desuos Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Závada na blinkrech je odstraněna. Pomohlo vystřkání přepinače blinkrů pod volantem sprejem na kontakty. Třeba to neni natrvalo, ale už se vi co to dělalo a mezitím se sežene nový kompletní přepinač. Děkuji všem za ochotu pomoci. Citovat
straki007 Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Pak si kup ale prepinac novy.Zacnou se upalovat kontakty a \"horet\"svazek od prepinace. No vidis Edison..............:D:D:D Citovat
Peter 1984 Odesláno 27. květen 2019 Odesláno 27. květen 2019 Mám stejnej problem. 206,1.1,rok2001.poead svítí levé blinkry. Prosím o radu na tel 724144440 Citovat
jarokare Odesláno 27. květen 2019 Odesláno 27. květen 2019 Rok 2001 bude mít ještě starý páčky , jestli ty blinkry pořád svítí , tak buďto zůstalo přilepený relé v BSI (někdy pomůže poklepání na jednotku , ale na chvíli) nebo mají blinkry někde po cestě zkrat na plus ... Citovat
Vlado81 Odesláno 31. květen 2019 Odesláno 31. květen 2019 Ahoj. No mě to začalo dělat po výměně oleje v prevodovce. Na blinkry blika rychleji. Na výstražný normálně. Diag ukazuje na L a P blinkr vozíku nic ale nepripojeno. Vypíná mi čidla parkování. ani NEPRŠELO. Občas sám zpusti zadní ostrikovac se steracem. Tohle auto je jak kolo závad. Jen zatočit. Peugeot 807 Citovat
HonzaZ Odesláno 1. červen 2019 Odesláno 1. červen 2019 Ahoj, pokud máš tažné s vypínáním parkovacích senzorů a hlídáním žárovek, tak může být problém v zásuvce tažného. Je tam mikroswitch, který právě toto přepíná. Spíná se přítomností zástrčky od vleku. Mohl zůstat kontakt sepnutý a chová se to jakoby byl připojen přívěs. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vlado81 Odesláno 1. červen 2019 Odesláno 1. červen 2019 Přesně tak se to chová. Jako by byl zapojeny vozik. Až nato že sem ho nikdy nemel připojený. rozdelam zasuvku a kouknu na ten swich. Musím rozdelat zasuvku. Citovat
Peter 1984 Odesláno 10. červen 2019 Odesláno 10. červen 2019 Tak to svítí znovu. Zase levá strana svítí. Když dám páčku doleva je trochu slišet relé jak potichu ale rychle cvaka. Může to být to relé v té bsi jednotce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.