Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rozloučení....něco končí, jiné začíná.

Recommended Posts

Odesláno
Když se ti nelíbí, nečti a nelez sem... Já se slušně rozloučil. Narozdíl od některých, kteří se ani chovat neumí, že? Jak malí.... Máte svoje EGO a kdo je víc, že?

to bolo na mna ? uz som sa raz za teba prihovoril, tak bud prosimta aspon na tejto rozluckovej party zdvorily...

a k tvojim dalsim a dalsim prispevkom...

uz si sa rozlucil a znova sa sem vracas ? stoji to to za to sa takto zhovadit? sa ti divim... zrejme ti nestacilo a chces si nieco dokazat... co uz s tebou... tak sa maj pekne...

Odesláno
Bouračka na sněhu, snažil jsem se uhnout před srnou, bohužel... Schytal to předek, ale srnka je celá, bez zranění..

to jako fakt??? a kdy???

Odesláno

narcotic: Mě si řikal že do Tebe někdo tuknul a ujel :D A ted tu pohádku o Audině jakou ještě \"svět neviděl\" , děkuju :aut

Odesláno
Když se ti nelíbí, nečti a nelez sem... Já se slušně rozloučil. Narozdíl od některých, kteří se ani chovat neumí, že? Jak malí.... Máte svoje EGO a kdo je víc, že?
Ty kterej maš zakaz vstupu sem vlezeš proti pravidlům a budeš někomu řikat aby sem nelezl, maš to nějaký pomotaný, nemyslíš? Se nemáš co loučit, my se už rozloučili a ty tu nemáš co dělat
Odesláno

Aha. Takze si jel nak cyp, klouzlo ti to a vzal si to do prikopa. Tu srnku sis fantasmagoricky vybajǐl, protoze si to potreboval nejak ospravedlnit. A dal? :D blba 206ka... Nic nevydrzi. Jooo takova audi: snih nesnih, srnka nesrnka odhodlane brazdi dalnice jako korab sire more... :D

Odesláno
Audinu mám, pokud nevěříš, nadělám ti fotky,...

že vím čím to vyfotíš ? :D

Ano, foťákem... Jasně, Samsungem, určitě tím co jsem našel, neboj,......ne, bohužel, mám foťák jen na mobilu, zklamu tě..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...