Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Proc nechavat cistit vstriky......NOVE OPRAVA EGR 1,6 HDi

Recommended Posts

Odesláno

Přema. Dám si jak na silvestra a půjdu ty vstřiky vytáhnout . Za 10min bude hotovo. :D.

Straki 007. to jsou náchylné všechny vstřikovače?? - typy. Asi jo, když už si je měl venku taky. Vlastně, je něco, co jsi na tom autě ještě neměl venku ?

Odesláno
Přema:Já jen že si mi psal,jestli je to problém?

Není,ale času moc není,to abych to dělal po nocích...U 2.0 HDi mám teď nový vstřiky,tam by se to dělalo nejlíp...

Tam si ale psal o tom že jednou za rok či dva....ne o složitosti demontáže....

Odesláno

jak je to se vstrikama kdyz prijdou z testu staci namontovat a jezdit ??? a je jedno v jakym poradi se montujou ci je dulezity zachovat puvodni vstrik+valec ??

Odesláno

spis by mohl straky napsat co to prijde u nej a jak dlouho to tam musi auto zustat (vymontovani - odeslani- namontovani) a jestli tam maji nejake zajimavosti v okoli a hotel :D

Odesláno

Tak dame to na spravne misto.

Firma TP spol s.r.o. Kladno

Tahle je jedina ktera to umi a ktere verim.

Komplet test pro sadu(4 kusy)vstriku stoji od 1980,- az po 2450,- podle stavu vstriku.

Ja osobne to delam tak ze dejme tomu ve stredu jim zavolam jestli jim muzu poslat v pondeli vstriky.Vetsinou reknou ze jo.

Takze v nedeli vstriky vyndam a objednam si PPL.

V pondeli mam PPL a posilam k nim.

V utery vstriky hned delaji a pripadne telefonuji kdyz je potreba menit napriklad spicku nebo zpetny ventil vstrikovace(za kus cca 1500,- spicka 800,- ventil zpatecky)

Ve stredu mi to posilaji zpatky a ve ctvrtek auto jezdi.

PS: Pokud meni spicky nebo ventilky a nemaji to skladem tak volaji a trva to cca den dva navic.

Agrafik: Budu rozdelavat na leto hydromenic a nchavat tam repas no a asi cvicne rozdelam a vycistim prevodovku.

Pak mozna v lete pujde auto do sveta......bude mit uz cca 180tkm:D

Odesláno

straki007: to ten hydroměnič něco dělá, že potřebuje repas?, nebo je to jen zvědavost a prevence. Škoda ,že jsi tak daleko. Tu převodovku bych rád viděl.

Jinak klobouk dolů, tady na Moravě tomu tak jak ty nikdo nerozumí, nebo já ho nenašel. Taky rád vidím, co se s autem děje. Naštěstí jsem to ještě nepotřeboval, ale menší problém stále přetrvává.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...