třídvířko Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Přema:no prosim,tu mám a co 1.4 HDi ve 206???Když musí jít i ventilový víko Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 někdo se mi tu smal že jsem blazen co ma v c8 benzinovej třilitr ? Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Já odpovídal na dotaz člena DERT123 , tudíž sem psal o 407;);) , 1,4 hdi taky máme ale tam sem to ješte nedělal... Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 někdo se mi tu smal že jsem blazen co ma v c8 benzinovej třilitr ? Já ......:aut:aut:aut:D Citovat
Bjukemen Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 No u 2,2 ne .... :D:D ..ked nie 15 min. tak 35 min. nech nejem ale všetko sa da len treba chcieť,samozreme pokial už boli pre dtym von Citovat
třídvířko Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Přema:Já jen že si mi psal,jestli je to problém? Není,ale času moc není,to abych to dělal po nocích...U 2.0 HDi mám teď nový vstřiky,tam by se to dělalo nejlíp... Citovat
Agrafik Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Přema. Dám si jak na silvestra a půjdu ty vstřiky vytáhnout . Za 10min bude hotovo. . Straki 007. to jsou náchylné všechny vstřikovače?? - typy. Asi jo, když už si je měl venku taky. Vlastně, je něco, co jsi na tom autě ještě neměl venku ? Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Přema:Já jen že si mi psal,jestli je to problém? Není,ale času moc není,to abych to dělal po nocích...U 2.0 HDi mám teď nový vstřiky,tam by se to dělalo nejlíp... Tam si ale psal o tom že jednou za rok či dva....ne o složitosti demontáže.... Citovat
dyno Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 jak je to se vstrikama kdyz prijdou z testu staci namontovat a jezdit ??? a je jedno v jakym poradi se montujou ci je dulezity zachovat puvodni vstrik+valec ?? Citovat
Bjukemen Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 ..ja som si ich zvykol poznačiť,ale podla toho aky HDi inak by to nemalo vadiť..ale možno sa mylim nech sa vyjadria ostatny Citovat
John_Ice Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 jj předsedo,že ten benzín je ale good... třídvéřko : asi jedině Kladno poštou... Citovat
Vítek1 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 spis by mohl straky napsat co to prijde u nej a jak dlouho to tam musi auto zustat (vymontovani - odeslani- namontovani) a jestli tam maji nejake zajimavosti v okoli a hotel Citovat
straki007 Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 Tak dame to na spravne misto. Firma TP spol s.r.o. Kladno Tahle je jedina ktera to umi a ktere verim. Komplet test pro sadu(4 kusy)vstriku stoji od 1980,- az po 2450,- podle stavu vstriku. Ja osobne to delam tak ze dejme tomu ve stredu jim zavolam jestli jim muzu poslat v pondeli vstriky.Vetsinou reknou ze jo. Takze v nedeli vstriky vyndam a objednam si PPL. V pondeli mam PPL a posilam k nim. V utery vstriky hned delaji a pripadne telefonuji kdyz je potreba menit napriklad spicku nebo zpetny ventil vstrikovace(za kus cca 1500,- spicka 800,- ventil zpatecky) Ve stredu mi to posilaji zpatky a ve ctvrtek auto jezdi. PS: Pokud meni spicky nebo ventilky a nemaji to skladem tak volaji a trva to cca den dva navic. Agrafik: Budu rozdelavat na leto hydromenic a nchavat tam repas no a asi cvicne rozdelam a vycistim prevodovku. Pak mozna v lete pujde auto do sveta......bude mit uz cca 180tkm:D Citovat
straki007 Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 A budou jeste krasnejsi neboj....... Citovat
straki007 Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 Ano. Nekdy v cene nekdy cca 400,- Citovat
Agrafik Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 straki007: to ten hydroměnič něco dělá, že potřebuje repas?, nebo je to jen zvědavost a prevence. Škoda ,že jsi tak daleko. Tu převodovku bych rád viděl. Jinak klobouk dolů, tady na Moravě tomu tak jak ty nikdo nerozumí, nebo já ho nenašel. Taky rád vidím, co se s autem děje. Naštěstí jsem to ještě nepotřeboval, ale menší problém stále přetrvává. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.