Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar. Nie som si isty, ale ak mas aj obmedzovac, tak v BSI treba asi tu poslednu moznost + v ECU to treba zmenit na dvoch miestach (je tam este zvlast polozka obmedzovac).

Odesláno

Ahoj, celkom nerozumiem....obmedzovač...no páčku mám aj s ním, ale plyn pedál so spínačom určite nie...chcem rozchodiť len tempomat aj keď s páčkou aj s obmedzovačom...

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravim. Trosku ozivim tento topic. Dnes som bol v peugeote (final cd na zlatych pieskoch v bratislave) okrem ineho som si chcel dat domontovat tempomatovu packu a aktivovat ho. Technik mi tvrdil ze to skusali asi 1,5 hodiny aktivovat v palubnom pocitaci a neslo to prepalit) vraj mozno problem ze v novom softwari na to je to mozno zakazane. Odporucil mi skusit to niekde inde kde maju starsi sw. Tempomat je zrovna vec co mi dost chyba. Viete mi niekto odporucit kde by mi to v BA vedeli dorobit? pripadne v blizkom okoli. Samozrejme by som chcel original packu a nie dorabky za 500 euro.

za kazdu pomoc vopred dakujem

Odesláno

A co jsi čekal na větu: \"Zdar, chtel bych aktivovat tempomat. Pokud by nekdo mohl, tak treba zitra. Dikes Kutna Hora a okoli\" ... že se někdo ozve a druhej den k tobě přifrčí domů :D:D:D

... až budu v Kolíně tak bys možná mohl zajet...

Odesláno

Ahojte, mam otázku ... aký je rozdiel medzi tempomatom a obmedzovacom? :D Ako fungujú? Chcem si totiž dorobiť tempomat a chcel by som vediet, ako to bude fungovat, ked budem mat obmedzovac a ked ho mat nebudem.

Vdaka :-)

Odesláno

Tempomat drzi rychlost ktoru si nastavis, vypina sa stlacenim brzdy, spojky, alebo tlacidla na packe tempomatu.

Obmedzovac ked si nastavis na urcitu rychlost, tak ta nepusti viac t.j. ak si nastavis v meste 50km/h tak ti nepusti auto do vyssej rychlosti pokial ho nevypnes na packe, alebo zosliapnutim plynoveho pedalu az na \"podlahu\" kde je tlacidlo...

Ak si chces dorobit tempomat tak je automaticky aj s obmedzovacom :papa

Odesláno

Ak si chces dorobit tempomat tak je automaticky aj s obmedzovacom :papa

Na obmedzovac je trosku iny brzdovy pedal /vypinac naviac/ pokial viem... ak ho nema - lebo nizky rocnik, nizka vybava a pod.. tak obmedzovac nepojde ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...