koblih69 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 BTW pokudd dáš to tažný přímo na žárovky tak to bude asi hlásit chybu žárovky ne? Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 no tak to bylo vokulemný,nevím čemu se divíte:o a dle VIN se zjistí,že to má v kulichu 380000 km a bude vymalováno! Citovat
Marcel00 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 ale ved mu nekazte radost... chalanisko sa tesi tak ho podporme Citovat
cimrosek Odesláno 30. prosinec 2011 Autor Odesláno 30. prosinec 2011 BTW pokudd dáš to tažný přímo na žárovky tak to bude asi hlásit chybu žárovky ne? Myslím že máš pravdu, asi to bude o tom, že jsem ještě neměl tak chytrý auto aby mi hlásilo vyměn žárovku,takže to neznám a je mi ted stopro jasný že bez modulu to nepujde. Jinak ty dveře vypadají o trošku tmavší,toho jsem si nevšiml je možný že je stříkli po nějakém šrámu,protože zadní už zase vypadaj světlejší, tak jedině že by při tom celolaku vynechali dveře u řidiče:D Dobré je že si to mužu nevzít až to přiveze a nebude se líbit. No když to bude hodně vidět tak je nechám láknout,ale zatím dveře nedokazali zkazit radost z absence fapu, na to sou krátkýýý. Horší jsou ty kilometry:myslim,podle příspěvku co jsem tu čet tak výměna dvouhm. setrváku je normální od 150tisíc a výš a předpokládám že se rovnou mění i spojka ,a vlastně vubec nevím kvuli čemu se rozebíralo jestli kvuli spojce nebo setrv. Odpověd na proběh servisu ještě čekám. Jinak těším se moc,kor když ted vím jaké všelijaké blbosti to umí Citovat
koblih69 Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 Jo umí to sqělý věci, třeba poznat, že je vadná žárofka. Teda jak kdy většinou to poznává když je v pořádku :D:D Citovat
Přema Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 tak kontaktuj Přemu, ale někdy je docela tajnůstkář svoje know-how si občas nechá pro sebe;) Přemo bez urážky:D:D Jj v poho.....no někdy sem ale jak na co....... Citovat
Přema Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 dotaz jsem si zadal,díky za info Žádný nemám......jestli to bylo na mě... Citovat
John_Ice Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 to bude asi to,že spíš zadal VIN do sekce ...né že ti psal o problému přes SZ Citovat
John_Ice Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 třeba to tak není,já si to jen myslím....sám víš,že tu jsou někdy umělci v psaní,že si myslíš,že je to peugeot a ono to potom je škodovka(obrazně řečeno) Citovat
John_Ice Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 a ještě je vidět,jak je tu psáno...km poctivé...bez servisky,bez záznamu z belgie...ročník 06 a km 160....to nemá cenu ani komentovat...jak psal Marcel...nekažme mu radost... tak mě ještě napadlo,kdo vlastně ti říkal ,že se měnila spojka?Víš to na tu ty?... jen že auto bez záznamu,nevím co to znamená,ale.... nevím jestli mám zakládat nové téma,ale jak je možné,že tam není záznam?že by se nikdy nic nepokazilo a nebo,že by to nedával do servisu?u nás možná,ale v cizině?je možné,že by třeba údaje šly smazat,aby se nikdo nic nedozvěděl? [upravil dne 30.12.2011 16:32 od John_Ice] Citovat
cimrosek Odesláno 30. prosinec 2011 Autor Odesláno 30. prosinec 2011 dotaz jsem si zadal,díky za info Žádný nemám......jestli to bylo na mě... zatím mi to příjde zbytečný to řešit když ještě nestojí na dvoře,určitě se pak ozvu. Jinak je to od dovozce kterého znám a toto mi řekl,je to od lidí kteří mají svého opravaře a jezdí k němu a originál servis neřeší,a dovozce to má od toho opravaře který mu sdělil to stou spojkou. I když dneska něco od známého bývá většinou horší provedení nebo dražší,v tom se možná s někým doufám shodnu,takže jsem na tom uplně stejně jako bych jel na inzerát v čechách bez servisky, musíme auto pořádně projet a prohlédnout nic jiného s tím nevymyslím. Jediná výhoda je ,že vím že prodejce není v náké exekuci abych pak o auto přišel,faktura bude zvenku přímo na mě. Zde pěkná brožura k nákupu jestli už to tu někde není. http://www.sdruzeni-sova.cz/prirucka.pdf ted mě napadá má cenu to vzít někam na diagnostiku,jako třeba že by z nějaké té grafické křivky charakteristiky motoru bylo poznat že už je motor hodně horší,že má třeba těch 380 tis.km.? [upravil dne 30/12/11 20:20 od cimrosek] Citovat
Judes Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 že při couvání s vlekem budou senzory snímat vozík a pípat nějakým stylem(nikdy sem senzory neměl) Aby ti tie cúvacie senzory nesnímali vozík a nepípalo ti to nájdeš na stredovom paneli pod rádiom tlačítko na vypnutie senzorov. Pozri do mailu, poslal som ti manuál na obsluhu aby zatiaľ, kým ti príde auto mohol študovať. Citovat
Judes Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 Ešte ku tomu zapojeniu ťažného zariadenia, ide mi to cez takúto krabičku (Modul osvetlenia prívesného vozíka). Na obrázku. Citovat
Marcel00 Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 že při couvání s vlekem budou senzory snímat vozík a pípat nějakým stylem(nikdy sem senzory neměl) Aby ti tie cúvacie senzory nesnímali vozík a nepípalo ti to nájdeš na stredovom paneli pod rádiom tlačítko na vypnutie senzorov. Pozri do mailu, poslal som ti manuál na obsluhu aby zatiaľ, kým ti príde auto mohol študovať. netreba nic studovat Judesko Ak sa pripoji vozik a tazne je spravene s orig modulom/RJ PEU tak po pripojeni vozika/privesu dojde k automatickej deaktivacii zadny parkacov Citovat
Judes Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 Nemám Origo ťažné od Peugeotu mám od Gália a ten modul bo pravdepodobne ku tomu ťažnému. Ja ho musím vypínať aby to nepípalo. A to študovanie manuálu som myslel tak, aby sa oboznámil s niektorými vecami kým mu nepríde auto. . Citovat
Laďa Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 dotaz jsem si zadal,díky za info Žádný nemám......jestli to bylo na mě... zatím mi to příjde zbytečný to řešit když ještě nestojí na dvoře,určitě se pak ozvu. Jinak je to od dovozce kterého znám a toto mi řekl,je to od lidí kteří mají svého opravaře a jezdí k němu a originál servis neřeší,a dovozce to má od toho opravaře který mu sdělil to stou spojkou. I když dneska něco od známého bývá většinou horší provedení nebo dražší,v tom se možná s někým doufám shodnu,takže jsem na tom uplně stejně jako bych jel na inzerát v čechách bez servisky, musíme auto pořádně projet a prohlédnout nic jiného s tím nevymyslím. Jediná výhoda je ,že vím že prodejce není v náké exekuci abych pak o auto přišel,faktura bude zvenku přímo na mě. Zde pěkná brožura k nákupu jestli už to tu někde není. http://www.sdruzeni-sova.cz/prirucka.pdf ted mě napadá má cenu to vzít někam na diagnostiku,jako třeba že by z nějaké té grafické křivky charakteristiky motoru bylo poznat že už je motor hodně horší,že má třeba těch 380 tis.km.? [upravil dne 30/12/11 20:20 od cimrosek] jestli si dobře vzpomínám, tak už sem přispíval jeden člen co koupil auto od kamaráda-prodejce a druhý kamarád-servisák mu ho doporučil. Pak vyšlo najevo, že všichni vzájemně byli kamarádí a \"chudák kupec\"měl problémy. Citovat
cimrosek Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 Ešte ku tomu zapojeniu ťažného zariadenia, ide mi to cez takúto krabičku (Modul osvetlenia prívesného vozíka). Na obrázku. díky za ten návod k obsluze:super Stímto modulem co máš,je tedy bezproblémový?mimo toho vypínání senzoru. počítám že to bude podobný jako na teto stránce dole http://www.e-taznezarizeni.cz/tazne-zarizeni-peugeot-407-sdn-4-04-ne-3,0-v16~z1120.html hlavní napájení máš tažené zepředu od autobaterie?vnitřkem nebo pod autem spodem? [upravil dne 2/1/12 21:11 od cimrosek] Citovat
Judes Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Ide to bez problémov a stým napájaním ti moc nepomôžem montovali mi to v Peugeot servise nakoľko pri prihlásení potrebuješ mať doklad od montážneho strediska. Pochybujem že by tie káble išli až od batérie samostatne skôr si myslím že je to napojené na elektrickú sieť samotného auta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.