Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni zas problém dneska jsem chtěl odemknout dveře u řidiče klíčem protože centrál mám v klíčku v háji ale klíč se jen točí dokola a neodemkne nevite někdo co stím a kolik to bude zas stát :bacha:bacha děkuji za rady

Odesláno

Zrejme vypadnuté tiahlo alebo poškodená páčka zámku. Zistíš to po rozobraní tapacíru. Tá páčka stojí asi 150 CZK .

...koblih69 je rýchlejší.

[upravil dne 28/12/11 11:47 od pastorek]

Odesláno

u peugeotov je to normalne... stuhnute stavitka ako pise stajgrpavel... staci to prestrieknut niecim na cistenie a potom premazat a bude to fachat ako ma... ak nie tak to bude to tiahlo...

Odesláno

Hlavně do zámku nic nestříkej ( žádný silikonový olej, WD... ) . Pokud je potřeba ho vyčistit tak nejlíp vyndat, vyprat v benzínu a promazat ( suchá grafit, mazadlo FAB... ).

Odesláno

Tak mí mám ten problem občas to šlo odemknout občas ne.. potom najednou zásek. a s kličkem se nehlo ..po chcilce blbnutí s klíčem se klič protáč dokola.. tak také skusím zde psané rady :)

Odesláno

akurat vcera som to riesil .. do zamku som nastriekal taky spray na povolovanie srobov a hned fachcil ked som to rozhybal troska .. daval som predtym aj WD 40 ale to moc nezaberalo

Odesláno

Jesltli myslíš to mazivo na řetězy tak odvolávám co jsem napsal o WD :D. Kdo jezdí na moto a sprej používá tak ví o čem píšu. To dát do zámku znamená, že zatuhne totálně. Hlavní výhoda toho maziva je, že se nerozstřikuje, zůstává \"tuhé\" na místě i při velké odstředivé síle. Sprej kvalitní na zámky stojí cca 100 - viz třeba http://www.produm.eu/cz/zbozi/598_0/maziva-a-lisy-mazaci/olej-fab-na-zamky-?id=28888

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...