Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Prosím o radu co může způsobovat, že stále svítí pravé blinkry. Musel jsem odpojit akumulátor. Děkuji.

No abychom nebyli nezdvořilí k nováčkovi tak chceme naznačit, že velmi podstatnou součástí dotazu je informace o tom na jakém autě to je ( Rok, motor ... ) :papa

Odesláno

Omlouvám se za nedostatečné informace, ale nějak mě to rozhodilo. Je to peugeot 206. Rok výroby a typ motoru momentálně nevím. Jo a když jsem já jezdil koloběžku tak blinkry nebyly ani na autech.

Odesláno

Aaalee, fakt? Ale blinkre mali uz vozidla zo styridsiatych rokov minuleho storocia. ;) Dokonca to boli mechanicko-elektricke ukazovatele zmeny smeru.

Odesláno

Ten rok je poměrně důležitý protože se lišilo provedení páček pro verzi s Multiplexní sítí ( MUX ). Jinak to že píšeš, že blinkry svítí znamená, že svítí a nebo že blikají? Předpokládám, že blikají a to i když jsou cvaknuté ve střední poloze, že?

Odesláno

No tak toto??

Ja schavlne cekal kdo co napise a rikal si ze pockam az tam bude vic nazotu ve vlakne a ono tady samej OT......

Desuos: Prdni sem VIN.To bude nej.....

Odesláno

Já ten ro výroby zjistím, auto neni moje , já jsem s nim jenom jel když se závada projevila poprvé. Všechny tři blinkry na pravé straně stále svítí nepřetržitě, bez ohledu je li páčka vpravo nebo vlevo. Když je vlevo tak levá strana bliká jak má. Zapnutím a vypnutmí světlometů se to také nemění.

Odesláno

Jakmile se stane něco nestandartního se světlama,tak je nejlepší nejprve pořádně překontrolovat kostřící kabely...To je základ,pokud je to o.k,můžeš řešit dál.

Nejsem samozřejmě odborník na elektroinstalace,ale já bych tím začal..

Pak samozřejmě může být k.o. ten přerušovač (relé),což je možná i pravděpodobnější....

Odesláno

Tak tady je VIN od toho maroda VF32CMJZT40983255. Datum výroby 19.07.2000. Motor 1.9 D. První odborník který se na to díval mluvil o jakési desce. Děkuji

Odesláno
Aaalee, fakt? Ale blinkre mali uz vozidla zo styridsiatych rokov minuleho storocia. ;) Dokonca to boli mechanicko-elektricke ukazovatele zmeny smeru.
Jo ty bych někde měl mít 2 doma
Odesláno

Tak problem vidim ve trech vecech.

1.) levnejsi jsou packy pod volantem.......nejspis to bude v nich.Zkusit je nekde pujcit a vymenit na zkousku.

2.)Vypinac varovnych blinkru

3.)Nejhorsi vec.Delal jsem to uz taky.....BSI-komfortni jednotka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...