Přejít na obsah

Cykita

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

O uživateli Cykita

  • Datum narození 21.5.1979

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Kralovice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    Romankucera1@seznam.cz

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Cykita's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj , trochu pozdě , ale myslím že to je z odvzdušňovacího elementu , který je na levý polovině nádrže nahoře. Je tam takový ventil někdy s kouskem hadičky a ten ventilek má pouštět jen vzduch z nádrže a když se tam dostane nafta tak se uzavře , když teda funguje. Stalo se mi to u Citroena C5 myslim že bude nádrž stejná. A měl jsem to i na Peu 406 . Možná je to nějaký bezpečnostní ventil aby při přeplnění nádrže se neroztrhla . Když jedu někam daleko tak natankuju až po víčko a vím že se mi to občas stane že mi z tohoto přepadu vytéká nafta většinou po rozjetí to přestane . U P406 jsem tam dal hadičku a protáhl nahoru do podběhu k víčku nádrže protože mi to na ní vytékalo už pořád i když jsem natankoval plnou jen do prvního cvaknutí pistole. U C5 to jen občas zazlobí , ale myslím že časem to poteče při každém natankovíní tak to vyřeším stejně.
  2. Cykita

    Nejdou zhasnout potkávačky.

    Až teď sem narazil na toto téma , mám ten samý problém a vypadá to na výrobní vadu , udělá to když vypnu motor a zároveň mám rozsvíceny světla + ještě asi mlhovky . Já to vyřešil tak že nejdřív vše pozhasínám a pak vypnu klíček . Jinak když na to někdy zapomenu stačí otevřít kapotu a v pojistkové skříní u motoru jsou myslím dvě rychlospojky tak tu jednu z nich vytáhnu (teď si nevzpomenu kterou) a zastrčím a vše je o.k.(samozřejmě s vypnutým klíčkem). Mám 406 r.v.2002 s MUX. Taky mám ještě problém když jedu v noci a mám rozsvícený potkávací světla a dálková , tak třeba zastavím a vypnu klíček a pak teprve světla, tak mi zhasnou pouze tlumená a dálková zůstanou svítit. Asi taky nějaká chyba v naprogramování.
  3. Je velká pravděpodobnost že je k.o. Nový stojí hodně skus sehnat po inzerátech nebo vrakoviště.
  4. Cykita

    Topení

    Já mám 406tku a přesně to samé mě to taky dělalo sedl jsem ráno do auto a větrák nic, klepl jsem pod kaslím a běžel . Když už mě to bouchání omrzelo tak jsem dal nový uhlíky a byl chvíli klid, včera ale jsem si chtěl přitopit dal jsem větrák naplno a za pět minut jsem chtěl ubrat ale už to nereaguje. Takže teď mi běží naplno i když na displeji mám vypnuto.
  5. Cykita

    Topení

    Tady se přijde na všechno
  6. Vypadá to na ložisko jestli se zadřelo tak má větrák moc velký odpor a když do něj pustíš proud tak se páli. Určitě ho budeš muset vyndat . Pak uvidíš tahle závada bude určitě patrná .
  7. Cykita

    Topení

    já bych ho raději vyndal a podíval na uhlíky , může být také špatný kontakt někde.
  8. Cykita

    Za kolik tankujete?

    Jedině ONO už několik let a žádnej problem a hlavně stejná cena na všech jejich pumpach. http://www.tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik
  9. hm každý tu možnost nemá.
  10. Něco to ukáže, ale neukáže to kdy ta chyba byla . Jedině vymazat chyby a hned jak to udělá zas ,tak znova na DIA . Pokud ale nemáš známé tak každá DIA něco stojí. Já už to neřeším. V peu. v Plzni chtěli naza DIA 1300,-- a chtěly měnit palivové čerpadlo , které už další tři roky běží. Další DIA ukázala potenciometr na plynu ale opět rok apůl funguje. Tak to nechávám a časem se to ukáže.
  11. Možná podle VIN by se ti někdo podíval na servicebox jakou tam máš převodovku , nákres který dal ozzy56 nemusí být přímo na tvoje auto možná je jinde ale někde bude.
  12. Na mém to občas taky udělá, a na dia naposled zjistily jen pokles tlaku nafty a chyba na pedálu plynu, FAP nemam . Tak půl roku rok to je o.k. pak to najednou udělá a zase další den zmizí . Ale dělá to dosti lidem i na benzínových motorech i naftových s FAP nebo bez. Většinou mi to udělá když potřebuju plný výkon auta.Naposledy mě to udělalo na dálnici kdy jsem táhl přívěs a předjížděl jsem a ten koho jsem předjížděl tak začal zrychlovat tak sem to přišláp a najednou bylo hotovo.Těžko na to příjdeš čím to je.
×
×
  • Vytvořit...