Jitka+Jirka Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 tak já nejsem rozumný když mám naftu se 107000km? Je to můj první peugeot nezná sních vživotě bych ho nedal.... Citovat
Honza z Nera Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 ale určitě jsi rozumný, jen to není tolik obvyklé ( to auto ne rozum ). . . a imho neprodáš 406?? Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 je v garáži...:D nechal jsem ho tatovi aby aspoň něco najel..moji kluci si budou dělat letos řidičák tak ty kilometry naženou:papa Citovat
Honza z Nera Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Tak jsem zjistil vin uvedeného vozu. Prosím o zjištění historie a vše kolem VIN: VF38E4HXF81628300 Díky Honza Citovat
Honza z Nera Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Jsem zcela laik, ale s \"bohatou zkušeností\" Vůz je určitě bouraný, ale vnitřek jsem neviděl, času jsem měl málo. Ani čísla na oknech jsem si neprošel. Auto bylo naleštěné. Nicméně těsnící guma pod hagusama byla skrčená jak na straně řidiče, tak i spolujezdce. Guma kolem předního okna na straně řidiče byla \"odstátá\" ( špatně nasazená ?? ). Poklice chybí na straně řidiče. [upravil dne 9/1/12 12:32 od Honza z Nera] Citovat
Honza z Nera Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Uplynula trocha vody a máme tu první fakta o voze: Auto bylo celé bouchlé na řidičovu stranu - vzal to o svodidla. Pak tam byl střet s cyklistou a hlášeno pár odřenců z parkovišť. Ale ty svodidla byli dost. Oboje dveře na výměnu, přední blatník byl měněn 2krát. Po nehodě s cyklistou byl měněn nárazník, kapota a levý blatník. Toť jedna sz. Sakra kdo s tím jezdil?? Jinak dle vin km snad odpovídají. Pokud se dostane na tu historii budu rád [upravil dne 9/1/12 13:50 od Honza z Nera] Citovat
oddie Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 To, co píšeš, už mi bohatě stačí na to, abych se o to auto přestal zcela zajímat, ať už by cena byla jakákoliv. Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 no alespon je tam plno dílů nových a vyměněných a to je velké + Citovat
oddie Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Bourané auto opravdu není velké +, bourané auto je velké mínus, ať je opravené sebelépe. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 no alespon je tam plno dílů nových a vyměněných a to je velké + Si pleteš udržovaný a bouraný, to je dost podstatnej rozdíl Ten tvuj blatník na luciferce je taky+?? [upravil dne 9/1/12 14:35 od Radek Hurvajz] Citovat
Honza z Nera Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 O vůz jsem ztratil i tu trochu zájmu co jsem měl. Teď to chci ještě dotáhnout do konce, tzn.zjistit zde historii podle vinka a celé to uzavřu Mě to přijde docela zajímavé. Na první pohled pěkné auto, které zaujme, ale trochu odrazuje kilometrový nájezd versus stáří auta. A hle, nakonec na světlo vyplavou i jiné věci. Osobně si myslím, že cena je přemrštěná i když by to auto bylo \"zdravé\" a asi bych nespoléhal na to, že je auto postaveno - opraveno z nových dílů. Citovat
Marcel00 Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 tak o co ti potom ide ? sam vravis: stratil som zaujem, cena premrstena, odradzuje km najazd, a mozno vyplavu ine veci este na povrch... aj keby bolo zdrave stejne by si sa nespoliehal... nehovoriac uz o zistenej minulosti. stale nechapem o co ti ide ked patras dalej... ale ako krcmovu debatu ok... beriem sice nepovedie k nicomu ale nevadi, sme v pokeci Citovat
Honza z Nera Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 proč nepovede k ničemu? někomu to může třeba zachránit trochu peněz. na druhou stranu mi přijde rozumné říct důvod proč se o to dál nezajímat a o zjištěné se zde podělit. to je snad jedna z funkcí fora. pokud by zde byla sekce např. Ušetřete si cestu nebo Nestojí to zato ( má to třeba volvoklub ) tak to bude tam. před lety bych to možná ocenil. ale jistě, jsme v pokecu . . . Citovat
John_Ice Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 no nedivil bych se,že po česku jezdí hodně lidí,co si koupějí nové auto a hlavně že to žere 6l/100km ale stojí cca 800 000kč a ujedou do 10 000km/rok...znám takovejch min 10 a všichni jsou ted 60letý...takže si koupili nové auto v 50,když už si chtěli udělat radost,tak ty km by mohli bejt,když je to koupeno v ČR...ale to jsem ani nechtěl uvádět,spíš by mě zajímalo proč tu pár dizkuzí zmizelo...hlavně od jednoho člena...to je jako něco trestného,když ví o autě nějaké informace a sdělí to?No já jen,že jsem si to přečetl celé a prostě min 6 příspěvků zmizelo... Citovat
Marcel00 Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Honza z Nera: ja som to pochopil tak ze este o auto mas tak trocha zaujem... tak ok, potom to uz chapem... sory Citovat
John_Ice Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 no to by jsi tím pádem neměl tu mávat ale opět to smáznout a když se divím,měl jsi mi to asi sdělit SZ....lidi jsou....víme každej asi co... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.