Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 - Přední světlomety, demontáž

Recommended Posts

Odesláno

Předem se omlouvám za dotaz, který se bude většině zdát jako hloupý ;)

Když opatrně sundám z auta přední světlomety a pak zase opatrně vrátím, musím je nechat znova seřídit?

Existuje nějaký fígl, jak to udělat, abych je seřizovat nemusel?

Odesláno

Úchyt na vnitřní staně (u masky) je na seříditelném šroubu s velkým otvorem. Tento mechanismus slouží pro správné usazení a zalícování s karoserií. Obávám se, že po manipulaci se světly rozhodně není od věci na regloskop zajet.

Odesláno

Pokud máš obavu tak to postav proti zdi nebo vratům a páskou si označ kresbu, po montáži to pak snadno zkontoluješ. Samozřejmě to znamená, že auto musí stát stále na místě ;)

Á koukám, že to už vlastně napsal PeTr ve svém příspěvku :papa

[upravil dne 4/1/12 18:35 od koblih69]

Odesláno

Je dobré si to označit třeba v zastrčeném koutě podzemních garáží některého z OC. Tam si můžeš označit i polohu auta na podlaze. :-) Rovněž lepící páskou.

Odesláno

Já si ve své garáži můžu značkovat co chci ;) Navíc to auto nechám stát celou dobu na místě, hejbat s ním nebudu. Dík za rady, zítra nebo o víkendu to zkusím. Potřebuji sundat nárazník a trošku zavařit ;)

Odesláno

To je vcelku optimální... Jen dodám, že čím vzdálenější by to označení bylo, tím to bude přesnější. :-) Já to popisuji z pohledu toho, že nemám garage a tyhle věci řeším, jak jsem popisoval.

Kobližku, ty speje mě samo napadly taky. Jen nevím, jak by se na to případní zástupci majitelů/provozovatelů tvářili.

Odesláno

Ještě jedna otázka k nárazníku, trochu OT ale zkusím to :). Když jsem před lety nedobrzdil a mam rozsekaný nárazník, nyní bych ho chtěl vymenit. Dají se přestrojit všechny ty lišty a sračičky na něm, nebo i ty se musí kupivat. Jde mi o to jestli je to tam zacvakané tak, že to budu muset jedině vytrhat nebo to je nějak slušně vyřešené a dá se to sundat a znovu namontovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...