Marcel00 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 nemyslim... zivotnost vstrekovacov zavisi od kvality pouziteho paliva. to je alfa&omega... ale mas pravdu, ze v krajinach vychodneho bloku odchadza vsetko skôr a preto tankujem len v rakusku... je mi jasne ze nie kazdy ma tuto moznost. ja ju mam tak ju vyuzivam. sory za OT... Citovat
Stefan00 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 ako prevencia stačí aj toto: ....pokiaľ motor ide v poho:) Citovat
Marcel00 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 moj tiez isiel v poho... a po 2 flaskach TEC-u som vstreky vybral von a dal ich vycistit normalne do profi firmy... viac v mojich odkazoch... Citovat
Laďa Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Máte někdo zkušenosti s touto firmou ohledně čištění vstřiků? http://www.agrega.cz/bosch/bosch-service/ ne že bych to hned teď potřeboval, ale viděl jsem zde dotazy ohledně firem na čištění vstřikovačů od členů s této části republiky. Citovat
dyno Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 zejtra jedou vstriky na vejlet beze me do tp spolu tak jsem zvedavej jak dopadnu vypadaly jako kdyby to auto jezdilo na naftu kdyz uz jsem byl v rozebirani tak sly ven i zhavicky dve K.O. no fujtajbl Citovat
argoo Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 moja vlastna skusenost: P806,2,0HDI, 150000km, povodne korekcne hodnoty pre jednotlive vstreky: 3ks okolo 1,5mg na zdvih, 1ks 2,8mg na zdvih. Vybral som vsetky von, dal spicky do UZ vanicky+dobra chemia, 3 hod. a 80st.C, potom montaz, nove podlozky a hove hodnoty korekcie: 3 vstreky okolo 0,5mg na zdvih a jeden 0,75 mg na zdvih !!! Motor ide pokojne, spotreba primerana a tesim sa na dalsie kilometre. Doporucujem vsetkym. Citovat
Qcko Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Sakra uz aby bola vyplata a idem na to ... jedna z investicii do auta ktora sa fakt oplati Citovat
mmmb Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 ako prevencia stačí aj toto: ....pokiaľ motor ide v poho:) Ale od stejného autora je i tento přispěvek o upadlé špičce Tak nevím jestli to pomáhá. Citovat
mmmb Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Nemíte někdo zkušenosti s http://www.svancarbosch.cz/vse-pro-diesel.php z Kravař? Píšou že dělají í záruční servis Bosch. Mají tam zkušební stolici Bosch EPS 815 , ale nevím co to znamená Citovat
Bigbadjohn Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Hmmmm, jsem chtl dát taky vyčistit vstřiky hned jak jsem to koupil s nalítanejma 200.000 km, ale nějak mě všichni slušně poslali do pozadí. Zeptám se tedy znovu: Straki půjdeš do toho? PPčko mě totiž už před více než 1/2 rokem slušně odpověděl, že u dva dvojky do toho nejde. Pro Pe.Tra: I přes všechny problémy s naftou (mně se zatím vyhýbají) bych ten Tvůj třílitr nekoupil. Za rok najedu asi 12.000 km, s mojí naftou asi za 33.000,-Kč což je proti Tvému benzínu asi o 20.000,- Kč míň. Auto si chci nechat 10 let, takže pro mě by to bylo asi 200.000,- Kč rozdíl a to do ty nafty fakt na opravách nenacpu. Teda doufám. Ale uznávám, že ta Tvoje kára je jiný posvezení. Citovat
straki007 Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 ako prevencia stačí aj toto: ....pokiaľ motor ide v poho:) Ale od stejného autora je i tento přispěvek o upadlé špičce Tak nevím jestli to pomáhá. Jenom ze tenhle nebyl cisteny.A byl to cerstvy dovoz.... Citovat
Marcel00 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 na \"upadlou\" spicku by som skor videl vinu vady materialu. ci ? Citovat
Marcel00 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 skoro to mohol byt aj moj pripad... (skoncilo to vymenou spicky, chudak piest ) OT: uz by si mohol prist na dvojite kafe... Citovat
straki007 Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 No u toho pana to byl extrem. On to koupil s tim ze to neni v poradku a kourilo to. Nestihl dorazit ale........teda stihl.ale na lane. Citovat
Marcel00 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 myslim ze prvym priznakom by mohla byt prilis casta regeneracia FAP-u, len zial uzivatel sa to bez dia niejako nedozvie... chyba nejaka signalizacia pre uzivatela... a na garancky alebo prehliadky sa do PEU chodi, ale uprimne ruku na srdce... kontroluje toto servis? a povie uzivatelovi ze pane, nezda se nam vase vstrikovani a taky Vam moc casto probiha regenerace FAP-u... mame podezreni ze Vam to moc kape. takto by som si to predstavoval technik kukne pamat zavad a to je vsetko... OT: to kafe plati Citovat
straki007 Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 No pani. Nechces delat technika v PSA? Ruku na srdce? Ja to delam(vis prece kde pracuji). Jsou to prece penize pro mne:D:D:D A co spis.............. dobra reference:aut:aut [upravil dne 5/1/12 10:45 od straki007] Citovat
Marcel00 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 ty si vynimka... bodaj by takych bolo vsade.... zial ja som sa tu na SK s takym pristupom nestretol. a technika v PSA by som robit chcel ... ale mam \"len\" elektrotechnicke vzdelanie konecnce by mali nejakeho pedanta medzi sebou ... ale mna by kleplo, lebo ja riesim kazdy detail a malickost. sory za OT Citovat
chuck11 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Nemíte někdo zkušenosti s http://www.svancarbosch.cz/vse-pro-diesel.php z Kravař? Píšou že dělají í záruční servis Bosch. Mají tam zkušební stolici Bosch EPS 815 , ale nevím co to znamená To by mně taky zajímalo jak jsou natom:myslim Citovat
dyno Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 jak zabranit korpzi mezi vstrikem a hlavou kde je ulozen ???? davat tam nejaky mazivo nebo mate nekdo nejakou zkusenost ?? nebo to jen vycistit a nechat na pospas korozi ?? zaplat panbuh ty moje sly vytahnout rukou ale videl jsem par videi co na tom chlapici vyvadely za veci dik a sry za O.T Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.