Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proc nechavat cistit vstriky......NOVE OPRAVA EGR 1,6 HDi

Recommended Posts

Odesláno

nemyslim... zivotnost vstrekovacov zavisi od kvality pouziteho paliva. to je alfa&omega... ;)

ale mas pravdu, ze v krajinach vychodneho bloku odchadza vsetko skôr :)

a preto tankujem len v rakusku... je mi jasne ze nie kazdy ma tuto moznost. ja ju mam tak ju vyuzivam.

sory za OT...:ticho

Odesláno

zejtra jedou vstriky na vejlet beze me do tp spolu :mrk tak jsem zvedavej jak dopadnu :roll vypadaly jako kdyby to auto jezdilo na naftu :D kdyz uz jsem byl v rozebirani tak sly ven i zhavicky dve K.O. no fujtajbl :grr

Odesláno

moja vlastna skusenost:

P806,2,0HDI, 150000km, povodne korekcne hodnoty pre jednotlive vstreky: 3ks okolo 1,5mg na zdvih, 1ks 2,8mg na zdvih.

Vybral som vsetky von, dal spicky do UZ vanicky+dobra chemia, 3 hod. a 80st.C, potom montaz, nove podlozky a hove hodnoty korekcie: 3 vstreky okolo 0,5mg na zdvih a jeden 0,75 mg na zdvih !!!

Motor ide pokojne, spotreba primerana a tesim sa na dalsie kilometre.

Doporucujem vsetkym.

Odesláno
:myslim ako prevencia stačí aj toto:

....pokiaľ motor ide v poho:)

Ale od stejného autora je i tento přispěvek o upadlé špičce :D

Tak nevím jestli to pomáhá.

Odesláno

Hmmmm, jsem chtl dát taky vyčistit vstřiky hned jak jsem to koupil s nalítanejma 200.000 km, ale nějak mě všichni slušně poslali do pozadí. Zeptám se tedy znovu: Straki půjdeš do toho? PPčko mě totiž už před více než 1/2 rokem slušně odpověděl, že u dva dvojky do toho nejde.

Pro Pe.Tra: I přes všechny problémy s naftou (mně se zatím vyhýbají) bych ten Tvůj třílitr nekoupil. Za rok najedu asi 12.000 km, s mojí naftou asi za 33.000,-Kč což je proti Tvému benzínu asi o 20.000,- Kč míň. Auto si chci nechat 10 let, takže pro mě by to bylo asi 200.000,- Kč rozdíl a to do ty nafty fakt na opravách nenacpu. Teda doufám. Ale uznávám, že ta Tvoje kára je jiný posvezení.

Odesláno
:myslim ako prevencia stačí aj toto:

....pokiaľ motor ide v poho:)

Ale od stejného autora je i tento přispěvek o upadlé špičce :D

Tak nevím jestli to pomáhá.

Jenom ze tenhle nebyl cisteny.A byl to cerstvy dovoz....

Odesláno

myslim ze prvym priznakom by mohla byt prilis casta regeneracia FAP-u,

len zial uzivatel sa to bez dia niejako nedozvie... :(

chyba nejaka signalizacia pre uzivatela...

a na garancky alebo prehliadky sa do PEU chodi, ale uprimne ruku na srdce...

kontroluje toto servis? a povie uzivatelovi ze pane, nezda se nam vase vstrikovani

a taky Vam moc casto probiha regenerace FAP-u... mame podezreni ze Vam to moc kape.

takto by som si to predstavoval :(

technik kukne pamat zavad a to je vsetko...

OT: to kafe plati :)

Odesláno

No pani.

Nechces delat technika v PSA?

Ruku na srdce?

Ja to delam(vis prece kde pracuji). Jsou to prece penize pro mne:D:D:D

A co spis.............. dobra reference:aut:aut

[upravil dne 5/1/12 10:45 od straki007]

Odesláno

ty si vynimka... bodaj by takych bolo vsade.... zial ja som sa tu na SK s takym pristupom nestretol.

a technika v PSA by som robit chcel ... :D ale mam \"len\" elektrotechnicke vzdelanie :D

konecnce by mali nejakeho pedanta medzi sebou ...

ale mna by kleplo, lebo ja riesim kazdy detail a malickost.

sory za OT :papa

Odesláno
:myslim jak zabranit korpzi mezi vstrikem a hlavou kde je ulozen ???? davat tam nejaky mazivo nebo mate nekdo nejakou zkusenost ?? nebo to jen vycistit a nechat na pospas korozi ?? zaplat panbuh ty moje sly vytahnout rukou ale videl jsem par videi co na tom chlapici vyvadely za veci :o dik a sry za O.T

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...