Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já ho měl venku je to snad na několika místech svařené - ty plasty ... spíše bych to viděl na to nahradit tu jenom tu původní látku.

Odesláno

nebo je ještě jedna možnost, odvrtáš ty místa, kde je to svařený a až si to třeba potáhneš látkou, koženkou apod. tak vemeš dejme tomu epoxid a dáš tam kousky závitovejch tyčí, na to dosadíš origo výplň a dotáhneš matkama... Možná by to šlo svařit z5 tím samým plastem, ale moc bych v to nedoufal...

Odesláno

Napadlo mě co to tam nasoukat třeba šroubovákem tu koženku? Už jsem to tady snad u někoho četl, že to takle dělal, ale s látkou.

Odesláno

Já to takhle dělal s látkou, ale koženku nedoporučuju takhle trápit., možná by stačilo koženku přelepit lepící páskou abys jí pak nepodřel. Jinak místo šroubováku raději plastovou špatchličku. Každopádně lépe to vypneš když to rozděláš.

Rozebrat to jde snadno stačí ty zatavené čudlíky nahřát horkovzduškou a jeden po druhém protáhnout skrz, až to budeš mít potažené tak to nacvakneš zpět, čudlíky opět nahřeješ a rozplácneš. Dělal jsem to u 406 a šlo to dobře.

Odesláno

Koblih69: Díky za rady ;) Ještě se zeptám, když to budu dávat celý dolů mám si nějak dávat pozor na el.ovládání oken a na páčku otevírání dveří? Vůbec stím nemám zkušenost tak se ptám. :roll

Odesláno

Ve 306 jsem seděl jednou, 5 minut a je to cca 11 let :D:D:D takže nevím, ale ty ovladače se asi napřed odělají a naopak páčky zůstanou na dveřích, ale to ti poradí někdo, kdo ví o čem mluví :papa

Odesláno

Ovladač oken vycvaknout a odpojit konektor. U kliky jen opatrně vyloupni rámeček okolo, zbytek zůstává na dveřích. Samozřejmě sundat a odpojit repro :) Tapecy jsem měl taky rozpůlené, je to v pohodě :papa

Odesláno

V pohodicke das kozenku aj bez rozoberania tapacirov, kukni na vysledok v mojom profile ;)

V praci mame na to original zvaracku inak :aut

• O 3 týdny později...
Odesláno

Osobně to řeším odřezáním těch rozvařených částí a posléze nahradím samořezkou s podložkou. Pokud se týká výplně, můžu ti pomoci flockem.

www.wrapcar-3d.cz

Odesláno

panove jake jsou teda moznosti to dat pak dohromady kdyz to rozeberu? krom svarecky a horkovzdusky ty doma jaksi nemame :)

da se to nejak sesroubovat teda? ja sem je jeste dole nemel tak nevim jak vypadaj ty tapeciry z druhy strasny ale zejtra mi ma prijit uz kozenka..a o vikendu bych chtel asi pomalu zacit

diky

Odesláno

Tak to jedině budeš muset koupit závitovou tyč, matky a asi epoxid ;) závitovou tyč nalepíš na výplň a matkama přitáhneš k tapecu ;) nejlepší by byla ale ta horkovzduška... a vyhrát si s tím ;)

Odesláno

no jo jenze kupovat kvuli dverim horkovzdusku asi nebudu :D jeste ji mame ve skole ale pochybuju ze tam mi ji pujci :D pokusim se poptat v okoli..

[upravil dne 23/1/12 11:52 od PouLa]

Odesláno

kámoš kupoval na netu nějákou horkovzdušku od Ety za 270 Kč a na tohle posloužila parádně ;) byly u toho i nástavce, ale jak chceš ;) osobně si myslím, že to vyjde na podobný peníze jako to s tou závitovou tyčí, akorát horkovzduška se ti ještě může někdy hodit ;):roker

Odesláno
..... ale zejtra mi ma prijit uz kozenka..a o vikendu bych chtel asi pomalu zacit

diky

mohl bys udelat nejakou fotodokumentaci krok po kroku :) zajimalo by me co presne to obnasi a jak to vypada :aut

Odesláno

Tome: kdybys mi sehnal odkud ji sehnal tak bych ji bral ja nejlevnejsi nasel za 500 a to uz se mi zda jako vstupni investice hodne...je to tahle?

v.mira: noo zkusit to muzu :) nevim jestli zacnu uz ted pac me stale trapi svetla ktera take musim pomalu resit ale pak az zacnu tak muzu neco vytvorit. dobiju fotak a uvidime :D

[upravil dne 23/1/12 17:19 od PouLa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...