ra1n111 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Chci dát zadní křídlo na peugeot 306 (hatchback)ale jediné co se mi zdá vzhledově přijatelné a snad i trochu funkční sem našel na peugeotu 206 ale nevím zda-li by se tam dalo dát kvůli sklonu a šířce zadních dveří Citovat
Tom_206 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Osobně si myslím, že to nepůjde...jedině rozřezat a upravit - šířka dveří, rádiusy a sklony těch ploch, který dosedaj na sklo budou stopro jiný Citovat
ra1n111 Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 škoda ....a neví někdo o podobným křídle do 4tisíc Citovat
koblih69 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 A seš si jistej, že chceš dát něco tak hnusnýho dobrovolně na auto a ještě za to zaplatit? Citovat
ra1n111 Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 [upravil dne 26/12/11 12:43 od ra1n111] Citovat
Tom_206 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 http://auto.bazos.sk/inzerat/11900827/WRC-kridlo-a-prahy-M3-na-peugeot-306-hatchback.php ...souhlasím s koblihem....je to kýč...Prohledej si tuning-fórum a dozvíš se, jak lehko to ulítne, ikdyž je to pořádně nalepený.... a funkční to bude, ale jako aerodynamická brzda.... Citovat
ra1n111 Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 http://auto.bazos.sk/inzerat/11900827/WRC-kridlo-a-prahy-M3-na-peugeot-306-hatchback.php ...souhlasím s koblihem....je to kýč...Prohledej si tuning-fórum a dozvíš se, jak lehko to ulítne, ikdyž je to pořádně nalepený.... a funkční to bude, ale jako aerodynamická brzda.... No tak mě se zas u teho hatchbecku to křídlo docela zamlouvá páč je ta zadní část jinak dosti nevýrazná (světla,výfuk....jistě někdy se říká méně znamená více) a s tou aerodynamickou brzdou ..... no tak zadní křídlo je snad kvůli přítlaku aby v zatáčkách neustřelil zadek ....? A to lepení tu máme servis kde to dělá za hubičku už asi 5let a neslyšel jsem o případu že by se to někomu utrhlo..... Citovat
Tom_206 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 zrovna na 306 se to absolutně nehodí...ale dle vkusu majitele... u 306 bych řešil přítlak jinak...ne takovouhle lopatou...jinak viděl jsem, jak se to utrhlo při 130 na dálnici z 206ky, přilepený to bylo sklenářským lepidlem a to drží fest. Ibiza co jela za tou 206 to chytla v plný rychlosti Pokud by ti šlo o přítlak, koupíš radši nastavitelnej spoiler a né pevnou, vcelku univerzální lopatu Podívej se tady na fóru, najdeš tady spoustu perfektních 306, a že jich tady je...od želvy martyho777 až po Béďovu 306 GTI....od každýho něco...asi bys tady marně hledal nadupanou 306 u který by někdo řešil přítlak \"WRC\" spoilerem... Citovat
AKCZ Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Rozhodne tyhle veci ber jako estetickou vec.. pokud stavis auto na zavody a mas moznost testovani tak proc ne Ale jinak je to opravdu jen kyc.. takze dle (ne)vkusu kazdeho Citovat
ra1n111 Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 zrovna na 306 se to absolutně nehodí...ale dle vkusu majitele... u 306 bych řešil přítlak jinak...ne takovouhle lopatou...jinak viděl jsem, jak se to utrhlo při 130 na dálnici z 206ky, přilepený to bylo sklenářským lepidlem a to drží fest. Ibiza co jela za tou 206 to chytla v plný rychlosti Pokud by ti šlo o přítlak, koupíš radši nastavitelnej spoiler a né pevnou, vcelku univerzální lopatu Podívej se tady na fóru, najdeš tady spoustu perfektních 306, a že jich tady je...od želvy martyho777 až po Béďovu 306 GTI....od každýho něco...asi bys tady marně hledal nadupanou 306 u který by někdo řešil přítlak \"WRC\" spoilerem... tím spoilerem myslíš teď křídlo ...? jestli ano tak jakože určitě bych chtěl raděj nastavtelnej ale dle mého vkusu právě stejně ve stylu WRC (jde o to že ten nastavitelnej se pohybuje v jiné cenové relaci asi) a ohledně toho lepení de tedy ovšem jen o můj názor ale sic sklenářský lepidlo může držet sebevíc tak je určený na jiný podmínky .....(osobní názor) tady to lepí nějakým přímo na to určeným co mi tvrdil jméno ale nevím. Jo a ještě souhlasím že lopata bez možnosti změny úhlu není profi řešení avšak cenově nejdostupnější [upravil dne 26/12/11 15:39 od ra1n111] Citovat
Tom_206 Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Právě to sklenářský drží víc jak lepidlo na lamináty vyzkoušeno v praxi...cokoliv nalepíš na sklenářský lepidlo/tmel, to jen tak nesundáš... Jestli si myslíš, že budou díky tomuhle křídlu lepší jízdní vlastnosti..změnu k lepšímu rozhodně nečekej...jakýkoliv podobný amatérský řešení rádoby přítlaku nemaj smysl... Možná budeš mít subjektivní pocit alá placebo efekt. Svezl jsem se s 206kou s podobnou úchylárnou a jízdní vlastnosti beze změny, akorát kila navíc..a má to ještě jeden efekt ...lidi nevěřícně kroutili hlavou... Citovat
Ferry Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 jeste prozrad, na jakou ze to nabusenou motorizaci s pohonem prednich kol a nedotacivosti na predek potrebujes zvysit pritlak zadku touhle osklivou barovou polickou ? Vyznam to bude mit leda tak na odkladani piva a panaku v lete u taboraku Citovat
Frozz Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Nechci tě nijak přesvědčovat, ale opravdu to nemá žádnou výhodu (možná pro tebe - estetickou), navíc ti to přidá zbytečný kg (a nebude jich málo) navíc. Kluci mají pravdu, lepidlo na skla je nejlepší. Já použil MAMMUTa a křídlo (spíš křidélko:-)) mi drží perfektně. Citovat
Eon Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Na křídlo se vyprdni, budeš jak kolotočář Navíc, to nemá žádný smysl. Jinak já jsem lepil stříšku nějákým patexem a taky to drží. Citovat
Majkls Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Taky si myslím, že existují levnější varianty jak si zvýšit spotřebu paliva Třeba jezdit na nedofouknutých pneu, to se navíc budou ještě více opotřebovávat Ale nic ve zlém, každého vkus, jinak si myslim, že by to nesedělo, mám teda 206ku, ale řekl bych, že ten sklon by určitě nebyl stejnej jako u 306 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.