Péťa Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Předem se omlouvám za dotaz, který se bude většině zdát jako hloupý Když opatrně sundám z auta přední světlomety a pak zase opatrně vrátím, musím je nechat znova seřídit? Existuje nějaký fígl, jak to udělat, abych je seřizovat nemusel? Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 pokud nebudes tocit s plasovejma matkama na svetlech tak nikam nemusis , teda za předlokladu ze nebudeš rovnat brejle Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 prvne jsem ti chtel napsat at das auto pred zed a udelas sifixem znacky na zed kam to sviti ... Citovat
Edison Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Úchyt na vnitřní staně (u masky) je na seříditelném šroubu s velkým otvorem. Tento mechanismus slouží pro správné usazení a zalícování s karoserií. Obávám se, že po manipulaci se světly rozhodně není od věci na regloskop zajet. Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Pokud máš obavu tak to postav proti zdi nebo vratům a páskou si označ kresbu, po montáži to pak snadno zkontoluješ. Samozřejmě to znamená, že auto musí stát stále na místě Á koukám, že to už vlastně napsal PeTr ve svém příspěvku [upravil dne 4/1/12 18:35 od koblih69] Citovat
Edison Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Je dobré si to označit třeba v zastrčeném koutě podzemních garáží některého z OC. Tam si můžeš označit i polohu auta na podlaze. :-) Rovněž lepící páskou. Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Nebo sprejem, nejlépe značkovacím :D:D:D Omlouvám se nedalo mi to, ale Edison má samozřejmě pravdu Citovat
Péťa Odesláno 4. leden 2012 Autor Odesláno 4. leden 2012 Já si ve své garáži můžu značkovat co chci Navíc to auto nechám stát celou dobu na místě, hejbat s ním nebudu. Dík za rady, zítra nebo o víkendu to zkusím. Potřebuji sundat nárazník a trošku zavařit Citovat
Edison Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 To je vcelku optimální... Jen dodám, že čím vzdálenější by to označení bylo, tím to bude přesnější. :-) Já to popisuji z pohledu toho, že nemám garage a tyhle věci řeším, jak jsem popisoval. Kobližku, ty speje mě samo napadly taky. Jen nevím, jak by se na to případní zástupci majitelů/provozovatelů tvářili. Citovat
Gargamell Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Už jsem měnil světlo ale nějak už si ten proces nepamatuju... když sundavam nárazník (asi ho budu muset konečně vymenit), musím demontovat i světla? Citovat
Edison Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Demontovat ne, ale jeden šroub tam je. Jakoby za světlem vcelku dole. Může se k němu blbě, ale jde to. Citovat
Gargamell Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Ještě jedna otázka k nárazníku, trochu OT ale zkusím to . Když jsem před lety nedobrzdil a mam rozsekaný nárazník, nyní bych ho chtěl vymenit. Dají se přestrojit všechny ty lišty a sračičky na něm, nebo i ty se musí kupivat. Jde mi o to jestli je to tam zacvakané tak, že to budu muset jedině vytrhat nebo to je nějak slušně vyřešené a dá se to sundat a znovu namontovat. Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 jo je to tam zacvaklý s trochou šikovností to vycvakneš a dáš na novej.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.