Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute na 2.0 16v mi prestal fukat ventilator topenia raz sa mi stalo ze nechcel fukat ale po chvili naskocil teraz uz nejde vobec ,ma to digi klimu cize ovladanie ventilatora je tlacitkami ,vsimol som si jednu vec ato ze ked fungoval tak ked som nastartoval tak sa zapol automaticky rezim na paneli a stacilo pridat alebo ubrat na rychlosti ventilatora a uz som ho ovladal ja (pridavanim uberanim paliciek na displeji) ale teraz ked nastartujem tak to ostava v manualnom rezime neviem ci tam brat nieco nepostlacal ale myslim si ze ne tak napadaju vas nejake tipy?preco nejde?teraz v zime je to dost neprijemne ta kosa sa da este vydrzat ale zahmlieva mi strasne celne sklo

Odesláno

ok isiel na nom brat do miest kde je cesta v ubohom stave a prestalo to ist pravdepodobne otrasmi a ta regulacia co je priamo na ventilatore moze byt aj toto ci ne? inak palicky na displeji ide pridavat aj uberat

Odesláno

no to je taky druha moznost, ze odesel tranzistor na regulaci na ventilatoru, ale kdyz to blblo uz nejaky cas drive, tak spis ty dratky

Odesláno

este ma napadlo moc to s tym nesuvisi ale rad by som to zistil je normalne ze udaje na digi paneli sa robrazia az ked zapnem stretavacie svetla alebo je to nejaka prerabka nechce sa mi verit ze to ma takto fungovat inak mam tam aj dobastlene dve led diody nad panelom ktore sa obcas rozsvietia len som este neprisiel nato ze za jakych okolnosti sa to rozsieti pravdu povediac moc sa mi to nelubi take fuseriny ,ked tak zajtra hodim foto

[Edited on 30/12/11 20:38 by krtek 2]

Odesláno

svitit by to melo ihned po zapnuti klicku, pri rozsviceni svetel by se melo podsviceni lehce ztlumit, ale obcas se tam neco rozbije a pak to podsviceni takhle blbne, nejspis se spali nejakej tranzistor na plosnem spoji.

Odesláno

podsvietenie tlacidiel na digi paneli mi nefunguje a displej sa podsvieti po otoceni klucika len udaje na paneli sa zobrazia po zapnuti stretavacich svetiel samozrejme klucik musi byt otocenyv zapalovani

[Edited on 30/12/11 20:59 by krtek 2]

Odesláno

tak som to pozrel a nasiel som vyhriaty kontakt v konektore na ciernom kabelu kostre (jeden hruby a jeden tenky s konektorom ) co sa napichuje do toho regulatoru a ide na uhlik ventilatoru nessiel ani stiahnut ten konektor tak bol vyhriaty vycistil som to namazal primacknul trocu kontakty a ide tak snad je to ono uvidime casom

[Edited on 31/12/11 16:33 by krtek 2]

Odesláno

jj toto iste tam bolo u mna tak dik snad to je ono zatim to ide lietam dnes cely den na aute a zatim sa ventilator stale zapol

to mmartinkovic-uhliky som pozeral boli este tak z polovice vydrete mal som to rozobrane ale coskoro ich bude treba pomenit daju sa zohnat v pohode alebo je s tym dajaky problem?

[Edited on 31/12/11 16:48 by krtek 2]

Odesláno

Zdravim.Mám problém s neustálým vyhazováním pojistky u motoru.Pojistka je na palivové čerpadlo.Byl jsem v servisu a paliv.čerpadlo je dobrý ale prý je přes tu pojistku i ventilátor topení i obrysová světla.Usoudili že to je ventilátorem.Je to možný?Nesetkal se s tim někdo?Díky za odpověď

Odesláno

ta v manuali pise ze je tam iba palivove cerpadlo a co vsetko nefunguje? ventilat topenia ,paliv cerpadlo obrysovky este daco? bodla by schema keby niekto mal

[Edited on 5/1/12 20:20 by krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...