel, neboj,......ne, bohužel, mám foťák jen na mobilu, zklamu tě..
Recommended Posts