Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 2.0HDi 100kw by shark 17" nahodené + FOLIATEC

Recommended Posts

Odesláno

Chalani ako je mozne ze kotuce BOSH su drahsie ako BREMBO? BOSCH mozem mat za cca 80€ a BREMBO za 60€. Chcel som komplet vsetko BOSH, ale zadne kotuce s loziskom v elite nemaju. Su tam ATE a BREMBO. Ktore su teda lepsie a s dlhsou zivotnostou?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dnes vymena naplne v klime, pan chladiar sa cudoval, ze mi to este chladilo nakolko tam uz nebolo nic (klima mi z vyduchov vydavala nepekne zvuky). Olej, farbivo a chladivo + dezinfekcia klimy 25€ no nekup to :aut.

A po dlheeeej dobe znova umyte a prvykrat navoskovane korytnackou, lebo som auto umyl vapkou a vyliezlo plno skrabancov...inak by som to nevoskoval :D

imag0463p.jpg

[upravil dne 6/6/12 20:18 od shark734]

• O 3 týdny později...
Odesláno

307 dnes dostala nove brzdy- kotuce BREMBO a platnicky TRW. Po jednej skusobnej jazde sa zda ze vibracie volantu okolo 130km/h su skoro prec :D, ale uvidime po dlhsej dobe...vcera som nahodil \"chromove\" listy a som zvedavy ako dlho vydrzia.....najblizsie 3 mesiace auto nedostane nic :D maximalne tak olej

imag0494i.jpg

• O 2 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Konecne mam vychytane vibracie volantu. Ako sme sa bavili s markom306 tak mi pomixoval kolesom a nieco si klepkalo. Za diagnostiku mu dakujem:). Vzdy ked som to skusal doma nebuchalo nic. Navstivil som servis a najst tu malu volu bola zabava. Nakoniec bola na pravom axialnom tiahle riadenia. Vymene mam obe strany aj s gulovymi capmi, spravena geometria a je pokoj, konecne. Tie 17\" to tiahlo asi dorazili, lebo na zimakoch mi to nic nerobilo.

A mam kupeny olej s filtrom, tak by som sa k tomu mal tento tyzden dostat a teraz uz fakt auto nic nedostane pekne dlhu dobu :D

Odesláno

ďíky páni...o tom znizovani mi to nemusite hovorit...bol u mna na navsteve jeden ujo a normalne mam oproti nemu terenak :D ale sak raz sa nastvem a ked nikto nekupi ten podvozok od MHS tak si kupim na vianoce mozno :D

imag0632g.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...