Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravým všetkých čo sa radi vrtajú v motoroch. Mam otazku či sa da urobiť z motora 1,9D motor 1,9TD iba vymenou sacieho a výfukového potrubia, pridania a zapojenia turba alebo to obnáša aj nejaké problémy ako napr. kompresný pomer alebo iné. Má s tým niekto skusenosť? Vďaka za rady.

Odesláno

Jednak je jiná komprese myslim že je to uděláno hlavou a musíš dát vstřikovací čerpadlo z TD protože dává naftu podle okamžitého tlaku v potrubí. Je tam malá hadička z potrubí do čerpadla .

Nevim jak písty ale buď hlava nebo písty jsou jiný.

Ostatní je stejný.

Odesláno

S tím souhlasím jenom pozor na stav toho td motoru.

Mají už něco za sebou .

Mám skušenost s P309 1,9D a 1,8TD a pod TD bylo o dost více kapek oleje a navíc při trochu svižnější jízdě větší spotřeba.

Odesláno

TD má jiný vstřik.čerpadlo,vstřiky,spojku,chlazené písty,olejové čerpadlo....Je tady o tom hodně témat.A určitě mě ještě někdo nějakou odlišností o atm.D doplní:papa

Odesláno

Cykita- kecame o cca 20 rocnych autach :-D motoroch.Takze tie kvapky sa necudujem. a TD samo o sebe je pod vacsim tlakom..... a olej je aj v sani :-D takze niet sa co divit....

Vysia spotreba? tak nemoze mat rovnaku spotrebu silnejsi motor.... ;)

Odesláno

proč chtějí pořád upravovat motory ti, co o tom nemají ani páru?:)

P.S.normální smrtelník si koupí tak výkonné auto, jak potřebuje:myslim

Odesláno

koblih69

jako 18letý fracek jsem měl 850ku Fiata a měl jsem co dělat,abych ho zvládl :D

dnes chce každý ,,upravovat\'\' a přitom zasírá jen forum...,ještě se tu neukázal maník, co by motor upravil na vyšší výkon přestavbou motoru, a taky proč by to dělal?? kdo si chce hrát s motorama, tak to dělá--nemá čas vypisovat po forech :myslim:)

Odesláno

Ozzy, povzdechy starců ? :D:D:D proč ne, jako 18-ti letý frocek jsem měl Jawu 90 ;) Fiátek 850 byl super, já mám teď Fiat 500... 1. auto byla Škoda 100.

Jo pravdou je, že těch \"orálních úpravců\" tady byla spousta. Měnili turba za větší, větší vstřiky z BMW a jak se objevili tak zmizeli ;)

Odesláno

ozzy je tu asi najväčší boss. ja som sa tiež valal pod mojou karou. nič mi na nej nerobil žiadny mechanik alebo servis a to automechanik nie som. len som sa dostal ku turbu so zvodmi tak som sa spytal. to ale neznamena že to budem robiť. tu 405 mam pokym nepostavim dom. na dovoz materialu idealne auto. inak ak ak môžem porovnať spolahlivosť tak toyota uplne hore.

Odesláno

žádný boss nejsem, jen mi trochu ujely nervy ze všech těch ,,úpravců\'\' na hubě,už je jich nějak moc..., tak sorry--dám si k některým tématům zde na foru bobříka mlčení.:roker

[upravil dne 1/1/12 21:10 od ozzy56]

Odesláno

ludia asi ste ma zle pochopili alebo som sa zle opytal fakt neviem. ja už som z vykonov vyrastol. mal som v6 calibru a to bola kara ktora nemala rychlosť obmedzovanu nejakou elektronikou. mne išlo iba o to či sa to urobiť da a či by to malo aj nejaky zmysel. pochopil som že nie. a tych ktorých otazky tohoto druhu otravuju sa nemusia do toho zapajať no ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...